Wystawy szczurów rodowodowych - Pokaz szczurow we Wroclawiu?
Anonymous - Nie Wrz 07, 2008 16:36
no ja mam nadzieje, ze chociaz na chwile bede mogla obskoczyc szczegolnie terrarystyke, fretki i koty
Azi - Nie Wrz 07, 2008 17:18
gratis, no jasne, ale jest jeden warunek:
gdy nie ma kogoś na stoisku - znajduje na ten czas opiekę dla swoich szczurów, czyli prosi kogoś, żeby ich popilnował.
o reszcie "przykazań wystawowych" powiemy z an przed pokazem
Anonymous - Nie Wrz 07, 2008 17:22
Dziewczyny, jasne Ja bede bezszczurowa, wiec zawsz emoge popilnowac, ale nie wszystkich na raz Zwlaszcza, ze bede miala pod opieka chlopakow Palatiny i czasem dziewczyny MouseHouse, bo bedzie biegala miedzy myszami a szczurami
Poza tym, Zołza bedzie z towarzyszem, wiec zawsze jemu (oczywiscie, za jego zgoda) mozna bedzie cos podrzucic
Anonymous - Nie Wrz 07, 2008 17:25
A Palatiny nie bedzie?
Layla - Nie Wrz 07, 2008 17:26
katasza, Palatina chyba chciała pozwiedzać
PALATINA - Nie Wrz 07, 2008 17:28
katasza,
Na pokazie mnie nie będzie. Tzn. będę tylko na samym początku. Potem idę zwiedzać miasto.
Już kupiłam sobie bilecik turystyczny na pociąg.
Anonymous - Nie Wrz 07, 2008 17:39
aaa. juz myslalam ze Cie nei bedzie
marhef - Nie Wrz 07, 2008 17:40
W razie czego mi też będzie można podrzucić szczury do pilnowania, bo też będe bezszczurowa
Ninek - Nie Wrz 07, 2008 19:10
Ja będe razem z moją rodzicielką, więc jeśli któraś nie będzie w danym momencie oglądać kotów czy fretek, to śmiało można podrzucać
Off-Topic: | Pewnie znowu będzie stoisko HP i będą ziółka za śmieszną cene Trzeba zapas zrobić |
gratis - Nie Wrz 07, 2008 21:05
Off-Topic: | Ninek,w sumie to właściwie to mnie motywuje by jechać taki kawał drogi No i Wy rzecz jasna |
Anonymous - Pon Wrz 08, 2008 14:47
a ja mam pytanko do Wroclawian.
Potrzebuje jeszcze noclegu z piatku na sobote. dzwonila do solo, czy jak to sie zwie, ale nie maja pokoi jedno osobowych w tym terminie.
Moglby mi ktos udostepnic kawalek podlogi z piatku na sobote? moge wam jakos zaplacic.
albo jesli ktos zna jakis tani nocleg.
LunacyFringe - Pon Wrz 08, 2008 18:26
an, a mogę wziąć szczura jako niepokazowego ? Ponieważ będę odbierać szczura z Wro od Afery i musiałby ze mną przesiedzieć pokaz i nie wiem czy to możliwe? Będzie mieć zaświadczenie weterynaryjne
Anonymous - Pon Wrz 08, 2008 18:30
Lunacy, jelsi bedzie zdrowy i zaswiadczniem, to no problem Zarezerwowac dla Ciebie faunaboxa?
LunacyFringe - Pon Wrz 08, 2008 18:34
an, jeśli są jeszcze to poproszę dla Fenomena. Wtedy przywiozę go w wygodniejszym transporterze A Anyż od Afery będzie we własnym transporterze
Azi - Pon Wrz 08, 2008 18:49
katasza, jak chcesz tanio - sprawdź akademiki http://www.dlastudenta.pl...ow_search&id=56 mamy wrzesień, więc powinny być jeszcze miejsca. Ja bym przygarnęła, ale w tej mojej klitce chwilowej nawet za bardzo na podłodze nie da rady
|
|
|