|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Karena Pią Sty 29, 2016 20:34 |
Miot X2 Zirrael Rattery |
Autor |
Wiadomość |
nimka
|
Wysłany: Pon Gru 21, 2015 18:37
Zwierzątka: Pies, 3 Koty + u rodziców: Kot i Pies |
|
|
Jak to nikt nie marzy o własnym zdrowym albinosku??? Ja swoją samiczkę-albinoskę 3 lata temu sprowadzałam z Wrocławia, bo w Warszawie nie było ani jednej
Ludzie, brać! |
_________________ Nasz wątek: [KLIK] |
|
|
|
|
Mao
Dorosłe dziecko
|
Wysłany: Wto Gru 22, 2015 01:21
Zwierzątka: Gończy polski i 9 Maogonków |
|
|
Ja marzę i niechbym miała miejsce, ankieta poszłaby co najmniej z tydzień temu... Skróć ktoś moje męki xD
Albinosy są piękne |
_________________ ... ponieważ bułka.
Nade mną i w : Hinata EM, Hexe EM, Óshi Óme Jagodzianka EM, Drei AR, Książę Mieszko, Milka Mieszkowa, Krówka - Kjówka, Mały Rycerzyk - Ligia Kallina, Uwertura Kalinka AR, Elena i Eta CarinaeEM, Yankes AR spod skrzydeł pszczoły, Lela i Perperuna SR, Malina, Madara SR i Rusinek SR.
W rolach głównych: Nel - Bułka, Oleńka, Husaria, Pacta Conventa - Pecet, Rota, Chidori, Anahita - Anka oraz Dąbrówka jako caryca Maogonków
|
|
|
|
|
zirrael
|
Wysłany: Pon Gru 28, 2015 22:05
Zwierzątka: szczur(y), koty |
|
|
Zwolniły się jeszcze dwie dziewczyny komu śliczną trójeczkę? Każda inna a wszystkie piękne i fajne
F1 Xtreme (samiczka) standard, standard albino - rezerwacja
F2 Xiavieria (samiczka) standard, standard biscuit self - rezerwacja
F3 Xiaomi (samiczka) standard, teedyrex ivory/golden - rezerwacja
|
Ostatnio zmieniony przez zirrael Śro Sty 06, 2016 21:54, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
Lama
|
Wysłany: Wto Gru 29, 2015 13:50
|
|
|
Albinoska!
Mogę prosić o informacje "finansowe" na PW? Interesują mnie dwie pierwsze dziewczyny albo nawet wszystkie trzy.
Wieczorem będziemy dyskutować z małżonkiem na temat powiększenia rodziny. |
|
|
|
|
Nakota
Światowy transporterek
|
Wysłany: Sob Lut 27, 2016 23:20
Zwierzątka: Dużo szczurów i kot |
|
|
Xapit pozdrawia rodzeństwo Jest duży, grzeczny, idealnie wpasował się w stado... i co to dużo mówić, miziak jakich mało. Foceniem nie był w ogóle zainteresowany, no bo przecież można biegać i zalizać tego człowieka co siedzi obok
|
_________________ Kto walczy przegrywa czasem, kto nie walczy przegrywa zawsze.
Per aspera ad astra.
|
|
|
|
|
quagmire
|
Wysłany: Sob Lut 27, 2016 23:43
Zwierzątka: Mati, Cielo oraz Finn |
|
|
Lubię takie misiowe pysie |
_________________ "I'm not going to ask you if you just said what I think you just said because I know it's what you just said."
Moje Słonka za TM: Syriusz, Lavian, Fado, Miluś, Ayanek, Oliś, Bibuś, Piesio, Ryjek, Zefirek, Nikuś, Deduś, Jumiś, Viguś, Jazzik, Hiruś, Karmelek, Ilduś, Indi, Szuwarek, Zeze, Ledusia, Mauryś, Kleoszek, Naboo, Przemysław, Remus, Marysia, Tosia |
|
|
|
|
Rusałka
|
Wysłany: Sob Lut 27, 2016 23:58
|
|
|
Nakota śliczności |
|
|
|
|
angelus
garota
|
Wysłany: Wto Mar 01, 2016 21:57
Zwierzątka: szczurowadła |
|
|
Xerkses
Waga 510 gram (kawał szczura!!)
Planuję kastrację w marcu, oczywiście poprzedzoną na wszelki wypadek badaniami krwi, ale chłopak wygląda na okaz zdrowia.
[ Dodano: Pią Maj 13, 2016 02:17 ]
Czy tylko nie wyrósł ponad 600 gramowy szczur, który gabarytowo zaczyna przypominać kota?
Nie narzekam, więcej do kochania, a chłopak nie jest gruby, tylko wieeelki, ale moja mama prawie ostatnio dostała zawału jak go zobaczyła |
_________________ angelusowe aniołki
Zdecydowanie za szybko opuściły ten świat, ale nigdy nie opuszczą mojego serca...
Denga, Dżuma, Sepsa, Ebola, Plaga, Vena, Febra, Xerxes, Yakuza, Coma, Coli
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|