|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Widllife Premium Rodent Food |
Autor |
Wiadomość |
marhef
Idiot.
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Pon Cze 23, 2008 01:17 Widllife Premium Rodent Food
|
|
|
Przy zamawianiu rat complete dostałam z Planety Zoo próbkę Widllife Premium Rodent Food.
Okazało się, że ta karma niesamowicie smakuje dziewuchom i zastanawiam się, czy nie zacząć jej mieszać z rat complete.
W związku z tym chętnie przeczytam wszelkie opinie o tej karmie - czy jest odpowiednio zbilansowana, czy szczury mogą ją jeść jako dodatek, czy można ją podawać stale czy lepiej co jakiś czas - a może ktoś karmi tym swoje ogony i ma jakieś osobiste spostrzeżenia? |
|
|
|
|
AngelsDream
Gdzieś indziej
|
Wysłany: Pon Cze 23, 2008 07:10
Zwierzątka: Dwa psy i Wyjątki |
|
|
marhef, czy to taki brązowy/zielony granulat? |
_________________ Baaj, Celar i Wyjątki
Musiałem stracić przezroczystość
Na którejś z tamtych dróg.
(...)
Tak mi przykro. |
|
|
|
|
Viss [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Cze 23, 2008 08:35
|
|
|
Moje tez jadły to chętnie, ale chętniej Wotte, więc zostałam przy tym. Nie mam zastrzeżeń, no, może mogłoby być bardziej urozmaicone. |
|
|
|
|
Natalia
|
Wysłany: Pon Cze 23, 2008 09:17
|
|
|
Miałam i moje tego nienawidziły. Ponad tydzień je na tym przetrzymałam, i jadły, ale w naprawdę minimalnych ilościach. Zostało mi tego trochę mniej niż pół paczki(dziwne, że tak mało ). |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|