Odżywianie - Versele Laga
Kasik - Wto Kwi 17, 2012 08:32
Martynka, nie dosypywać aż nie zjedzą. Albo zmienić karmę. Gdzie dostałaś tę karmę tak tanio?
Martynka - Wto Kwi 17, 2012 14:09
Dobra. Postaram się nie dosypywac . A to po znajomości można powiedzieć. Mama mojego chłopaka pracuje w sklepie takim co wszystko tam jest i zamówiła dla mnie jedna paczkę i po cenie hurtowej dostałam
Klaudiaaa. - Pon Paź 29, 2012 20:27
Ja karmiłam Swoją szczurcie (*) VL różne ale przede wszystkim Complete i Nature nie raz mieszałam z sobą pro, nature i beaphar i też bardzo smakowało .W ogólne sądzę ,że VL to bardzo dobra i nie aż tak droga firma na karmach vl są moje wieprzki królik i przyszłe ogony też .
mloda88 - Śro Gru 05, 2012 11:28
mój Hondziu na VL wybrzydza więc będziemy szukać czegoś innego
Zizollo - Śro Gru 05, 2012 13:01
mloda88, a ile ma twój Hondziu? może Bephar Xtra Vital mu posmakuje
mloda88 - Śro Gru 05, 2012 13:02
5 mcy teraz, jeszcze nie wiem jak Ciapek czy będzie jadł bo dopiero od wczoraj jest u mnie, ale mój Hondziu wyraźnie ma gdzieś tą karmę czytam własnie o różnych karmach i zastanawiam się nad wyborem, ale tak jak mówisz teraz postanowiłam spróbować Bephar. Najlepiej zajadał Vitapol jak od razu go kupiłam i nie miałam do wyboru innej karmy
Zizollo - Śro Gru 05, 2012 13:12
tylko ze vitapol i większość polskich karm to chemia i sztuczny syf tylko pamiętaj mieszaj stopniowo nowa karmę ze starą przez kilka dni
a Ciapek ile ma bo dla niego jest wskazana karma z większą ilością białka więc możesz mieszać z tą http://www.sklep-labrador...czur-500-g.html
mloda88 - Śro Gru 05, 2012 13:14
Ciapek ok 3 mcy, hondziu 5. Dostają też dużo świeżego jedzenia, ale zwyczajnie Hondziu nie je, a jak strzeli focha to jeszcze leje do miski i nic dobrego z tego nie wychodzi
Zizollo - Śro Gru 05, 2012 15:08
mloda88, ale tego świeżego też nie je? a jak dogaduję się z Ciapkiem nie ma żadnych problemów?
mloda88 - Śro Gru 05, 2012 15:11
Świeże wcina, ale zależy co.. wybredniak mi się trafił
Marchewki nie lubi, ogórka uwielbia ale skórki nie zje, jajko podziubie, makaron zje, kasze, za słodycze to pewnie by sobie nawet dał ogon uciąć Generalnie z mokrego jedzonka większośc przynajmniej poskubie na całe szczęście!
Póki co z Ciapkiem odbyli 2 pierwsze rundy zapoznawcze i 0 agresji, ale zbytnio sobą na wzajem też nie są zainteresowani, dzisiaj Hondziu zerknął tylko co Ciapek ma pod ogonem, ale później znowu każdy w swoją stronę Zobaczymy jak się dalej potoczy, nawet po klatce chwilę razem biegali ale raczej każdy zainteresowany bardziej czymś innym niż kompanem
Nie mogę otworzyć linku z Twojego podpisu
Zizollo - Śro Gru 05, 2012 15:29
mloda88, aha czyli coś je ;)już się bałam ze nic nie chce słodyczy im nie dawaj najlepiej wcale.
Off-Topic: | nie wiem dlaczego się link nie otwiera |
Off-Topic: | sprawdź teraz ;)powinno działać |
mloda88 - Śro Gru 05, 2012 15:34
Łatwo powiedzieć, pilnuje go ale skubany zawsze wie jak dojść Jedyne na co mu czasami pozwalam to zlizanie z palca odrobiny masła orzechowego jak nie daje mi zjeść śniadania A ile razy już go ganiałam po pokoju z czekoladą ale tylko raz udało mu się ją ugryźć, zawsze zdążę złapać go w przedbiegach jak ucieka ze zdobyczą jeszcze nie nadgryziona Czasami po złości za to idzie do klatki i suchy chleb tak głośno chrupie żebym chyba słyszała jaki jest niezadowolony Popracujemy z inną karmą i zobaczymy, ale tym razem kupie mniejsze opakowanie niż 2kg
Myslicielka - Czw Gru 06, 2012 23:11
mloda88, a granulat?
Moje wcinaja standardowo (nie ma czego wybrzydzac) a po nim teraz zjedza kazda karme 9a nie tylko slonecznik czy inne frykasy:P)
Zizollo - Pią Gru 07, 2012 11:08
Myslicielka, a jaki granulat im dajesz jakiej firmy?
mloda88 - Pią Gru 07, 2012 11:09
o to samo chciałam zapytać jeszcze nie spotkałam się z karmą w postaci granulatu
|
|
|