Wystawy szczurów rodowodowych - Pokaz szczurow we Wroclawiu?
Ninek - Pon Wrz 15, 2008 20:27
Moje kochanie Milciątko jak widać bardzo sie przejmowało ilością ludi wokół
marhef - Pon Wrz 15, 2008 20:41
Teraz kilka fotek ode mnie:
Hefi z Cyntią
Wiem, że trudno w to uwierzyć, ale Inigo (pan po prawej) naprawdę spał w takiej pozycji
...a w takiej siedział przez dobry kawałek czasu - ot, zasnęło mu się podczas mycia
Widok ogólny na nasze stoisko:
Szczury Pacyfki były bezkonkurencyjne
Zupełnie bezkonkurencyjne...
Ybisek i Ynkognito jako przykład formy przetrwalnikowej u szczurów - chłopaczki przespały caluśki pokaz
Plus kilka zdjęć na dokładkę:
Badoha - Pon Wrz 15, 2008 20:46
Ależ musiało być super na tym pokazie A ogonki są niesamowite.
PALATINA - Pon Wrz 15, 2008 21:57
Off-Topic: | Azi napisał/a: | PALATINA, ile krasnali znalazłyście? |
Chyba coś ok 8. A ile ich jest, bo sie nad tym zastanawiałam? |
Chciałam wszystkim podziękować za miłe spotkanie!
WinterWolf - Pon Wrz 15, 2008 22:08
Off-Topic: | Palatina, chyba 20 w samym Rynku i najbliższych okolicach, ale są też w innych miejscach Wrocławia (przy Magnolii, bodaj gdzieś w Leśnicy, przy jakimś szpitalu dziecięcym...). Gdzieś słyszałam, że 36 łącznie, ale nie daję głowy XD |
PALATINA - Pon Wrz 15, 2008 22:12
Off-Topic: | WinterWolf,
Reszty poszukam następnym razem - wczoraj było za zimno (i za ciężko mi się chodziło z wypchanym plecakiem i ciężkim transporterem). |
WinterWolf - Pon Wrz 15, 2008 22:28
[ Dodano: Wto Wrz 16, 2008 00:40 ]
Znalazłam jeszcze jedną fotkę, moim zdaniem wartą pokazania
Borsuczek
Bema - Wto Wrz 16, 2008 08:07
http://www.fotosik.pl/pok...e1c0126d54.html Rozłożyły mnie na łopatki; żałuję, że nie mogłam być - mam tak blisko do Wroca.... Następnym razem!
Pacyfka - Wto Wrz 16, 2008 12:12
http://www.fotosik.pl/pok...3b210d4ccf.html bo one lubią się wtulać
Zołza - Wto Wrz 16, 2008 14:27
Jaaa Cieee, mi też sie cholernie podobało. Normalnie czemu ja tu prawie nie widzę zdjęć pana Lejka? Tfu! Indigo? On był taki...taki...pocieeeeszny.
A nekrolog-dyplom już zawisł na ścianie
Anonymous - Wto Wrz 16, 2008 15:17
Zaprawdę powiadam Wam, lepszy nekrolog niz dyplom z pilka nozna lub orlem bielikiem
LunacyFringe - Wto Wrz 16, 2008 16:26
Mi sie tam podoba bardzo Też wisi
Tylko co tak mało fotek ?
gratis - Wto Wrz 16, 2008 17:00
LunacyFringe, sięęę zrzuuuucaaają na fotosika
Pacyfka - Wto Wrz 16, 2008 17:15
właśnie składam filmik i zdjęcia też wrzucę później
kabi - Wto Wrz 16, 2008 17:18
wystawa była okropnie nudna i uboga w porównaniu z zeszłym rokiem...a te trupy i głowy rogatych to po prostu zgroza! jedynie myszki i oczywiście szczury ratowały imprezę obserwowałam tłumy oglądające wasze potwory i cieszyłam się że jednak nie mogłam wziąć swoich futrzaków...owszem takie pokazy mają nieocenioną wartość edukacyjną i uświadamiają ludzi, ale cieszę się, że nie odbyło się to kosztem moich szczurów. te stada dzieciaków i natrętne łapska! krzyki, hałas i dziwne zapachy....ale dość marudzenia! podziwiam was a przede wszystkim wasze pociechy! co za cierpliwe stworzenia! a do sukcesu Cythii sama sie przyczyniłam gratyluję zwierzaka! jest booooska!
|
|
|