Mioty urodzone - rok 2008 - Miot -A- Rattie's Love
wuwuna - Pon Maj 05, 2008 15:36
za maluszki
Justka1 - Wto Maj 06, 2008 14:01
Obiecany filmik
http://pl.youtube.com/watch?v=bwb0VQ_6kW4
Bulletproof - Wto Maj 06, 2008 14:44
hehe, ale piszczące pijawki z nich A mama - Nana wykończona najwyraźniej i marzy tylko o tym żeby w kimono walnąć Dziś chyba już tydzień skończą, więc to już spore szczurzyska
wuwuna - Wto Maj 06, 2008 14:50
o to mi się podobało"Nanunia nie śpij"
Ale słodziaki serducha.
Nanunia taka rozespana, a tu jej przeszkadzają
A maleńka fuzziczka to aż latała w powietrzu .
Mamie spać nie dają, maluchą w jedzeniu przeszkadzają co to za polityka?
za maluszki
Justka1 - Wto Maj 06, 2008 14:53
wuwuna-moze sie wydawac to smieszne ale nie jest.Nana MUSI byc wybudzana i podnoszona aby moc sprawdzic czy jakis maluch nie jest uduszony.
Wczoraj reanimowalam Ajre.. .Musze byc przy nich zawsze jak sa karmione,Nana jest dosadzana do nich..niestety.Dzis zrobie indywidualne fotki oraz zwaze je.Moze sie wydawac,ze tygodniowe sa juz duze ale niestety nadal zagrozone..
wuwuna - Wto Maj 06, 2008 14:56
To tym bardziej trzymam
Za Aire i pozostałe.
Nana bądż grzeczna, proszę ja Ciebie, nie wolno zgniatać maluszków
Bulletproof - Wto Maj 06, 2008 15:24
Jej, biedna Aira , ale dobrze, że udało się. Ja też dalej kciuki mocno trzymam Będzie dobrze Niech rosną, rosną i mają coraz więcej siły
magnes - Wto Maj 06, 2008 15:40
Justka1, jesteś dzielna ja nie dałabym rady jestem pełna podziwu dla Ciebie za maluszki
Anonymous - Wto Maj 06, 2008 16:11
Ja też cały czas kciukam za maluszki
Anonymous - Wto Maj 06, 2008 20:25
Justka, kciukam za rodzinkę.
Justka1 - Wto Maj 06, 2008 21:28
Teraz zdjatka maluszkow
Jak dobrze zauwazono dzis o godz 21 koncza rowny tydzien .
Jedyny chlopiec-Apple okazal sie satinkiem i nie wiem czy nie topazikiem,choc to sie okaze jeszcze w czasie .Waga -11g
Tu najlepiej widac jak sie pieknie blyszczy .
Dziewczynka 1-chwilowo nazwana Alisa.Waga-11g
DZiewczynka 2-Ajra.Waga 10g
Dziewczynka 3-Aisza? .Waga 10g .
Ta mała jest dla mnie zagadka,bo nie wiem juz sama czy jest satinka,bo jest malo omszona .
PALATINA - Wto Maj 06, 2008 21:36
Śliczne!
Wyglądają tak słodko i bezbronnie.
Mohanah - Wto Maj 06, 2008 22:17
Śliczne maleństwa oby rosły zdrowo...
Z tego jakie są problemy z odchowem młodych wynika że moze to być cecha dziedziczna, bo z tego co pamietam z miotem gdzie urodziła się Nana też było sporo problemów.
Tak obserwuję jak bardzo wszyscy hodowcy dbają o wszystkie łączenia par szczurów by uniknąć wszelakiego rodzaju chorób i nieodpowiedniego charakteru u szczurków, czyli idąc tym tropem młode po tej samiczce nie będą dalej rozmnażane? Teoretycznie patrząc istnieje prawdopodobieństwo że historia z słabym odchowem młodych bedzie sie powtarzać.
Czy dobrze mysle?
Bulletproof - Wto Maj 06, 2008 22:19
Piękne A pan Jabłuszko jaki lśniący I dziewczyny wszystkie też cudne
Justka1 - Wto Maj 06, 2008 22:25
Mohanah- do trzech razy sztuka sie mowi,wiec jeszcze jeden miot z tej linii bedzie napewno.Mama prawdopodobnie nie bedzie samica fuzz,bo zreszta jest troszke mala i byla najmniejsza .
W poprzednich miotach tej linii nie bylo problemu z wychowaniem mlodych.ALbo ja mam pecha z tymi samicami albo popelnilam blad,jak ktos juz to mi napisal .
Choc ja bledu nie widze,bo mlodych nie bralam na rece czesto.
Bójka odchowala mlode bez problemu,Jacklin takze wiec albo to moja wina albo samicy.
Sprawdzi sie to na miocie B czy faktycznie ja robie cos nie tak .
|
|
|