|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Devona Pon Gru 16, 2013 22:15 |
Oferta trójmiejskich lecznic |
Autor |
Wiadomość |
Layla
zawieszona
|
Wysłany: Śro Sty 06, 2016 19:13
Zwierzątka: owczarek szetlandzki - Burbon, świnia morska Samanta |
|
|
smeg, ja ostatnio często bywałam w Altervecie i powiem szczerze, że się mile zaskoczyłam w kwestii nieoczywistych przypadkach. Operują tam na pewno, choć ja nie robiłam. |
_________________ KUP E-BOOKA O SZCZURACH!!!
Za Tęczą Cyrus Wielki, Księżniczka Aiko, Bianca Tygrysek, Betty Chmureczka, Azjunia, Luter, Aria, Lenin, Europa, Nana, Ludwiś, Omar Rat's Troop, Harold, Kiko, Helmut, Alia, Vader, Larysa, Oczko, Gringo, Kalif, Sezam, Emir, Hassan, Bono, Alban... |
|
|
|
|
LadyVader
|
Wysłany: Nie Wrz 18, 2016 16:04
|
|
|
Odświeżę temat.
Kogo w trójmieście polecacie do usunięcia guzów na listwie mlecznej + sterylizacji? Kto ma aparaturę do narkozy wziewnej? Z iniekcyjną wolę nie ryzykować.
W sumie to pilne, bo chciałabym się umówić już na wtorek, bo będę w Gdańsku. |
|
|
|
|
agathe1988
|
Wysłany: Nie Wrz 18, 2016 18:31
Zwierzątka: Cała 16 w <3 |
|
|
LadyVader, Przychodnia Weterynaryjna Morska. Dr Judyta Garczyńska- Bartoszuk. Pracowała w Warszawie, od lipca prowadzi przychodnię z mężem. Jej adres znajdziesz w temacie z polecanymi klinikami. |
_________________ Na zawsze w sercu: Dumbo [*] Dabi [*] Abu [*] Dropsik [*] Gucio [*] Bubuś [*] Mount [*] Tadeusz of Zirrael Rattery [*] Everest [*] Homer [*] Thor [*] Dover [*] Otto [*] Puci [*] Navaho Incredible Rats [*] Powhatan Incredible Rats [*] |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|