Wystawy szczurów rodowodowych - Pokaz szczurow we Wroclawiu?
Ninek - Sob Wrz 13, 2008 18:16
No prosze, jako pierwsza zdaje relacje
Jestem padnięta ale zadowolona Jak na pierwszą taką impreze we Wro, było na prawde fajnie i udanie
Najmilszym szczurem publiczności została Cynthia (mam nadzieje, że dobrze napisane ), drugie miejsce zajął Fenomen a trzecie Igor (nie kłamie?)
Fotek pewnie będzie duuużo. Sporo osób fociło. Moje będą troche później, trzeba wrzucić na serwer
Azi - Sob Wrz 13, 2008 18:46
Ninek napisał/a: | Najmilszym szczurem publiczności została Cynthia (mam nadzieje, że dobrze napisane ), drugie miejsce zajął Fenomen a trzecie Igor (nie kłamie?) | dokładnie tak - nie kłamiesz
Jestem bardzo, bardzo, bardzo zadowolona z pokazu. Ogromne zainteresowanie, praktycznie od godziny 11 do 17 miałam problemy z powrotem na stoisko, bo zawsze otaczał je spory tłumek publiczności. Oficjalnie od organizatora zostało wystosowane zaproszenie na uczestnictwo za rok, już w roli wystawy Praktycznie nie mam negatywnych uwag, no może, że troszkę mało miejsca
Bardzo chciałabym podziękować wystawcom - ich postawa, wzajemna opieka nad szczurkami, gdy ktoś poszedł zwiedzać resztę targów, a przede wszystkim dbanie o dezynfekcję rąk publiczności - było wzorowe.
Bardzo także dziękuję an, bez której pokaz w ogóle by się nie odbył - za zaangażowanie, wolontariat (w końcu sama szczurków nie wystawiała, więc nią miała co liczyć na zgarnianie nagród ) i niezwykle życzliwe podejście do wystawców i publiczności
Layla - Sob Wrz 13, 2008 18:47
Dziewczyny,
Anonymous - Sob Wrz 13, 2008 19:02
Łojezu, dotarlam w koncu, bo zalatwialam rzutnik na jutro I powiem pierwsze: spaaaac
Przede wszystkim - dziekuje Wam. Bez Was nic by sie nie odbylo. Dzieki za tlumne przybycie i za ogromna pomoc. W szczegolnosci podziekowania dla Azi, ktora sluzyla praktyczna raba, jako bywalczyni wystaw Za rok bedzie jeszcze lepiej!
Zdjec mam kilka, bo chlop robil rano. I zamieszczam od razu foty naszych reklam w katalogu.
Reszte zdjec maja inni
ZOO BOTANICA IX 2008
Ninek - Sob Wrz 13, 2008 19:05
Na razie do pobrania, gdyby ktoś z wystawców chciał
http://s006.wyslijto.pl/i...down=&gk=laptop
Miniaturki wrzuce za jakieś 12-15 minut
Anonymous - Sob Wrz 13, 2008 19:15
A to zwyciezczyni: CYNTIA (sciagniete z opisu gg Hefi )
Badoha - Sob Wrz 13, 2008 19:19
Ależ Wam zazdoszcze tego pokazu. Nigdy w czymś takim nie brałam udziału ale mam nadzieję, że jak będzie wystawa w Warszawie to mnie zabierzecie ze sobą
hefi - Sob Wrz 13, 2008 19:22
a ja jestem pod wrażeniem mojej Cyntii - to jak lgnęła do ludzi mnie zabiło.
Jestem zmęczona jak chyba wszyscy wystawcy... Cieszę się, że mogłam Was poznać. Szczurasy przecudne, każdy inny i ahhh
W szoku byłam zainteresowaniem ludzi szczurami, co raz to napływały fale ludzi, którzy zatrzymywali się żeby popatrzeć i/lub pogłaskać
Azi - Sob Wrz 13, 2008 19:24
Badoha napisał/a: | jak będzie wystawa w Warszawie to mnie zabierzecie ze sobą | jasne
Ninek - Sob Wrz 13, 2008 19:27
Kilka ciekawszych:
Szczury Mousehouse:
Moja Milka w dość ciekawej pozycji:
PALATINOWY przystojniak śpiący na poidełku :
Jeśli się nie myle - Cyntia:
Matrix :
Niektórym sie baaardzo nudziło
A chłopcy PALATINY przespali cały pokaz
Z nogą na głowie może być wygodnie:
Nowe znajomości :
Wszystkie tutaj:
http://czarna-niunia.fotosik.pl/albumy/504859.html
Ja osobiście jestem bardzo pozytywnie zaskoczona reakcją ludzi Kilka osób mających jednego szczura zaczęło wypytywać konkretnie o hodowle, jakiego szczura najlepiej wziąć, żeby sie dobrze dogadały i w ogóle. Potrafili też rozśmieszyć, tekst o tym, że przed pokazem goliliśmy fuzzy, dlatego są takie porozcinane, powalił mnie całkowicie
Badoha - Sob Wrz 13, 2008 19:34
Ależ musiało być fantastycznie - zazdroszczę Wam bardzo
Ninek - Sob Wrz 13, 2008 19:38
Było na prawde bardzo fajnie
Milka poznała brata. Rafiki wyglądowo jest jej całkowitym przeciwieństwem Ona nie zjaśniała prawie wcale, a on taki jaśniutki
W Matrixie sie zakochałam Cudowny szczuras, taki mięciutki i kochany a na dodatek 2 razy zasnął mi w rękawie i nawet buzi od niego dostałam
A teraz ide spać, bo padam
Anonymous - Sob Wrz 13, 2008 19:39
Co ja tu robie?
hmmm
Ninek - Sob Wrz 13, 2008 19:42
an napisał/a: | Co ja tu robie?
hmmm |
Padłam
gratis - Sob Wrz 13, 2008 20:55
an, umarłam!
Było bosko, bosko, bosko! Ponieważ długo się wahałam, stwierdzam, że każdy plan bym zdegradowała dla udziału w pokazie/wystawie z Wami Kochani
Było cudnie! Dziękuję cierpliwym ciociom, że oswajały me dzikusy, dziękuję Oli za drogę i za to, że się mą opiekowała dziękujemy Niniakowi za użyczenie rękawa obmęczonemu wystawianemu. Pacyfkę za to, że pamiętała i dała mi zagłaskać Porto, tyle, ile on tego chciał I za Indiga - przyjaciela, który po oprowadzał trochę Rafka po ludziach
Azi, która dzielne i cierpliwie odpowiadała na każde nurtujące mnie pytanie i za pokaz
I oczywiście Ani, bo gdyby nie ona, to ech, mój wulkan radości by nie wybuchał ta jak teraz
Oraz wszystkim Innym, współwystawcą i współtowarzyszą.
DZIĘKUJEMY!
|
|
|