|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Karena Pią Sty 29, 2016 20:25 |
Zirrael Rattery miot kontrolny F2 wolna samiczka |
Autor |
Wiadomość |
anka48
szczuroholizm powraca ;)
|
Wysłany: Śro Lis 12, 2014 15:17
Zwierzątka: ogoniaste |
|
|
umarłam... jak dobrze, że miejsca w klatce brak ale jest po prostu piękna, cudna... |
_________________ Rozrabiary: Toshii, Chichii i Yuki to my --> http://forum.szczury.biz/...p=939910#939910
W serduszku: Lilu, Edzia, Mała Mi, Zgredzio, Shortii, Lio, Chopin [*] |
|
|
|
|
L.
wtulony kropek.
Zaproszone osoby: 21
|
Wysłany: Nie Lis 16, 2014 22:31
|
|
|
jokada, a będą zdjęcia całego miotu, ale z pojedyncza ? |
|
|
szlajfka
|
Wysłany: Nie Wrz 25, 2016 10:52
Zwierzątka: szczurzaste |
|
|
Odświeżam wątek. Fiołek chory na myko. Poza tym nic mu nie dolega. Jak rodzeństwo? |
_________________ Moje kluseczki
Przy mnie: Rubin wymarzony, słodki królewicz, Fiołek mały świrek z własnym pomysłem na życie
W szczurzym niebie: Niuniuś naleśnik, Lukrecjusz nerwusek, Diana moja dostojna królewna, Iskierka ta, która miała prześcignąć śmierć...:(, Kropeczka jedwabna dama, Ącek szalona dusza, Leon autystyczny i zagubiony w zawiłościach życia, Stefan męczennik, który stoi w kącie |
|
|
|
|
mmarcioszka
|
Wysłany: Nie Wrz 25, 2016 11:17
Zwierzątka: królinka i szczury |
|
|
Felina ma się dobrze, raz miała katar i tyle jej chorób.
Jest za to wrednym złośnikiem - gryzie ludzi i szczury. |
|
|
|
szlajfka
|
Wysłany: Nie Wrz 25, 2016 14:25
|
|
Gryzie? A Fiołuś taki łagodny, wrażliwy. Nie wrodziła się w braciszka |
Przy mnie: Rubin wymarzony, słodki królewicz, Fiołek mały świrek z własnym pomysłem na życie
W szczurzym niebie: Niuniuś naleśnik, Lukrecjusz nerwusek, Diana moja dostojna królewna, Iskierka ta, która miała prześcignąć śmierć...:(, Kropeczka jedwabna dama, Ącek szalona dusza, Leon autystyczny i zagubiony w zawiłościach życia, Stefan męczennik, który stoi w kącie |
|
|
|
|
szlajfka
|
Wysłany: Czw Wrz 29, 2016 17:31
|
|
Wszystkiego najlepszego dla eFeczek z okazji drugich urodzinek!! Zdrówka dla rodzeństwa! |
|
|
|
|
mmarcioszka
|
|
|
|
|
maris
Dołączyła: 25 Mar 2009 Posty: 1571 Skąd: Gierałtowice/Warszawa
|
Wysłany: Czw Sty 26, 2017 20:36
Zwierzątka: 5 Ogonków i Bożątko ;) |
|
|
Fiołek pod koniec października zamieszkał u mnie. Tak jak Rubin połączył się z moimi chłopakami błyskawicznie, tak z Fiołkiem były problemy, żeby dogadał się z Mikanem i Totkiem. Bardzo się denerwował, co nakręcało ich jeszcze bardziej. Na etapie neutrala i małej klatki było spokojnie, problemy zaczynały się przy klatce dużej. Przez pewien czas mieszkał tylko z Pringlesem, bo jego akceptował i się nie bał. Pod koniec grudnia skorzystałam z okazji urlopu i wizyty u rodziców na czas Święta-Sylwester i udało się chłopaków połączyć tam u rodziców. Teraz mieszkają już w 4 - Fiołek się wyluzował i się do nich przekonał
Zdrowotnie: od kilku dni kicha bardziej i osłuchowo też jest gorzej niż było (bo ma przewlekłe pozapalne zmiany w drogach oddechowych), więc dostaje leki - w tym momencie już jest poprawa.
Za chwilę eFeczki będą kończyć 2 lata i 4 miesiące |
_________________ http://ogonkowo.pl - zapraszam do odwiedzin! <:3 )~
Ze mną: Pringles SR, Totoro SR, Fiołek ZR, Morgan i Magic RT
Za TM [*]: Hugo, Charlie, Claire, Niunia, Juliet, Klusia, Lori, Amelka, Kira, Ashanti, Krzysiu, Vanilka V, Aralka Ab, Mia, Florence SR, Maniek, Fergie SR, Kelly Ab, Franklin, Michael, Reynevan SR, Toffee SR, Szarlej SR, Rubin SR, Pepper SR, Mikan RT |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|