To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Pytania, porady i dyskusje - Dawna ekipa Oazy - lekarze i opinie

Nisia - Czw Mar 20, 2008 10:11

AngelsDream napisał/a:
wyraźne zaniedbanie doktor Kacprzak

Właśnie... Co się dzieje z Kacprzak?

Anonymous - Czw Mar 20, 2008 11:28

O rany, zaraz ukrzyżujecie Kacprzakową. A ona przecież wyraźnie powiedziała, że to jej odpowiedzialność.
AngelsDream napisał/a:
bo chyba widzą kogo biorą na praktyki to po raz.
z tego co pamietam mówiłaś, że był tam drugi dzień, czy drugi raz. Ja nigdy nie spotkałam nieomylnego pracodawcy, nie oczekujmy cudów.
Nisia napisał/a:
Co się dzieje z Kacprzak?
pewnie to o czym rozmawiałyśmy na gg. Ma znacznie mniej czasu, bo ma dziecko, może jest tez znacznie mnie zaangażowana emocjonalnie w pracę. Efekt jest... jaki jest. :?
AngelsDream - Czw Mar 20, 2008 11:45

Viss, dla mnie mógł być pierwszy - ważne, że ostatni. Szkoda mi tylko szczura. I może trochę opinii lecznicy, ale sami na nią pracują.
Nisia - Czw Mar 20, 2008 13:13

Viss napisał/a:
Ma znacznie mniej czasu, bo ma dziecko, może jest tez znacznie mnie zaangażowana emocjonalnie w pracę.

I może wpada w rutynę.

Ale ja nadal uważam, że z powodu jednego praktykanta nie ma co skreślać całej lecznicy i wszystkich pracujących w niej wetów. Jest to działanie wywołane emocjami i niesprawiedliwe.

AngelsDream - Czw Mar 20, 2008 13:41

Nisia, pewnie, że podyktowane emocjami - pytanie, jakie emocje wy byście mieli, jakby szczur wrócił z lecznicy w takim stanie i jeszcze by wam kręcili co się z nim stało. Czy naprawdę każdy siliłby się wtedy na sprawiedliwość?
Oli - Czw Mar 20, 2008 14:01

Nisia napisał/a:
Olimpio, przepraszam Cię, jesli przypadkiem urażę, ale jeśli studenci weterynarii (na ogół) są podobni do studentów medycyny, to mnie wcale nie dziwi takie olewcze podejście.

Student to nie to samo co praktykant, ale o tym już pisałam w temacie państwa AA. Z resztą tam jest cała moja opinia o sprawie. Czekam na wieści po rozmowie i mam nadzieję, że nie będzie ona złą czy na niekorzyść. :wink:

AngelsDream - Czw Mar 20, 2008 14:17

Olimpia, rozmowa się odbyła. Nie powiem, żeby wiele wniosła - tylko kolejną wersję, co mogło się stać i w sumie tyle, a i wyjasnienie, że faktycznie zabieg kosztował 106 złotych tylko my zapłaciliśmy 60, bo tyle nam powiedziała Kacprzak. Dla mnie to w zasadzie już koniec tego tematu. Co miałam zrobić, to zrobiłam.
Oli - Czw Mar 20, 2008 14:19

AngelsDream napisał/a:
Olimpia, rozmowa się odbyła. Nie powiem, żeby wiele wniosła - tylko kolejną wersję, co mogło się stać i w sumie tyle, a i wyjasnienie, że faktycznie zabieg kosztował 106 złotych tylko my zapłaciliśmy 60, bo tyle nam powiedziała Kacprzak. Dla mnie to w zasadzie już koniec tego tematu. Co miałam zrobić, to zrobiłam.
Szkoda. :(
Nisia - Czw Mar 20, 2008 16:07

Olimpia napisał/a:
Student to nie to samo co praktykant

Aczkolwiek praktykant wyrasta ze studenta :) Tak gwoli wyjaśnienia.

AngelsDream - Czw Mar 20, 2008 16:27

Dla zainteresowanych odpowiedź Oazy na moje zapytanie o karty stałego klienta/rabaty: http://www.lecznica-oaza....bfe6ba9802#5267
Mała Mi - Czw Mar 20, 2008 16:33

Off-Topic:
Cytat:
Prawda jest taka, że jak ktoś chce mieć dużo zwierząt, to musi się liczyć z tym, że koszty ich leczenia będą większe niż gdyby miał tylko jedno. To jest chyba oczywiste i nie wymaga tłumaczenia.
wyczuwam nutkę ironii...ale to może tylko moje odczucia...

Oli - Czw Mar 20, 2008 16:36

Taki urok właścicielki lecznicy. :wink:
AngelsDream - Czw Mar 20, 2008 16:52

Olimpia, dobrze napisane : urok.
Nisia - Czw Mar 20, 2008 17:18

Olimpia, urok jako osoby, czy urok bycia właścicielką (a więc opłacania czynszu, rachunków, sprzętu, badań (też tych bezdomnych zwierzaków), płacenia pracownikom...)?
AngelsDream - Czw Mar 20, 2008 17:25

Nisia, czy bycie właścicielem czegoś oznacza, że należy potencjalnych klientów traktować z góry, jeśli tylko pytają o coś niewygodnego? Bo jeśli tak, to ja chyba mam inne pojęcie o właścicielach jakichkolwiek interesów.