Mioty urodzone - rok 2008 - Miot I Emerald Moon (Inannka ['])
Oli - Pon Wrz 15, 2008 23:49
A u nas jest klon Ignaca z wyglądu, a z charakteru klon Jumisiowy.
Anonymous - Wto Wrz 16, 2008 09:30
Iris & Izolda - dwie typowe kobitki Żeby zrobić im zdjęcia musiały dostać dropsa
Irisek - dwukrotna zwyciężczyni fuzziej kategorii (na wystawie w Gdańsku i Olsztynie) Jest pięknie omszona i cieplutka Kochane fuzzowe słoneczko, czasem przyjdzie i wtula się w dłoń Ale tylko na jakieś 5 sekund
Izolda - moja mądra alfa Niesamowity explorer, zrobić jej zdjęcie graniczy z cudem, zwykle nie zatrzymuje się nigdzie dłużej niż 2-3 sekundy Przy tym straszna z niej lizawka Futerko ma bardzo miękkie, chociaż troszkę jej się wyrudziało
Dziewczyny są zdrowe jak rybki
pituophis - Wto Wrz 16, 2008 13:49
Trzymam za Jumisia kciuki!
Ignac jest.... Jest ladniejszy nawet od niektorych fuzzow, glowe ma bardzo ladna.
zywym_trudniej - Śro Wrz 17, 2008 00:05
I ja się pochwalę I rodzeństwem
Inwazja
Impuls
A wnusie moje najcudowniejsze i najwspanialsze. Aż mi dech w piersiach zaparło
wuwuna - Śro Wrz 17, 2008 00:08
jak Inwazja jest cudownie omszona
Pacyfka - Śro Wrz 17, 2008 16:30
Inigo
To mały rozbójnik, ciągle biega, wspina się, nie ma dla niego rzeczy niemożliwych A uparta jest cholera strasznie, jak gdzieś mu nie wolno, to napewnon dlatego, że tam jest najfajniej, a ja złośliwa i niedobra chcę mu zrobić nazłość
z lipca:
I z pokazu:
trzymamy kciuki za tatusia
Oli - Śro Wrz 17, 2008 16:47
Pacyfka napisał/a: | To mały rozbójnik, ciągle biega, wspina się, nie ma dla niego rzeczy niemożliwych A uparta jest cholera strasznie, jak gdzieś mu nie wolno, to napewnon dlatego, że tam jest najfajniej, a ja złośliwa i niedobra chcę mu zrobić nazłość |
Heh, zupełnie jakbym opis Impa czytała.
pituophis - Śro Wrz 17, 2008 17:07
Inwazja jest przecudowna. Wyglada jak maly (mechaty) Jumisiowy klonik.
Trzeba wypozyczyc od Nezu Wolfiego i beda sliczne kluski. Potem trzeba zostawic sobie coreczke, i pokryc Sahibem, i beda kluski jeszcze ladniejsze, ciapate. I cale forum zacznie sie o nie tluc.
Andzia - Czw Wrz 18, 2008 22:29
No i my kciukamy za tatusia
Imbir jest zadziorny i ciekawski. Potrafi się czasem mocno przestraszyć jak się go zaskoczy. Ma ogromne zamiłowanie do szatkowania hamaków Pieszczot raczej nie lubi choć często traktuje mnie jako element przechodni na trasie do czegoś ciekawego Lubi sprawdzać co robie ale miejsca przy mnie nie wygrzewa.
Kilka fot. Niestety po walkach więc wygląda strasznie. Dodam że dość często zadziera nosa w klatce, mimo że najmniejszy i dostaje w skóre.
pituophis - Pią Wrz 19, 2008 11:39
Uroczy, rozowy i pofaldowany.
Andzia - Pią Wrz 19, 2008 12:41
No na tym zdjęciu wyjątkowo mu skóra obwisła
Oli - Śro Wrz 24, 2008 23:08
Dobra, przyznać się kto wymyślał mojemu smrodowi imię? Takie oto jego znaczenie jest po angielsku...
Cytat: | Tłumaczenie: IMP
N M DIABEŁEK; M SKRZAT; M CHOCHLIK; M DUSZEK |
nezu - Śro Wrz 24, 2008 23:43
Khm...
Mam słabość do różnych stworków mitycznych i tak tego.. no... khm...
pituophis - Czw Wrz 25, 2008 10:23
Bardzo ladne imie, czego chcesz?
Na ogol okresla niezbyt groznego, malego, zlosliwego duszka
Oli - Czw Wrz 25, 2008 14:48
pituophis napisał/a: | Bardzo ladne imie, czego chcesz?
Na ogol okresla niezbyt groznego, malego, zlosliwego duszka |
Przepraszam, a czy ja gdziekolwiek napisałam, że mi się nie podoba? Już nikt nie zna znaczenia tej " " emoty? Podoba mi się i to bardzo, ale po prostu przez jego cudownie chochlikowy charakter rozrabiaki chciałam sprawdzić czy tak jak uważam, imię ma znaczenia. No i się potwierdziło, że ma.
|
|
|