Mioty urodzone - rok 2008 - Miot I Emerald Moon (Inannka ['])
Dory - Nie Lut 24, 2008 07:24
Gratuluję i kciukam
nezu - Nie Lut 24, 2008 16:17
Na razie wszystkie żyją, wliczając w to także pannę słabiutką, która przyssała się do mamy na dobre i teraz wygląda jak bańka pełna mleka.
Właśnie zaczęły 3 dobę swojego życia .
Prosimy o kciuki dalej, dają świetne efekty .
mc - Nie Lut 24, 2008 16:24
cały czas kciukam
pituophis - Nie Lut 24, 2008 16:51
Kciukam!
Pacyfka - Nie Lut 24, 2008 16:59
cudownie, ze wszystko dobrze i że malutka ma pełny brzuszek
kciuków nie puszczamy i mantr nie przerywamy
samar - Nie Lut 24, 2008 20:08
ja rowniez trzymam kciuki
persefona4 - Nie Lut 24, 2008 22:04
Dołączam swoje kciuki
polna - Nie Lut 24, 2008 23:03
nezu napisał/a: | Na razie wszystkie żyją, wliczając w to także pannę słabiutką, która przyssała się do mamy na dobre i teraz wygląda jak bańka pełna mleka.
|
Super!
Trzymamy kciuki dalej
nezu - Nie Lut 24, 2008 23:28
Nosz choroba jasna no!
Jak nie urok to przemarsz wojsk.
Abra postanowiła zrobić inny odpływ wody w sporym pojniku skutkiem czego w gniezdzie zrobiło się bagienko, a w środku tego bagienka maluszki .
Co mogłam zrobić wywaliłam bagno, sypnęłam ściółką, dodałam chusteczek i na to świeże już podłoze położyłam maleństwa. Abra szajby dostała, biega, szaleje, przekopuje, przepycha.. Mam nadzieję że się uspokoi i maleństwami zajmie bo na razie zachowuje się jak wariatka.. Zabić nie zabija, ale wszędzie jej pełno tylko nie przy maluszkach... Staram się nie panikować i tą paniką jej dodatkowo nie denerwować, osłoniłam klatkę żeby miała półmrok i czekam.
Przy okazji jeden z ciemnych malców pokazał, że niezły z niego Speedy Gonsales. Słuchajcie, on nie ma nawet 3 dób, a BIEGAŁ po klatce, dosłownie BIEGAŁ, na wyprostowanych łapkach. Jak 3 tygodniowy a nie 2 i półdobowy gżdyl. Uspokoił się po 3 okrążeniach i uwalił na stercie rodzeństwa... Jakem wielokrotna babcia, czegoś takiego żem nigdy nie widziała...
Trzymajcie kciuki za unormowanie sytuacji, bo tu kociokwiku dostanę, Abrę mam ochotę zaciukać...
AngelsDream - Nie Lut 24, 2008 23:40
nezu, masz nasze kciuki
Mała Mi - Nie Lut 24, 2008 23:41
nezu, kciukamy mocniuteńko za wszystkie Ogonki, zwłaszcza Gonzalesa i Abrę!!!
Justka1 - Pon Lut 25, 2008 00:32
Tez mocno kciukam
polna - Pon Lut 25, 2008 00:46
Oj ładne rzeczy tam się wyprawiają! Zaciskamy kciuki.
Bulletproof - Pon Lut 25, 2008 01:08
Przeczytałam o biegającym noworodku i gały mi i z orbit wychodzą Czary-mary
Kciukam bardzo mocno
Pacyfka - Pon Lut 25, 2008 05:45
Abra Ty się nie wygłupiał i ładnie zajmij się dzieciakami a nasze kciuki i mantry są nieprzerwane
3 dobowy biegacz nieźle, jak tak wcześnie zaczyna to co to będzie jak dorośnie
|
|
|