|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Mięso w diecie szczurów - temat ogólny |
Autor |
Wiadomość |
Dominika2000
|
Wysłany: Pią Kwi 01, 2016 21:14
|
|
|
Właśnie zastanawiałam się nad tym, dlaczego mięso miało to powodować, ale widocznie dałam się zrobić w bambuko.
Poprawiłam błędy w pisowni nosówek. Skorygowałam interpunkcję. Zwróć większą uwagę na autokorektę /Rusałka |
Ostatnio zmieniony przez Rusałka Pią Kwi 01, 2016 21:23, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
mmarcioszka
|
|
|
|
|
Chester
Szczurza mamusia
|
Wysłany: Pią Kwi 01, 2016 21:47
|
|
|
mmarcioszka,
[ Komentarz dodany przez: smeg: Sob Kwi 02, 2016 11:50 ]
Chester, nie pisz postów zawierających same emotikony. To nic nie wnosi do tematu. |
_________________ Chester i spółka - Facebook :
https://www.facebook.com/...?ref=ts&fref=ts
|
|
|
|
|
Premislav
|
Wysłany: Nie Kwi 17, 2016 21:36 Krwiste mięso
|
|
|
Ostatnio trafiły w moje ręce szczury. Mojego kota staram się karmić za pomocą barf-u, czy szczury mogą od czasu do czasu dostać do swojej karmy surowe, czerwone mięso? |
|
|
|
|
Rusałka
|
Wysłany: Nie Kwi 17, 2016 21:39
|
|
|
Scaliłam z pokrewnym tematem. |
|
|
|
|
Niamey
Zhongguo!
|
Wysłany: Pon Kwi 18, 2016 05:27
|
|
|
Premislav, myślę, że tak, zwłaszcza jeżeli jest to mięso na barf dla kota=sprawdzone, czyste mięso. Byle nie za dużo i nie za często, bo w szczurzej diecie mięso to tylko uzupełnienie. |
_________________ moje szczuraki
Pino*Myszka*Diuna*Zefir*Śmietanka*Lotta*,Migotka*Mimbla*Ponyo*Kikimora*Archa*Bucca*Beren*Itka* |
|
|
|
|
smeg
|
Wysłany: Wto Kwi 19, 2016 05:55
Zwierzątka: brak |
|
|
Ja też karmię koty barfem i czasem przy przygotowywaniu mieszanki (raz na 3-4 tygodnie) podrzucam szczurom surowe kości do odgryzienia albo kawałek wątróbki. Wcinają jak szalone |
_________________ Za TM: Ally, Majka, Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halinka SR, Oliwka, Lili, Margolcia SR, Mortadelka SR, Rudolf Czerwononosy SR, Frotka, Flaszka <:3 )~~ |
|
|
|
|
ema0505
|
Wysłany: Śro Kwi 20, 2016 05:22
Zwierzątka: 5 szczurzych panów i pies Collie nie border |
|
|
My do niedawna mieliśmy mięsko prosto od dziadków, więc w ogóle super. To ze sklepu jednak gotuję. Jakos nie ufam |
_________________ Ze mną: Borys, Bobby Singer, Cookie spod Husarskich Skrzydeł, Gambit of Zirrael, Zen Rotta Taivas, Zick Rotta Taivas, Dave Incredible Rats <3
Za TM: Nodi vel Zdzichu, Scooby vel Pindol, Hienek, Arnold, Harry, Mortimier Pierwszy, Majki, Jessie, Tutek, Czarny
Nasz temat: http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=15302
Zapraszam
|
Ostatnio zmieniony przez Devona Śro Kwi 20, 2016 14:10, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Premislav
|
Wysłany: Pią Kwi 22, 2016 20:17
|
|
|
Dzięki wszystkim |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|