Wystawy szczurów rodowodowych - Pokaz szczurow we Wroclawiu?
devilline - Pią Mar 21, 2008 14:45
an, tata pracuje a mama wraca dopiero 12 kwietnia... Poza tym zaraz potem przylatuje siostra z Irlandii, a 5 mam urodziny od przyjaciółki...
No trudno. Kiedy indziej się przyjedzie
Anonymous - Pią Mar 21, 2008 18:13
spoko, spoko, nie planujemy poprzestac na jednym spotkaniu organizacyjnym
devilline - Pią Mar 21, 2008 22:31
an, to super!
Anonymous - Czw Mar 27, 2008 16:00
Halo, Wroclaw, ktos jeszcze chetny na spotkanie? Widze, ze musze osobiscie uderzyc do Hefulca i Azi, bo zamilkly ostatnio
Azi - Czw Mar 27, 2008 16:42
an, nie uderzaj do mnie, bo mi się mąż sfochuje
zamilkłam, bo skoro wszystko ustalone, to co mam się odzywać... Jeszcze mi się chyba nie udało jakiegoś spotkania opuścić, więc co się o mą obecnośc martwisz... Jak nie krzyczę, że mi nie pasuje, to znaczy, że będę
Anonymous - Czw Mar 27, 2008 16:44
ok, przyjelam do wiadomosci
Czyli mamy 6, kto da wiecej?
/edit
Hefi bedzie, wiec 7. Wychodzi na sabat czarownic, moj chlop bedzie sie czul nieswojo
hefi - Czw Mar 27, 2008 21:34
an, Dziobak o ile mu sie zajęcia wcześniej skończą to też pewnie do nas dołączy
Anonymous - Czw Mar 27, 2008 21:50
ok, wiec licze 9 osob. Jak tak dalej pojdzie ilosciowo, to chyba bede musiala zarezerwowac stolik w innym miejscu, bo sie nie pomiescimy
W razie czego, alternatywa jest nowa fajna knajpka znajdujaca sie przy Włodkowica 21 (na tej samej ulicy, co 'mleczarnia', ulica rownolegla do K. Wielkiego). Pub nazywa sie jak adres Minusem jest brak sali dla niepalacych, ale o godzinie 17 nie bedzie tam wielu palaczy. A komfort jest taki, ze nie ma ograniczenia co do ilosci miejsc.
Na poczatku tygodnia dam znac, gdzie ostatecznie sie wybieramy
hefi - Czw Mar 27, 2008 22:07
an, a np. mleczarnia? tak zawsze można zsunąć stoliki
Anonymous - Pią Mar 28, 2008 07:23
hefi, tam chyba tez nie ma sali dla niepalacych, ale za to jest masa ludzi. a o 'Włodkowia 21" nie wszyscy jeszcze wiedza, a poza tym - maja tam jeden duzy okragly stol, co wiele ulatwia
hefi - Pią Mar 28, 2008 10:26
an, zdaję się w takim razie na Ciebie
Azi - Nie Mar 30, 2008 21:31
an, licz 10, przyjdzie jeszcze Lara vel Ewa
Anonymous - Pon Mar 31, 2008 13:06
Ok, licze 13 osob, bo chlop Hefi i moj
W zwiazku z takim stanem osobowym, na pewno pojdziemy do pubu "Wlodkowica 21". Knajpa miesci sie pod adresem nazwy, w scislym centrum Wroclawia (na tej samej ulicy co "Mlecarnia", blisko Synagogi), dojazd tramwajami 3,10,12,21,22. Mapka dostepna jest >>TU<<. W razie problemow z dotarciem prosze o kontakt na moj telefon. Bedziemy przy okraglym stole w glebi pubu, znakiem rozpoznawczym bedzie roza na stole
Azi - Pon Mar 31, 2008 18:40
an napisał/a: | Ok, licze 13 osob, bo chlop Hefi i moj | ja w tej dziesiątce liczyłam obu panów, czyżby jeszcze ktoś się zdeklarował?
i tak myślę, żeby może wydzielić część tych postów o spotkaniu, bo zabałaganiły trochę temat o pokazie w końcu... tak od 5-tej strony... moderacjo?
Sajenka - Sob Kwi 05, 2008 14:14
Ja się niestety nie pojawię Leżę w łóżku z gorączką, pokonała mnie grypa... Miałam nadzieję, że dzisiaj już będę na chodzie, ale niestety nie... Mam nadzieję, że nie jest to ostatnie spotkanie...
|
|
|