|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Zamknięty przez: Layla Sob Kwi 18, 2009 12:45 |
Planowany Miot D Happy Feet -> NOWE FOTY |
Autor |
Wiadomość |
Layla
zawieszona
|
Wysłany: Nie Lut 15, 2009 19:39
Zwierzątka: owczarek szetlandzki - Burbon, świnia morska Samanta |
|
|
Cieszymy się z Omarem z perspektywy bycia wujaszkiem kolejny raz. Jednocześnie informujemy, że pańcia wujaszka wali głową w ścianę |
_________________ KUP E-BOOKA O SZCZURACH!!!
Za Tęczą Cyrus Wielki, Księżniczka Aiko, Bianca Tygrysek, Betty Chmureczka, Azjunia, Luter, Aria, Lenin, Europa, Nana, Ludwiś, Omar Rat's Troop, Harold, Kiko, Helmut, Alia, Vader, Larysa, Oczko, Gringo, Kalif, Sezam, Emir, Hassan, Bono, Alban... |
|
|
|
|
Azi
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Nie Lut 15, 2009 19:56
Zwierzątka: Impuls ZR, Impet ZR, Kakashi ZR, Snoopy, Wypłosz i czterolatek |
|
|
oj pocałujcie się w nosy
no jasne, że fuzz...
Layluś, ale nie trzeba walić głową, wystarczy walić palcem w klawiaturę w momencie otwartego PW do Doroty |
_________________ W : Gandalf, Bilbo, Frodka, Asfa, Dzika, Yavanna, Fniszka RT, Nessa, Fea RT, Moria, Bajaderka HF, Dafne z TM, Baletka z TM, Finka JR, Sasanka RT, Itsu SR, Ruda, Nastka, Irytacja SR, Luthien Tinuviel AB, Hipokryzja HF, Inazuma SR, Athame HF, Kagura HF, Muffinka HF |
|
|
|
|
Layla
zawieszona
|
Wysłany: Nie Lut 15, 2009 19:58
|
|
Azi, ja mam już 8 szczurów więc wiesz, są granice Ale będzie mi smutno Pocieszam się, że Dorota uznałaby mnie za beznadziejną kandydatkę i tej wersji się będę trzymać |
Za Tęczą Cyrus Wielki, Księżniczka Aiko, Bianca Tygrysek, Betty Chmureczka, Azjunia, Luter, Aria, Lenin, Europa, Nana, Ludwiś, Omar Rat's Troop, Harold, Kiko, Helmut, Alia, Vader, Larysa, Oczko, Gringo, Kalif, Sezam, Emir, Hassan, Bono, Alban... |
|
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Nie Lut 15, 2009 21:15
|
|
|
jezzzuuu ciapate minki
zabije sie |
|
|
|
|
Dory
|
Wysłany: Pon Lut 16, 2009 11:42
|
|
|
Layla napisał/a: | Pocieszam się, że Dorota uznałaby mnie za beznadziejną kandydatkę i tej wersji się będę trzymać |
Oj, za mocno waliłaś w tą ścianę Lajluś, ja bym była w raju, gdybyś miała szczurasa od nas, bo po pierwsze miałby super (patrz Omar rozparty w faunaboksie jak król bez cienia stresu), a po drugie miałabym pretekst, żeby się wprosić
A resztę proszę, o nie popełnianie samobójstw i zaniechanie autoagresji, bo po Lajli widać, że się potem gada od rzeczy
Metryka drukowana będzie z poprawkami - dzięki WinterWolf.
Ponieważ wiele osób pyta, "na kiedy" będą malce, więc napiszę oficjalnie
Krycie planujemy w pierwszej połowie marca, więc malce najprawdopodobniej przyjdą na świat na przełomie marca/kwietnia lub na początku kwietnia. Do nowych domków wyjechałyby na początku maja |
_________________ Jej Tłustość
|
|
|
|
|
Badoha
|
Wysłany: Pon Lut 16, 2009 11:51
Zwierzątka: Romek |
|
|
Może by się zapisać na jakiegoś maluszka? Nie nie mogę |
_________________ na zawsze w sercu: Dusia, Tosia, Klapuś, Tołdziaczek, Koka , Holly, Nez, Brydzia, Lusi, Xoli, Emi, Kola
Romek
|
|
|
|
|
Andzia
Chemngetuim?
Dołączyła: 01 Lip 2007 Posty: 1512 Skąd: Bielsko - Biała/Kraków
|
Wysłany: Pon Lut 16, 2009 12:34
Zwierzątka: 4 blaski szmaragdowego księżyca,Egir,Darshan i Taran |
|
|
|
_________________ "Człowieku okryty pyłem martwych słów, wykąp swą dusze w milczeniu..."
Wciąż w moich myślach...Klemens ['], Lita ['], Nadzieja ['], Uwe ['], Nosek ['], Tino ['], Taran ['], Fokus ['], Imbir ['], Gent [']...część mnie odeszła razem z Tobą...Tęsknie...
|
|
|
|
|
Dory
|
Wysłany: Pon Lut 16, 2009 15:01
|
|
|
Właśnie skończyłam wpisywać wszystkich chętnych chronologicznie i muszę przyznać, że opadła mi szczęka
Mamy już ponad 8 rezerwacji Niedługo będziemy zamykać listę, ale na razie przyjmujemy jeszcze rezerwacje na obie płcie, na wypadek, gdyby miot był liczny lub ktoś zrezygnował |
|
|
|
|
|
Andzia
Chemngetuim?
|
Wysłany: Pon Lut 16, 2009 16:29
|
|
Dory, ale na dumbo, rex american blue już nie ma rezerwacji prawda? |
_________________ "Człowieku okryty pyłem martwych słów, wykąp swą dusze w milczeniu..."
Wciąż w moich myślach...Klemens ['], Lita ['], Nadzieja ['], Uwe ['], Nosek ['], Tino ['], Taran ['], Fokus ['], Imbir ['], Gent [']...część mnie odeszła razem z Tobą...Tęsknie...
|
|
|
|
|
Dory
|
Wysłany: Pon Lut 16, 2009 16:34
|
|
|
Na wszystko można się zapisać Trzeba się jednak liczyć, że szansa na bluty jest mała i wszystko zależy od płci... więcej zapisów jest na dziewczynki |
|
|
|
|
|
Andzia
Chemngetuim?
|
Wysłany: Pon Lut 16, 2009 16:44
|
|
Dory napisał/a: | więcej zapisów jest na dziewczynki |
to akurat nie dobrze... |
|
|
|
|
|
magnes
na lodówkę
|
Wysłany: Pon Lut 16, 2009 16:50
|
|
|
Dory, jak mogłaś napisać że jest więcej chętnych na dziewczynki? Ty chcesz mnie dobić prawda...? Layla napisał/a: | Pocieszam się, że Dorota uznałaby mnie za beznadziejną kandydatkę i tej wersji się będę trzymać | ja moge sie tak pocieszać ale Ty zamiast to sbie wmawiać to pisz PW do Dory, jeden szczur więcej nie robi różnicy (zaraz Lajla mnie zabije ) |
_________________ ze mną: :3 ) Bolek, =^..^= Totoro(??.06.2011)
na zawsze w Franek (??.06.2008-09.02.2009), Zdzisio (??.11.2007-21.05.2009), Drakuś Ratteria Rataty (28.03.2008-14.02.2010), Dino Happy Feet (18.04.2009-01.04.2010),
Qremkline Qundelek Anahata (03.06.2010- 11.07.2010) Zenek (??.01.2009-17.07.2010), księżniczka Mrimblanka(??.03.2010-25.01.2012), Hěmiómil Beris(23.08.2010-05.02.2013) Qiỹlilóoy Anahata(03.06.2010), |
|
|
|
|
pituophis
( . )( . )
|
Wysłany: Pon Lut 16, 2009 16:58
Zwierzątka: węże, koty, jeż, rogatki, eublefary i sporo gryzoni |
|
|
Otello jest absolutnie cudowna kluska, jak na niego patrze, mam ochote pociagnac go za wszystkie tluste wystajace waleczki. Juz nie moge sie doczekac, kiedy po MOIM prapra urodza sie kolejne ciapaki.
|
_________________ Love is a flaw, love never completely under will |
|
|
|
|
Layla
zawieszona
|
Wysłany: Pon Lut 16, 2009 18:36
|
|
Magnes napisał/a: | (zaraz Lajla mnie zabije )
| Dokładnie |
|
|
|
|
Dory
|
Wysłany: Wto Lut 17, 2009 12:50
|
|
|
Pitu, mam nadzieję, że będziesz kciukał za fuzzy
Andzia, Layla, Magnes... duża część chętnych na ten miot to zupełnie nowi w szczurzym światku ludzie, więc proszę przestać kokietować
Ankiety i informacje od wszystkich chętnych zostały pozytywnie rozpatrzone, więc mamy 12 potwierdzonych rezerwacji
Nadal można się zgłaszać na wszystkie opcje, bo ludzie mają naprawdę różne preferencje i nikt np. nie chciał jeszcze w 1 kolejności minka |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|