Odżywianie - Versele Laga
falka - Sob Cze 07, 2008 12:30
Off-Topic: | Layla, jak chcesz próbkę to ja jestem przecież za tydzień w Gd |
Layla - Sob Cze 07, 2008 12:33
falka, ooo chętnie
sachma - Pią Cze 13, 2008 14:04
od tygodnia jestesmy na Complete + VITAKRAFT VITA SPECIAL BEAUTY - efekt swietny szczurom smakuje, wszystkie sie przekonaly nie grymasza i jedza i po raz pierwszy z miski znika WSZYSTKO tak wywalalam 1/4 mieszanki.. teraz nic nie wywalam nie widze zadnych zmian - kupki ladne, futro ladne jak zawsze skorka dobra, energia jest, nie widac zadnych alergii czy skutkow ubocznych stosowania tej karmy tak wiec teraz moge polecic z czystym sumieniem
marhef - Pią Cze 13, 2008 14:33
sachma napisał/a: | i po raz pierwszy z miski znika WSZYSTKO |
Też to zauważyłam u moich (rat complete + natura szczura) i jestem w ciężkim szoku.
Wpierniczają ten granulat aż miło, futerko mają ładne i błyszczące, dużo energii, Itaka i Isztar ładnie przybierają na wadze a Zuz i Mistle - wręcz przeciwnie, coraz mniej rozpływających się boczków.
Widzę same pozytywy
helen.ch - Pią Cze 13, 2008 14:36
marhef napisał/a: | wręcz przeciwnie, coraz mniej rozpływających się boczków. | chyba czas na nas, te boczki słodkie, ale 600 gram szczurzycy ... to chyba przesada
Maga - Wto Cze 17, 2008 22:05
U mnie VL Rat Complete nie schodziło kompletnie - było to jedyne co zostawało w misce (wymieszałam ją z Tropifitem i z Deli Nature) to były te granulki :-/.
Wybredne małpy mam.
LunacyFringe - Śro Cze 18, 2008 18:45
Maga, po co mieszać , jak to może być jedyna karma. Wiadomo, że wtedy będą wybrzydzać.
Maga - Śro Cze 18, 2008 22:11
Zawsze mieszam, bo uważam że taka karma jest fajniejsza - dorzucam ryż preparowany, suszone owocki, surowy makaron, zioła HP itp.
Ta karma VL im nie podchodzi - co ciekawe moim tymczasowiczom wchodziła super.
Natalia - Czw Cze 19, 2008 17:17
Ja bym przetrzymała tylko na Rat Complete - wtedy pewnie by się przekonały .
sachma - Śro Cze 25, 2008 17:27
zauwazylam minus!
karmy schodzi wiecej niz zwykle miske uzupelnialam do tej pory raz dziennie, czasem raz na dwa dni... teraz uzupelniam dwa razy dzienne zastanawiam sie czy mogly sie od niej uzaleznic bo jedza ją tak chetnie i w takich ilosciach ze az sie wystraszylam patrzac dzis na date ostatniego zamowienia w planecie.. ale chcąc nie chcąc.. zamowilam kolejne 5kg zbankrutuje
Anonymous - Śro Cze 25, 2008 17:57
sachma, a gdzie zamawiasz 5kg bo na planecie-zoo widzę tylko 500g?
LunacyFringe - Śro Cze 25, 2008 18:16
Ren, pewnie sachma zamówiła kilka razy po 500 g
sachma - Śro Cze 25, 2008 19:02
ja zamawiam w ilosciach hurtowych zamowilam 10 paczek po 0.5 - czyli 5kg jak dla mnie kurier jest za drogi zeby placic za niego co miesiac.. wole co dwa czy trzy miesiace
Nisia - Pon Cze 30, 2008 10:38
Moim niejedzącym granulatów szczurom zakupiłam Rat Complete. Bo stwierdziłam, że 10 zł nie majątek...
Słuchajcie, czy oni tam coś dodają? Coś uzależniającego? Bo szczury jedzą jak szalone...
Natalia - Pon Cze 30, 2008 11:04
Nie sądzę, VL to przecież dobra firma jest na pewno nie na poziomie Meganow'ego uzależniacza.
Skoro tyle jest dobrych opinii, to muszę ruszyć tyłek i albo zamówić na planecie zoo, albo się przejechać do M1 .
|
|
|