|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Zamknięty przez: mmarcioszka Pon Sie 03, 2015 10:22 |
Planowany miot P2 of Zirrael |
Autor |
Wiadomość |
zirrael
|
Wysłany: Śro Cze 10, 2015 07:24 Planowany miot P2 of Zirrael
Zwierzątka: szczur(y), koty |
|
|
Ojcem miotu zostanie Jukon Rotta Taivas standard, standard, agouti irish ur. 07.11.2014 r. - szczur młody, ale bardzo dobrze wyważony pod względem charakterologicznym, odważny, ciekawski, ale i zarazem spokojny oraz łagodny. Lubiący przebywanie z innymi szczurami i człowiekiem, ale nie narzucający się. Daje się bezproblemowo miziać, głaskać i ugniatać jak plastelinkę, znosząc z anielską cierpliwością wszelkie zabiegi. Dodatkowo jest całkiem duży oraz dobrze i ładnie zbudowany. Urodzony w Polsce
Matką miotu zostanie Gaya of Zirrael, standard, standard, fawn essex ur. 21.10.2014 r. - mała łobuzica. Bardzo kochana dla czlowieka, leci mało łapek nie połamie jak tylko ktoś pojawia się na horyzoncie. Sprawna, zwinna i silna, tuż po dołączeniu do stada dorosłych natychmiast pokazała starszym ciotkom, że ona tez potrafi położyć je na plecy. Urodzona w Hodowli.
w miocie spodziewam się maluchów:
sierść: standard
uszy: standard
kolory: fawn, beige, agouti, black
znaczenia: self, irish i essex
krycie odbyło się w maju 2015 r.
Wszystkie maluszki otrzymają rodowody czeskiego związku hodowców szczurów rodowodowych Zakladni Organizace chovatelů morčat a jiných drobných hlodavců, gdzie zarejestrowana jest moja hodowla.
warunki aby zostać opiekunem szczura z mojej hodowli opisane są >>TU<<
cena maluszków z tego miotu uzależniona będzie od koloru i znaczeń i mieścić się będzie w przedziale 60 - 100 pln
kolejki na maluchy się skończyły więc wszystkich chętnych zapraszam do przesyłania ankiet i kontaktu
w razie pytań zapraszam na maila zirraelrattery@gmail.com |
Ostatnio zmieniony przez zirrael Wto Cze 16, 2015 07:38, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
ney
|
Wysłany: Śro Cze 10, 2015 13:15
Zwierzątka: 4 ogony |
|
|
za mamę, cały miot, i za mojego rudzielca |
_________________ Ze mną: Omiś SR, Jaskier ZR, Racuszek ZR
Nasz temat: http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=16092
Za TM: Harry, Potter |
|
|
|
|
cane
|
Wysłany: Śro Cze 10, 2015 16:21
|
|
|
Szkoda, że kolejki już zamknięte... lecę zgłaszać się do Zirrael, może na kolejny miot się zmieszczę .
Ale mamusia zachwycająca urodą |
|
|
|
|
SzczurLOVE
|
Wysłany: Śro Cze 10, 2015 16:25
|
|
|
cane, "kolejki się skończyły" to znaczy że będą wolne malce |
_________________ Hodowla SHSRP Incredible Rats <3
Moi Panowie: Sebastian Bach SR, Robin Williams SR, Magic Mike RT, Morgan Freeman RT, Mandarin Cheesecake RT, Vincent van Gogh, Peter Pan ZR, Yanko Muzykant SR, Cud nad Wisłą, Lukrowany Pierniczek SR, Śmietankowy Śledzik SR, Han Solo, Canto I Wielki HS i Chryśko II Wspaniały HS
Za TM: Franklin Delano Roosevelt, Barack Obama, Winston Churchill, Marlon Brando, George Clooney, Albert Einstein, Galaxy Gold ZR, Bruce Willis, Harry Potter, Benjamin Franklin, Hugh Hefner ZR, Stephen Hawking SR, Leonardo Dicaprio, Salvador Dali SR i Indiana Jones ZR<3
|
|
|
|
|
cane
|
Wysłany: Śro Cze 10, 2015 17:15
|
|
|
Aaaa.... No patrzcie, z inteligencją u mnie w normie .
To świetnie, bo akurat ankietę wysłałam . |
|
|
|
|
nimka
|
Wysłany: Śro Cze 10, 2015 20:49
Zwierzątka: Pies, 3 Koty + u rodziców: Kot i Pies |
|
|
Ech... a ja bym JUŻ chciała takie fawnowe/beżowe samce, a będę mogła dopiero jakoś za może 1,5 roku
Myślę, że będę się wtedy zgłaszać po dwóch chłopaczków (oczywiście o ile znów czegoś w międzyczasie nie przygarnę ) |
_________________ Nasz wątek: [KLIK] |
|
|
|
|
cane
|
Wysłany: Śro Cze 10, 2015 20:52
|
|
|
Nimka ja tam liczę po cichutku, że może trafi się jakaś beżowa dziewczynka... taka w sam raz dla mnie...
Mój pierwszy szczurek był beżową dziewczynką |
|
|
|
|
zirrael
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|