To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2008 - Miot I Emerald Moon (Inannka ['])

Oli - Pon Wrz 15, 2008 23:49

A u nas jest klon Ignaca z wyglądu, a z charakteru klon Jumisiowy. :mrgreen:

Anonymous - Wto Wrz 16, 2008 09:30

Iris & Izolda - dwie typowe kobitki :wink: Żeby zrobić im zdjęcia musiały dostać dropsa :roll:

Irisek - dwukrotna zwyciężczyni fuzziej kategorii (na wystawie w Gdańsku i Olsztynie) :P Jest pięknie omszona i cieplutka ^^ Kochane fuzzowe słoneczko, czasem przyjdzie i wtula się w dłoń :serducho: Ale tylko na jakieś 5 sekund :wink:

Izolda - moja mądra alfa :) Niesamowity explorer, zrobić jej zdjęcie graniczy z cudem, zwykle nie zatrzymuje się nigdzie dłużej niż 2-3 sekundy :-P Przy tym straszna z niej lizawka :serducho: Futerko ma bardzo miękkie, chociaż troszkę jej się wyrudziało :wink:

Dziewczyny są zdrowe jak rybki :)

pituophis - Wto Wrz 16, 2008 13:49

Trzymam za Jumisia kciuki!

Ignac jest.... :serducho: :serducho: Jest ladniejszy nawet od niektorych fuzzow, glowe ma bardzo ladna.

zywym_trudniej - Śro Wrz 17, 2008 00:05

I ja się pochwalę I rodzeństwem :)

Inwazja

Impuls

A wnusie moje najcudowniejsze i najwspanialsze. Aż mi dech w piersiach zaparło :D

wuwuna - Śro Wrz 17, 2008 00:08

jak Inwazja jest cudownie omszona :serducho: :serducho: :serducho:
Pacyfka - Śro Wrz 17, 2008 16:30

Inigo

To mały rozbójnik, ciągle biega, wspina się, nie ma dla niego rzeczy niemożliwych :) A uparta jest cholera strasznie, jak gdzieś mu nie wolno, to napewnon dlatego, że tam jest najfajniej, a ja złośliwa i niedobra chcę mu zrobić nazłość :twisted:

z lipca:

I z pokazu:

trzymamy kciuki za tatusia :kciuki: :kciuki:

Oli - Śro Wrz 17, 2008 16:47

Pacyfka napisał/a:
To mały rozbójnik, ciągle biega, wspina się, nie ma dla niego rzeczy niemożliwych :) A uparta jest cholera strasznie, jak gdzieś mu nie wolno, to napewnon dlatego, że tam jest najfajniej, a ja złośliwa i niedobra chcę mu zrobić nazłość :twisted:

Heh, zupełnie jakbym opis Impa czytała. :mrgreen:

pituophis - Śro Wrz 17, 2008 17:07

Inwazja jest przecudowna. Wyglada jak maly (mechaty) Jumisiowy klonik.

Trzeba wypozyczyc od Nezu Wolfiego i beda sliczne kluski. Potem trzeba zostawic sobie coreczke, i pokryc Sahibem, i beda kluski jeszcze ladniejsze, ciapate. I cale forum zacznie sie o nie tluc.

:DD :DD

Andzia - Czw Wrz 18, 2008 22:29

No i my kciukamy za tatusia :D

Imbir jest zadziorny i ciekawski. Potrafi się czasem mocno przestraszyć jak się go zaskoczy. Ma ogromne zamiłowanie do szatkowania hamaków :D Pieszczot raczej nie lubi choć często traktuje mnie jako element przechodni na trasie do czegoś ciekawego :) Lubi sprawdzać co robie ale miejsca przy mnie nie wygrzewa.
Kilka fot. Niestety po walkach więc wygląda strasznie. Dodam że dość często zadziera nosa w klatce, mimo że najmniejszy :] i dostaje w skóre.

pituophis - Pią Wrz 19, 2008 11:39

Uroczy, rozowy i pofaldowany.
Andzia - Pią Wrz 19, 2008 12:41

No na tym zdjęciu wyjątkowo mu skóra obwisła :D
Oli - Śro Wrz 24, 2008 23:08

Dobra, przyznać się kto wymyślał mojemu smrodowi imię? :] Takie oto jego znaczenie jest po angielsku... :yyy:

Cytat:
Tłumaczenie: IMP
N M DIABEŁEK; M SKRZAT; M CHOCHLIK; M DUSZEK

:twisted:

nezu - Śro Wrz 24, 2008 23:43

Khm... :oops:
Mam słabość do różnych stworków mitycznych i tak tego.. no... khm... :oops:

pituophis - Czw Wrz 25, 2008 10:23

Bardzo ladne imie, czego chcesz?

Na ogol okresla niezbyt groznego, malego, zlosliwego duszka :P

Oli - Czw Wrz 25, 2008 14:48

pituophis napisał/a:
Bardzo ladne imie, czego chcesz?

Na ogol okresla niezbyt groznego, malego, zlosliwego duszka :P

Przepraszam, a czy ja gdziekolwiek napisałam, że mi się nie podoba? :shock: Już nikt nie zna znaczenia tej " :twisted: " emoty? :roll: Podoba mi się i to bardzo, ale po prostu przez jego cudownie chochlikowy charakter rozrabiaki chciałam sprawdzić czy tak jak uważam, imię ma znaczenia. No i się potwierdziło, że ma. :mrgreen: