Zamknięty przez: babyduck Pon Sie 24, 2009 21:17 |
Planowany miot "R" Emerald Moon Luśka x Rocky |
Autor |
Wiadomość |
heniok
|
Wysłany: Pią Cze 12, 2009 07:09
Zwierzątka: 15 samiczek i stado żelek |
|
|
To już prawie tydzień jak Luśka mieszka u nas. Okazuje się że to wielki miziak jak na samicę, uwielbia siedzieć na ramieniu i przebywać w naszym towarzystwie, potrafi godzinami siedzieć obok nas na łóżku, a do biegania po podłodze z resztą stada trzeba ją zmuszać. Zaprzyjaźniła się już ze wszystkimi babami oprócz naszej alfy – z nią się tłucze niesamowicie. Jest naprawdę śliczna i urocza, waży 326 gramy.
Najnowsze jej fotki :
|
|
|
Viss [Usunięty]
|
Wysłany: Pią Cze 12, 2009 08:30
|
|
|
Jak ja się cieszę, niech te dwa miziaki poniosą ten charakter, to ja cię Heniut ozłocę. |
|
|
|
|
sachma
Zaproszone osoby: 15
|
|
|
|
|
heniok
|
Wysłany: Pią Cze 12, 2009 15:05
|
|
sachma napisał/a: | jakby chciała odsłonić firankę żeby zalotnie wyjrzeć przez okno |
Wiesz ona już wygląda na Twojego Rockiego |
|
|
sachma
|
Wysłany: Pią Cze 12, 2009 15:15
|
|
|
heniok napisał/a: | Wiesz ona już wygląda na Twojego Rockiego |
a Rocky jeszcze nie świadomy na wystawie ich sobie przedstawimy bo faceci to wzrokowcy oczywiście na pierwszej randce do niczego nie dojdzie będziemy robić z swatki pilnujące czystości panny młodej |
|
|
|
|
heniok
|
Wysłany: Pon Cze 22, 2009 05:56
|
|
Lista na dziewczynki zamknięta
Na chłopców zostały 3 miejsca - wszystkie kolory oprócz BLACK |
|
|
Viss [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Cze 22, 2009 08:50
|
|
|
Ja sie totalnie nie mogę doczekać. Charaktery rodziców naaaader obiecujące. No i mam nadzieję, że zostanę zaproszona na mizianki i socjalkę malców. |
|
|
|
|
Nakasha
|
Wysłany: Śro Lip 08, 2009 21:46
Zwierzątka: 3 psy, 2 kotki |
|
|
I jak plany? kiedy krycie? czy coś się zmieniło i mnie to ominęło ? też się bardzo cieszę na ten miot, szczególnie, że u mnie jest prawie identyczny siostra Luśki z bratem Rocky'ego |
_________________ Za TM: 95 szczurzych duszyczek [*] |
|
|
|
|
Viss [Usunięty]
|
Wysłany: Śro Lip 08, 2009 22:01
|
|
|
Nakasha, heniok się urlopuje, szczęściarz. |
|
|
|
|
sachma
|
Wysłany: Śro Lip 08, 2009 22:12
|
|
|
Heniok przyjeżdża po Rockyego 30.07 i zobaczę go dopiero na wystawie w Olsztynie już się boję.. przecież ja się za nim zapłaczę Zastanawiam się czy nie wcisnąć Heniokowi jeszcze jednego chłopca.. bo Rocky to bardzo towarzyski szczur.. a jak samice pokryje pierwszego wieczoru to co? przez 2tyg będzie siedział sam? no sama już nie wiem.. ogólnie się martwię.. |
|
|
|
|
heniok
|
Wysłany: Sob Lip 11, 2009 16:33
|
|
Viss napisał/a: | heniok się urlopuje | ech urlop i po urlopie dobrze że za tydzień już następny i to 2-tygodniowy
Sachma nie martw się ukradnę Rockiemu któregoś z kolegów ,a dwa tygodnie szybko miną ,no i jak go Opal polubi to mogą grasować razem, więc samotny na pewno nie będzie. |
|
|
heniok
|
Wysłany: Pią Lip 31, 2009 19:14
|
|
Rocky jest już u nas Przyjechał razem ze swoim kolegą Zodiakiem żeby mu smutno przez 2 tygodnie nie było Dzisiaj zapoznał się z Lussesitą i dostał pierwszego kopniaka ale na razie bardziej jest zajęty ustawianiem kolegi w klatce niż amorami Sachma mam nadzieję że mnie nie zabijesz jak zobaczysz podrapanego łysolca
Teraz czekamy na rujkę i prosimy o kciuki
W czasie urlopu dostałem tyle nowych CV że maluchów nie starczy dla wszystkich - będę odpisywał na nie w niedzielę
Pierwszych wspólnych zdjęć też można oczekiwać w niedzielę |
|
|
Nakasha
|
Wysłany: Pią Lip 31, 2009 20:51
Zwierzątka: 3 psy, 2 kotki |
|
|
Hehe, Lina też akceptowała partnera tylko podczas rujki - po rujce był mortal kombat
Kciukam! |
_________________ Za TM: 95 szczurzych duszyczek [*] |
|
|
|
|
Łosoś
|
Wysłany: Pią Lip 31, 2009 21:24
|
|
|
I ja kciukam za rujke i owoce tego związku |
_________________ ZPINOM, skarbiemój |
|
|
|
|
sachma
|
Wysłany: Pią Lip 31, 2009 21:57
|
|
|
heniok napisał/a: | Sachma mam nadzieję że mnie nie zabijesz jak zobaczysz podrapanego łysolca |
spoko loko, Zodiak co jakiś czas chodzi podrapany, mam nadzieję że szybko ustalą między sobą co i jak, i Rocky wreszcie zajmie się kobietą chociaż jak ona dostanie rujki to Rocky zapomni o całym świecie Jak był u mnie Yogi z kolegami to kiedy Nemi dostała ruje Yogi myślał tylko o tym jak wyjść z klatki na jeszcze chwilę a nie o tym że kumple są niegrzeczni
Off-Topic: | już mi smutno.. myślałam że skoro teraz mało jestem w domu (4 psy na głowie, wszystkie nakarmić i wybiegać + ojciec i wujek - bo babeczki z rodziny wyjechały na babski wyjazd) to jakoś tego aż tak szybko nie odczuje myliłam się |
chyba można już zacząć kciukać |
|
|
|
|
|