|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Rozmnażanie szczurów - dyskusja ogólna |
Autor |
Wiadomość |
agutka84
|
Wysłany: Śro Lip 01, 2015 23:34
Zwierzątka: szczurki i psy |
|
|
Dorzucę pytanie... nie wiem gdzie wstawić pytanie
dwa tygodnie temu odebrałam dorosłego samczyka (właścicielka nie radziła sobie z jego lękami i gryzieniem rąk) jest on wykastrowany chwilkę przed moim przejęciem. 3 dni temu na rozruch wrzuciłam mu dwie milusińskie i przyjazne dziewczynki, samczyk się rozkręcił,papuguje zachowania dziewuszek ale dziś byłam świadkiem miłosnych igraszek Samczyk bardzo chętnie kopuluje Nasuwa mi się pytanie czy to normalne żeby ponad 2 tygodnie po kastracji miał jeszcze czym zapłodnić? Czy to jeszcze tylko hormony buzują? |
|
|
mmarcioszka
|
|
|
|
|
Layla
zawieszona
|
Wysłany: Czw Lip 02, 2015 13:05
Zwierzątka: owczarek szetlandzki - Burbon, świnia morska Samanta |
|
|
agutka84, moje kastraty do starości kopulowały z samicami Norma. |
_________________ KUP E-BOOKA O SZCZURACH!!!
Za Tęczą Cyrus Wielki, Księżniczka Aiko, Bianca Tygrysek, Betty Chmureczka, Azjunia, Luter, Aria, Lenin, Europa, Nana, Ludwiś, Omar Rat's Troop, Harold, Kiko, Helmut, Alia, Vader, Larysa, Oczko, Gringo, Kalif, Sezam, Emir, Hassan, Bono, Alban... |
|
|
|
|
cane
|
Wysłany: Czw Lip 02, 2015 15:00
|
|
|
U mnie to nawet dziewczyny między sobą kopulują... Cóż, chłopa nie ma, muszą sobie biedne same radzić . |
|
|
|
|
limomanka
Dołączyła: 10 Wrz 2012 Posty: 6679 Skąd: Koty na Górnym Śląsku
|
Wysłany: Pią Lip 03, 2015 19:11
Zwierzątka: 2 kocury (Wolfgang i Nutek), ONkowa Masza |
|
|
agutka84, udawane kopulowanie jest też sposobem dominacji - moje samce często w ten sposób podkreślały swoją pozycję w stadzie. Zapłodnić już nie zapłodni, odczekałaś dość czasu |
_________________ Dbajmy o pisownię i polskie znaki. Jest różnica, czy ktoś robi "łaskę" czy "laske", czyż nie?
Za Śmiercią Szczurów odeszli: Czesio, Stefan, Cyryl, Pan Mysz, Tosiek, Fenek, Twix, Mars, Errol, Erwin, Anatol, Fiubździul i Ach, Edek, Harnaś, Franek, Viggo, Nam i Malina oraz Solo, Aria i Sopran |
|
|
|
|
agutka84
|
Wysłany: Sob Lip 04, 2015 16:08
Zwierzątka: szczurki i psy |
|
|
moje dwie są prze-szczęśliwe :p
Dominacją raczej bym chyba tego nie nazwała, zachowywał się jak typowy napalony samiec |
|
|
Devona
(astro)fizyczka
|
Wysłany: Pon Lis 16, 2015 15:00
|
|
|
Scaliłam dwa wątki dotyczące rozmnażania. |
_________________ za TM: W, S, J, DM1, K, M, P, DM2, S-a, N, L, B-o, Cz, Sh, OM3, G, A, R, Q, T, Po, Pe, C, B-a, E, Ś, B-k, MM |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|