Wystawy szczurów rodowodowych - Pokaz szczurow we Wroclawiu?
Anonymous - Czw Wrz 04, 2008 14:36
Znaczy, ze jeszcze drut mam kupic? A moze byc taki plastikowo-gumowy 'sznur' do wieszania prania, ktory ma w srodku drut? Bo mam taki w domu i nic z nim nie robie
Azi - Czw Wrz 04, 2008 18:59
an, a nie masz drutu w domu? chociażby takiego cienkiego ja cos mam, to wezme, sznurek tez mozesz dac, tylko zeby sznurka ogoniaste nie zezarły
Ninek - Czw Wrz 04, 2008 19:03
Mam w domu dużo cienkiego drucika w plastikowej osłonce, moge wziąć
Azi - Czw Wrz 04, 2008 19:05
Cytat: | Mam w domu dużo cienkiego drucika w plastikowej osłonce, moge wziąć | dobry
gratis - Czw Wrz 04, 2008 20:10
Azi, mój Rafiki to husky, a nie black self
Aha. Aniu jeszcze mi nie podałaś danych do przelewu
Dziołchy z moich okolic, macie upatrzony jakiś pociąg? jeeejuu! to już tak niedługo, będzie cudnie
Ninek - Czw Wrz 04, 2008 20:39
Brat mojej Milki siostra też będzie na pokazie
gratis - Czw Wrz 04, 2008 20:44
bosko Rafiki to już w sumie pół brat pół siostra, ale się wytnie, wycięło
hmm, rozpiera mnie pozytywna energia na myśl o pokazie
PALATINA - Czw Wrz 04, 2008 21:54
an napisał/a: | Łoj, Palatinka, mam 28 szczurow, wiec chyba nie brakuje Pzoa tym, z faunaboxami bedzie problem jak mi jeszcze cos przybedzie |
Przecie ja mówię, że mogę dobrać, jeśli:
an napisał/a: | MouseHouse, pomysl jak to rozwiazac, bo malo czasu zostalo i jak mi sie ktos jeszcze wysypie, to bedzie kiepsko |
...czyli dopiero jeśli Ci sie ktoś jeszcze wysypie.
Anonymous - Pią Wrz 05, 2008 12:13
a ja mam glupie pytanie to odrobaczenie to ma byc zewnetrzne czy wewnetrzne? w sensie, ze np. iwermektyna po futerku czy jakies tabletki, zastrzyki czy cus?
Anonymous - Pią Wrz 05, 2008 13:05
Ja tam nigdy wewnetrznego nie robilam, ale jesli mozna, to dlaczego nie? A sadze, ze chodzilo o pchly i tego typu lokatorow.
Palatina, biore Twoje futrzaki pod uwage, ale MousHouse potwierdzila przybycie
A ja w dalszym ciagu czekam na faunaboxy od L. i nie mgoe sie doczekac, a tu malo czasu zostalo
Anonymous - Pią Wrz 05, 2008 13:11
a bo ja bylam sie wczoraj spytac czy wet ma cos na odrobaczenie, a on, ze nie wie za bardzo co sie nadaje dla szczurow, to powiedzialam ze sie spytam. no i sie pytam wiec, jesli nie trzeba "wewnatrz" to nie bede mu trula
Ninek - Pią Wrz 05, 2008 13:30
Szczurzaste mogą przejść kontrole i zostać odrobaczone np. 2 dni przed pokazem? Czy to troche za późno na odrobaczanie?
Zastanawiam sie kiedy je zabrać do weta
Oli - Pią Wrz 05, 2008 13:36
Najlepiej szczura odrobaczyć iwermektyną podaną w zastrzyku - działa i na te na zewnątrz i na te wewnątrz. Dawkowanie iwermektyny dla szczura to 0,1 ml/kg (ważny jest ten kg bo to nie na szczura tylko na kg i na samego szczurka wychodzi o wiele mniej niż 0,1ml).
Anonymous - Pią Wrz 05, 2008 13:38
Ninek, na 2 dni wystarczy i jest szansa, ze ogon niczego nowego do pokazu nie zlapie
gratis - Pią Wrz 05, 2008 13:42
an, ponawiam, żeby później nie było Co z danymi do wpłaty na wpisowe?
|
|
|