|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Savic Klatka dla gryzoni Zeno 2 |
Autor |
Wiadomość |
Tarpatka
|
Wysłany: Pon Mar 07, 2016 19:22 Savic Klatka dla gryzoni Zeno 2
|
|
|
Co sądzicie o tej klatce? Tutaj piszcie opinie. Zastanawiam się czy ją kupić, ma ją ktoś z was? |
|
|
|
|
Rusałka
|
Wysłany: Pon Mar 07, 2016 19:53
|
|
|
Savic Zeno 2; estetyczna, solidna, odpowiednia dla trzech (dopuszczalnie czterech) samców, bardzo ładna klatka.
Do klatki dołączona jest plastikowa półka w różowym kolorze, zielony hamaczek (którego osobiście nie zamontowałam), pojemne poidełko i miseczka ze stali szlachetnej.
Kuweta wykonana z bardzo dobrej jakości, grubego tworzywa. Inteligentne zamknięcie drzwiczek, jak najbardziej na plus. Wieszanie hamaków, z braku drzwiczek od góry,
nie jest ułatwione, ale w moim przypadku nie ma to większego znaczenia. Świetnie radzę sobie bez dodatkowych udogodnień.
Miałam problem z montażem ale sądzę że to kwestia osobista i moja niezdarność |
|
|
|
|
CzerwonaAnulka
|
Wysłany: Pon Mar 07, 2016 23:38
|
|
|
Ja mam Savic i duży problem z jej urządzeniem bo jest prostokątna raczej niż kwadratowa. Ale ogólnie widać że klatka jest zrobiona porządnie. |
|
|
|
|
Rusałka
|
Wysłany: Pon Mar 07, 2016 23:52
|
|
|
CzerwonaAnulka, nie sądzę żeby jej kształt uniemożliwiał zagospodarowanie przestrzeni tak, aby ogoniaste czuły się w niej bardzo dobrze
Zawsze możesz poszukać w sieci dóbr internetowych i zainspirować się umeblowaniem klatki innych osób.
Tutaj dziewczyna bardzo fajnie umeblowała Savic Zeno 2; >>Klik<< |
|
|
|
|
Ogoniasta
<:3 )~<:3 )~
|
Wysłany: Pon Mar 07, 2016 23:56
Zwierzątka: 11 szczuraskowych piękności :) |
|
|
Bardzo solidna klatka. Pręty malowane, sztywne - nic się nie wygina. Porządna kuweta, z mocnego i grubego plastiku. Do tego jest bardzo ładna i estetyczna.
Wg mnie składanie i rozkładanie jest banalnie proste i szybciutkie.
Nie ma drzwiczek w "suficie" ( choć dla mnie to żaden minus ), ale dość łatwo odpina się całą górę i spokojnie można to robić np przy urządzaniu klatki.
CzerwonaAnulka napisał/a: | bo jest prostokątna raczej niż kwadratowa |
Tak jak większość klatek |
W sercu: Meggy [*], Pampuszek [*], Fibi [*], Rossa [*], Vilemo [*], Sasha [*], Celica vel Chunni SunRat's [*], Lexi [*], Seventh Heaven [*], Delicja [*], Izzie [*], Lily [*], Muffinka [*], Foxy Lady [*], Brook [*], Brandy [*], Shandy [*], Lucynka [*], Whisky [*], Bajka [*] Daisy [*], Morelka [*], Impala [*], Tessa [*], Tequila [*], Iliada HS [*], Wydra Serduszko [*], Brie [*], Mary [*] |
|
|
|
|
Tarpatka
|
Wysłany: Wto Mar 08, 2016 14:37
|
|
|
Wrzucicie zdjęcia waszych urządzonych klatencji? |
|
|
|
|
Rusałka
|
Wysłany: Wto Mar 08, 2016 14:55
|
|
|
Tarpatka, obecnie nie mam się czym chwalić, ale jak tylko będę mieć cudowne mebelki z flamingami od Kareny, to się nie omieszkam |
|
|
|
|
Ogoniasta
<:3 )~<:3 )~
|
Wysłany: Wto Mar 08, 2016 15:17
Zwierzątka: 11 szczuraskowych piękności :) |
|
|
Moja Zeno 2 jest obecnie tzw klatką wyjazdową. Teraz stoi u rodziców i czeka na odwiedziny wnucząt.
W tej chwili moje dziewczyny mieszkają w Savic Zeno 3 Emipre. |
W sercu: Meggy [*], Pampuszek [*], Fibi [*], Rossa [*], Vilemo [*], Sasha [*], Celica vel Chunni SunRat's [*], Lexi [*], Seventh Heaven [*], Delicja [*], Izzie [*], Lily [*], Muffinka [*], Foxy Lady [*], Brook [*], Brandy [*], Shandy [*], Lucynka [*], Whisky [*], Bajka [*] Daisy [*], Morelka [*], Impala [*], Tessa [*], Tequila [*], Iliada HS [*], Wydra Serduszko [*], Brie [*], Mary [*] |
|
|
|
|
Tarpatka
|
Wysłany: Sob Mar 12, 2016 17:41
|
|
|
Jakiej wielkości kuweta będzie dobra taka narożna, do Savic Zeno 2? Polecicie? |
|
|
|
|
mmarcioszka
|
Wysłany: Wto Mar 15, 2016 00:53
Zwierzątka: królinka i szczury |
|
|
Tarpatka, możesz przeczytać recenzję ten klatki TU.
Kuwetą musisz dobrać sama do potrzeb Twoich szczurów. Jednym wystarczy mała narożna inne wolą większą, np. zajmującą pół kuwety klatki. |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|