|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Layla Wto Mar 31, 2009 20:29 |
III Ogolnopolska Wystawa Szczurow Rasowych! GDANSK |
Autor |
Wiadomość |
sachma
Zaproszone osoby: 15
|
Wysłany: Pon Lut 25, 2008 10:25 III Ogolnopolska Wystawa Szczurow Rasowych! GDANSK
|
|
|
Wiem, ze jeszcze dużo czasu, ale lepiej szybciej niż na ostatnia chwile
III Ogólnopolska Wystawa Szczurów Rasowych.
2-3.08.2008 (sobota - niedziela)
Gdańsk
1. Zgłoszenia na wystawę należy nadsyłać na maila wystawashsr@o2.pl do dnia 01.07.2008r.
2. Zapotrzebowanie na kartę zgłoszenia należy przesłać pod ten sam mail.
3. Zgłosić należy wszystkie zwierzęta, które będą brały udział w wystawie (nie tylko te, które będą brały udział w konkursach).
4. Wszystkich wystawców obowiązuje opłata wpisowa.
5. Opłaty, oryginały zgłoszeń i zaświadczenia od weterynarza będą przyjmowane w sobotę w godz. 8:30 - 9:30.
6. Wszystkie zgłoszone na wystawę szczury zostaną ocenione.
7. Ocenianie szczurów w grupie dorosłych będzie się odbywało w godzinach 10 - 15 w sobotę.
8. W niedzielę rano odbędzie się rozdanie nagród za konkursy w poszczególnych kategoriach w grupie szczurów dorosłych.
9. Następnie zostanie przeprowadzony konkurs Best In Show w grupie szczurów dorosłych i oraz oceny i konkurs Best In Show w grupie szczurów młodych.
10. SHSR zapewnia nagrody dla zwycięzców kategorii - dyplomy, kotyliony i puchary Best In Show.
11. SHSR zapewnia faunaboxy lub klatki dla szczurów, poidła, trociny i suchy pokarm.
12. Oceny sędziego/sędziów nie podlegają dyskusji i są ostateczne.
13. Każdy zgłoszony na wystawę szczur musi być wystawiany dwa dni, od chwili rozpoczęcia do chwili oficjalnego zakończenia wystawy.
Do 01.06.2008 proszę zgłaszać szczury nie rodowodowe – w zależności od ilości zgłoszonych osobników, podejmiemy decyzje czy szczury nie rodowodowe będą mogły brać udział w wystawie czy nie.
cena wystawienia szczura : www.shsrp.yoyo.pl ( w dziale "dokumenty" ) |
Ostatnio zmieniony przez sachma Sob Lip 12, 2008 10:59, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
TarI
|
Wysłany: Pon Lut 25, 2008 17:52
Zwierzątka: Dwa-Golaski,Bullka,Bokserek,dwa-kociaki i Kundelek |
|
|
no to ja juz rezerwuje sobie pare dni wolnych przed i po wystawie ale fajnie |
_________________ "Kiedy ludzie jedzą mięso zwierzęta-płaczą!!!"
"Powstanie bullteriera było nieuchronne-świat przecież zawsze potrzebował odrobiny sportowego piekna"
(Eva Weatherill Souperlative Kennel)
|
|
|
|
|
Cola
dumny student wet :D
|
Wysłany: Pon Lut 25, 2008 18:23
Zwierzątka: kot |
|
|
huhu
ale mi dobrze
a wiadomo dokładnie gdzie? |
_________________ mam kota.
|
|
|
|
|
sachma
|
Wysłany: Pon Lut 25, 2008 18:49
|
|
|
jak tylko dadza mi wiecej info to wam powiem termin jest na 100% ustalony - daje szybko info zebyscie mogli sobie plany poukladac |
|
|
|
|
Layla
zawieszona
|
Wysłany: Pon Lut 25, 2008 18:58
Zwierzątka: owczarek szetlandzki - Burbon, świnia morska Samanta |
|
|
Ja chętnie, tyle, że soboty będę miała pracujące wtedy. Wystawiłabym Omara, pod warunkiem, że Dominik wystawiałby go w sobotę, a ja w niedzielę. Czy taka opcja byłaby do przyjęcia? |
_________________ KUP E-BOOKA O SZCZURACH!!!
Za Tęczą Cyrus Wielki, Księżniczka Aiko, Bianca Tygrysek, Betty Chmureczka, Azjunia, Luter, Aria, Lenin, Europa, Nana, Ludwiś, Omar Rat's Troop, Harold, Kiko, Helmut, Alia, Vader, Larysa, Oczko, Gringo, Kalif, Sezam, Emir, Hassan, Bono, Alban... |
|
|
|
|
sachma
|
Wysłany: Pon Lut 25, 2008 19:06
|
|
|
Layla, tylko szczur musi byc rownie dobrze mozesz go zostawic pod opieka kogos z wystawcow tylko cobys na rozdaniu nagrod byla w niedziele |
|
|
|
|
Layla
zawieszona
|
Wysłany: Pon Lut 25, 2008 19:09
|
|
sachma, no to git, jakby chłop nie mógł/nie chciał, to się coś wymyśli, najwyżej będziecie mi głaskać smarkacza od czasu do czasu |
Za Tęczą Cyrus Wielki, Księżniczka Aiko, Bianca Tygrysek, Betty Chmureczka, Azjunia, Luter, Aria, Lenin, Europa, Nana, Ludwiś, Omar Rat's Troop, Harold, Kiko, Helmut, Alia, Vader, Larysa, Oczko, Gringo, Kalif, Sezam, Emir, Hassan, Bono, Alban... |
|
|
|
|
Semena
|
Wysłany: Pon Lut 25, 2008 20:23
|
|
|
O, zacieram rączki (a szczurki łapki), tylko juz noclegów trzeba szukać |
_________________ Zakochana bez pamięci! (Mars [*], Mefisto [*], Nils[*])
Na zawsze w naszych sercach: Marsik [*], Nilsik [*], Mefiś [*]
|
|
|
|
|
sachma
|
Wysłany: Pon Lut 25, 2008 20:26
|
|
|
Semena, strasznie sie ciesze!
oczywiscie od razu uprzedzam! Jak Jezi, Matrix, Cola i Nezu sie nie pojawia ze szczurami to glowy pourywam |
|
|
|
|
nezu
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Pon Lut 25, 2008 20:27
|
|
|
Zabieram się, tym razem ze szczurami..
<edit>
Sachma, chyba pisałyśmy jednocześnie |
|
|
|
|
Layla
zawieszona
|
Wysłany: Pon Lut 25, 2008 20:28
|
|
nezu, no to bosko, bo już cię profilaktycznie wrabiam na głaskanie Omara w pierwszy dzień |
|
|
|
|
nezu
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Pon Lut 25, 2008 20:30
|
|
|
Lajla, a ja się aby sama w to nie wrobiłam? |
|
|
|
|
Layla
zawieszona
|
Wysłany: Pon Lut 25, 2008 20:31
|
|
nezu, tak czy siak masz przechlapane Fajnie, że tym razem nie będę tylko widzem |
|
|
|
|
Oli
|
Wysłany: Pon Lut 25, 2008 20:32
|
|
|
za tą panią postaram się poręczyć - będziemy z Cygiem molestować! No i L. koniecznie tyż musi być - ona wcale tak daleko nie ma. |
_________________ Z nami: Jojo i Princeska; Duszek, Amidala i Zosia; Api i Kava
na dt: suczka Sarabi www.facebook.com/EkipaDuszka |
|
|
|
|
Layla
zawieszona
|
Wysłany: Pon Lut 25, 2008 20:34
|
|
właśnie, L.!! L. musi być! |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|