|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Layla Wto Mar 31, 2009 20:29 |
IV Ogólnopolska wystawa szczurów rasowych w OLSZTYNIE |
Autor |
Wiadomość |
vedzion
|
Wysłany: Pon Sie 25, 2008 00:18
Zwierzątka: Vinio Wilk, Kocia Lusia, Kitka , Mikuś oraz 9 ogonków. |
|
|
Też mam kilka fotek z wystawy. Mam nadzieję, że uda mi się wrzucić.
Wszystkie szczuraski zasługiwały na pucharki i nagrody, a jak trzeba było zagłosować na szczurka publiczności, to miałam straszny problem...
[ Dodano: Pon Sie 25, 2008 01:25 ]
I jeszcze kilka fotek.
[ Dodano: Pon Sie 25, 2008 01:29 ]
Dodaję te zdjęcia tak na raty, bo nie chcą mi się wszystkie razem załadować...
Nie wszystkie zdjęcia wyszły jakoś rewelacyjnie, ale w pełnej rozdzielczości wyglądają duuużo lepiej. Jeśli ktoś miałby ochotę, żeby mu przesłać zararowane zdjęcia w pełnej rozdzielczości (3,5 MB), to piszcie na vedzion@op.pl, a ja prześlę na adres zwrotny plik rar ze zdjęciami. |
_________________ Vinio, Lusia, Kitka, Kocia Mama i Mikuś, Aza, Cezar, Mycha, Blinio, Blanio, Cookie oraz synkowie Elmika : Frodo, Frotek, Fryderyk, Filuś i Feluś a także Gucio, Iktorn i Ildefix - najsłodsze Szczuraski pod słońcem.
Elsik (przesłodki Kiwanio), Elfik, El Diablo (Mój Dziabunio) i Elmik Szelmik oraz Franio - Kiwaczek w rozmiarze 5XL- za Tęczowym Mostem na zielonej łące i na zawsze w moim sercu.
|
|
|
|
|
nezu
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Pon Sie 25, 2008 13:31
|
|
|
No to teraz moje, choć niestety nie tak dobrej jakości jak wcześniejsze.
Zacznijmy od renowego i Recydywy
Abra zywym_trudniej
Apple Małej Mi
Bijou Ren
Caspar zywym_trudniej
Fej (Faded Love) sachmy
Hana L.
Hanza zywym_trudniej
zaporfiryniona Iana L.
Iris Ren
Izolda Ren
Karmelek zywym_trudniej (brat Arista Civette, Szafirka Rataty i Minki coli)
Kuzco Małej Mi
Malicia sachmy
Nakashowe, grupowo
Rat Małej Mi
Rilla L.
Smok Nakashy
|
|
|
|
|
Viss [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Sie 25, 2008 13:35
|
|
|
A ja wszystkie miałam w rekach, no ciesze sie jak dziecko nadal. I wszystkie sa najpiekniejsze. |
|
|
|
|
Mała Mi
belfer ;)
|
Wysłany: Pon Sie 25, 2008 14:03
Zwierzątka: Kot |
|
|
jaaa!!! ile fotek!!:) w imieniu moich chłopów i swoim dziękuję Wam za zdjątka
http://www.fotosik.pl/sho...94fd0debaa6fcc2 - to moja dłoń nie mogłam się oderwać od miziania tak fantastycznego Plastuśka |
_________________ Ratowe Rudości [*] , Kuzcowe Czarności [*] , Jabłuszkowe Łysości [*] , Elwusiowe Rexowości [*], Camisiowe Odd-eye'owości [*], Elektronowe Russianowości [*], Kenzowe Cinamonowości [*], Cacibowe Fawnowości [*], Lucky Luck'owe Agutowości [*], Jackowe Huskowości [*] , Neptunowe Varieberkowości [*], Ogryzkowe Doublowości [*] i Velvetowe Kocurowości |
|
|
|
|
wuwuna
Zaproszone osoby: 4
|
Wysłany: Pon Sie 25, 2008 16:58
Zwierzątka: Koronolo i jego królestwo |
|
|
Mała Mi, poznałam po pierścionkiu
serio |
w bajkowej krainie do której i ja zmierzam...Aweszelle, Wowo, Ydżynty, Reggae, Ingraadu, Gunnar, CH.P.Ramudilka, Uoi, Wuneczka, Mastomys, Qremkline Qundelek, Bowdaraża, Xibbula, Kóelkonos, Tepikól, Góró Jokómkel, Gygymeszl, Gymýmmöl, Flip, Umúmrúl, Champion, Raś, Hebreebreel, Werdamerda, Enty Emiśmiś, Diópiószele, Charlie, Gín Géžužůý, Awwu, Bůxůwůxib, Umumul, Uau-uu, Dżyliki, Ju-Wu-Tumpek |
|
|
|
|
{VeTeR}
http://veter.pl
|
Wysłany: Pon Sie 25, 2008 19:11
Zwierzątka: Strelok, Prypeć |
|
|
fajnie bylo was poznac, szkoda ze nie zglosilem sie z chlopakami...
do zobaczenia za rok
a cala impreze skomentuje cytatem : "ŻELKI! O RZESZ K**WA"
mhaahah |
|
|
Mała Mi
belfer ;)
|
Wysłany: Pon Sie 25, 2008 20:28
|
|
Veti, oberwiesz!!!! hehehehe
wuwuna, po pierścionku? ;> a gdzież Ty go wyczaiła? |
_________________ Ratowe Rudości [*] , Kuzcowe Czarności [*] , Jabłuszkowe Łysości [*] , Elwusiowe Rexowości [*], Camisiowe Odd-eye'owości [*], Elektronowe Russianowości [*], Kenzowe Cinamonowości [*], Cacibowe Fawnowości [*], Lucky Luck'owe Agutowości [*], Jackowe Huskowości [*] , Neptunowe Varieberkowości [*], Ogryzkowe Doublowości [*] i Velvetowe Kocurowości |
|
|
|
|
wuwuna
Zaproszone osoby: 4
|
Wysłany: Pon Sie 25, 2008 20:50
Zwierzątka: Koronolo i jego królestwo |
|
|
Mała Mi napisał/a: | wuwuna, po pierścionku? ;> a gdzież Ty go wyczaiła? | Mała Mi, na fotach,albo na filmiku z Applelkiem (chyba tu prędzej) |
w bajkowej krainie do której i ja zmierzam...Aweszelle, Wowo, Ydżynty, Reggae, Ingraadu, Gunnar, CH.P.Ramudilka, Uoi, Wuneczka, Mastomys, Qremkline Qundelek, Bowdaraża, Xibbula, Kóelkonos, Tepikól, Góró Jokómkel, Gygymeszl, Gymýmmöl, Flip, Umúmrúl, Champion, Raś, Hebreebreel, Werdamerda, Enty Emiśmiś, Diópiószele, Charlie, Gín Géžužůý, Awwu, Bůxůwůxib, Umumul, Uau-uu, Dżyliki, Ju-Wu-Tumpek |
|
|
|
|
Layla
zawieszona
|
Wysłany: Wto Sie 26, 2008 09:25
Zwierzątka: owczarek szetlandzki - Burbon, świnia morska Samanta |
|
|
Podajcie wyniki w jednym poście
Kto został śmierdzielem publiczności? |
_________________ KUP E-BOOKA O SZCZURACH!!!
Za Tęczą Cyrus Wielki, Księżniczka Aiko, Bianca Tygrysek, Betty Chmureczka, Azjunia, Luter, Aria, Lenin, Europa, Nana, Ludwiś, Omar Rat's Troop, Harold, Kiko, Helmut, Alia, Vader, Larysa, Oczko, Gringo, Kalif, Sezam, Emir, Hassan, Bono, Alban... |
|
|
|
|
Viss [Usunięty]
|
Wysłany: Wto Sie 26, 2008 09:43
|
|
|
Layla, Nakasha napisał/a: | Rat szczur publiczności |
|
|
|
|
|
Mała Mi
belfer ;)
|
Wysłany: Wto Sie 26, 2008 16:22
|
|
tak, Layla, śmierdzielkiem publiczności został mój Raciu |
|
|
|
|
Layla
zawieszona
|
Wysłany: Wto Sie 26, 2008 16:24
|
|
Mała Mi, w takim razie dzielimy trudny los opiekunek idoli |
Za Tęczą Cyrus Wielki, Księżniczka Aiko, Bianca Tygrysek, Betty Chmureczka, Azjunia, Luter, Aria, Lenin, Europa, Nana, Ludwiś, Omar Rat's Troop, Harold, Kiko, Helmut, Alia, Vader, Larysa, Oczko, Gringo, Kalif, Sezam, Emir, Hassan, Bono, Alban... |
|
|
|
|
sachma
Zaproszone osoby: 15
|
Wysłany: Wto Sie 26, 2008 16:27
|
|
|
idolem zawsze zostaje najwiekszy samiec to powoli staje sie tradycja |
|
|
|
|
Layla
zawieszona
|
Wysłany: Wto Sie 26, 2008 16:28
|
|
sachma, ważne też jest umiejscowienie urny na głosy i odpowiedni PR. |
|
|
|
|
Oli
|
Wysłany: Wto Sie 26, 2008 16:31
|
|
|
Layla napisał/a: | sachma, ważne też jest umiejscowienie urny na głosy i odpowiedni PR. |
Niewątpliwie wielkość szczura ma duży udział w PR. I to jakie pozy przyjmuje. Wiem to po wystawie w Gdańsku w 2006 - Rysio bił rekordy. |
_________________ Z nami: Jojo i Princeska; Duszek, Amidala i Zosia; Api i Kava
na dt: suczka Sarabi www.facebook.com/EkipaDuszka |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|