Ryby i owoce morza w diecie szczurów - temat ogólny |
Autor |
Wiadomość |
Lucy2na
|
Wysłany: Nie Paź 19, 2008 07:01
Zwierzątka: szczurek Fredek |
|
|
Mój księciuniu pozostaje obojętny na urok rybek nie rusza wcale ...powącha i odchodzi ....jak myślicie ile dni mu pozostawić tą przekąskę , chodzi mi o to, że może on wcale nie będzie tego jadł.... a może tylko czasu potrzebuje , bo on bardzo ostrożny jest ,
czy wasze pieszczochy jadły od razu?
[ Dodano: Pon Paź 20, 2008 20:31 ]
Fredek dalej obojętny na walory smakowe stynek
wyrzuca z karmidełka i tyle , dam mu spokój widocznie nie w jego guście takie smakołyki |
|
|
apsik
|
Wysłany: Nie Lis 16, 2008 19:35
Zwierzątka: 2 szczurki Coco i Gabcia [*], koń Erol |
|
|
Moje ogoniaste wcinają kolby Farma zx krewetkami. A tak w ogóle to uwielbiają wędzoną makrelę. |
|
|
|
|
Tatyka
szczurolubna
|
Wysłany: Nie Lis 16, 2008 20:07
|
|
|
Lucy2na, jak nie chce, to nie męcz. Bo jeszcze ci chłopak zrobi protest i zacznie załatwiać się do miski |
_________________ Ariel - 8.06.2010.. {*} Nataniel - 9.09.2010.. {*} Arseniusz - 2.04.2011 {*} Capri - 22.12.2012 {*} Cahirek - 14.06.2013r.
GALERIA
|
|
|
|
|
Niamey
Zhongguo!
|
Wysłany: Pią Sty 09, 2009 18:41 szczur wodny:)
|
|
|
Moja szczurka szaleje na punkcie surowego łososia !! Rzuca się na niego jak dzika, prawie tak samo jak na krewetki (takie duże, dla ludzi), może jest szczurkiem morskim |
|
|
|
|
Andzia
Chemngetuim?
Dołączyła: 01 Lip 2007 Posty: 1512 Skąd: Bielsko - Biała/Kraków
|
Wysłany: Pon Maj 11, 2009 16:20 Ryby i owoce morza w diecie szczurów - temat ogólny
Zwierzątka: 4 blaski szmaragdowego księżyca,Egir,Darshan i Taran |
|
|
No właśnie o suszonej już czytałam a ja się zastanawiałam czy mogę im mintaja z marchewką ugotować?
Jeśli tak to jak często podawalibyście rybkę? |
_________________ "Człowieku okryty pyłem martwych słów, wykąp swą dusze w milczeniu..."
Wciąż w moich myślach...Klemens ['], Lita ['], Nadzieja ['], Uwe ['], Nosek ['], Tino ['], Taran ['], Fokus ['], Imbir ['], Gent [']...część mnie odeszła razem z Tobą...Tęsknie...
|
Ostatnio zmieniony przez AngelsDream Pon Lis 19, 2012 12:25, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Pon Maj 11, 2009 19:58
|
|
|
moje dostaja, czesciej niz normalne mieso, bo ja tylko ryby jem.
gotuje im filety wlasnie z warzywami z dwa razy w tygodniu. Zadnych skutkow ubocznych nie zaobserowano |
|
|
|
|
Andzia
Chemngetuim?
|
Wysłany: Pon Maj 11, 2009 20:58
|
|
katasza, dzięki bo ja tak samą dawałam już i zastanawiałam się nad połączeniem z warzywami i mrożeniem. A pytam bo mintaja akurat nie dawałam na wszelki wypadek. |
_________________ "Człowieku okryty pyłem martwych słów, wykąp swą dusze w milczeniu..."
Wciąż w moich myślach...Klemens ['], Lita ['], Nadzieja ['], Uwe ['], Nosek ['], Tino ['], Taran ['], Fokus ['], Imbir ['], Gent [']...część mnie odeszła razem z Tobą...Tęsknie...
|
|
|
|
|
ciacho
|
Wysłany: Pon Maj 11, 2009 21:09
|
|
|
a co z surową rybką? |
|
|
|
|
Niamey
Zhongguo!
|
Wysłany: Pon Maj 11, 2009 21:24
|
|
|
taką dobrej jakości rybkę, to bym dała |
_________________ moje szczuraki
Pino*Myszka*Diuna*Zefir*Śmietanka*Lotta*,Migotka*Mimbla*Ponyo*Kikimora*Archa*Bucca*Beren*Itka* |
|
|
|
|
Andzia
Chemngetuim?
|
Wysłany: Pon Maj 11, 2009 22:00
|
|
hmm ja surowej chyba nie, ale jeśli jest świeża i dobrej jakości... |
|
|
|
|
|
Niamey
Zhongguo!
|
Wysłany: Pon Maj 11, 2009 22:16
|
|
|
Ludzi jedzą sushi, szczurom też się coś od życia należy |
Pino*Myszka*Diuna*Zefir*Śmietanka*Lotta*,Migotka*Mimbla*Ponyo*Kikimora*Archa*Bucca*Beren*Itka* |
|
|
|
|
Viss [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Maj 11, 2009 22:45
|
|
|
Moje surowej ryby nie tkną, mięczaki, ale gotowana każda jest pyszna, dostają przynajmniej 2 razy w miesiącu. |
|
|
|
|
Andzia
Chemngetuim?
|
Wysłany: Wto Maj 12, 2009 10:28
|
|
A co z takimi przetworzonymi? Np z puszek? one chyba z reguły mają za dużo soli nie? |
|
|
|
|
|
Niamey
Zhongguo!
|
Wysłany: Wto Maj 12, 2009 13:41
|
|
|
Z puszek to bym nie dała, chyba że z dobrej jakości kociej puszki. Moje lubią surowiznę - zabijały się o świeżego łososia i uwielbiają krewetki |
|
|
|
|
tamiska [Usunięty]
|
Wysłany: Śro Maj 13, 2009 07:11
|
|
|
ja daje rybke z kociej puszki, surowa i czasem tunczyka ociupineczke z puszki. Za tunczyka dalyby sie pokroic. |
|
|
|
|
|