Odżywianie - Versele Laga
Nashi - Czw Sie 25, 2011 12:36
aneczka1-13, widziałam też VL w Poznaniu - Kakadu na Malcie, zoologiczny w Galerii Pestka - ale zawsze w małych opakowaniach i drogo. W Świecie Karm wysyłka darmowa jest od 50zł, za karmę dałam 40zł, a moja mama jeszcze dla psa brała rzeczy, więc nie opłacało mi się kupować w sklepie stacjonarnym. Poza tym okazało się, że moje szczury nie pozapadają za tą karmą, więc raczej drugi raz się nie skuszę.
Bezsenna, dużo chrupków? U mnie jest dużo granulatu. Moją opinię o tej karmie napisałam tutaj http://forum.szczury.biz/...6cacfc84#619082
Bezsenna - Czw Sie 25, 2011 15:03
aneczka1-13,
Dzięki za propozycję, troszku by mi się nie kalkulowało po tą karmę do Poznania…
Zresztą na miejscu też znajdę bez problemu.
A ze światem karm chodzi tylko o to, że muszę kupon zrealizować na 160 zeta i tylko tam mogę zamówić.
Nashi
dzięki, poczytałam i jednak odpuszczam. Chrupki, czy granulat, moje takich wynalazków nie pobierają więc bez sensu kupować a później kombinować ze skarmianiem.
aneczka1-13 - Pią Sie 26, 2011 08:46
Bezsenna, ja to pisałam do Nashi, . Off-Topic: | Chociaż jak byś chciała do Poznania się wybrać to na kawę mogę zaprosić |
Bezsenna - Pią Sie 26, 2011 09:00
nie załapałam jak widać, choć troszkę się zdziwiłam
a do Poznania może kiedyś, choć to kaaaawał drogi
aneczka1-13 - Pią Sie 26, 2011 10:11
Off-Topic: | Pociągiem ok. 3 godz. więc nie ma raczej problemu. |
dudzia - Pon Sie 29, 2011 18:28
byłam dzisiaj w sklepie i fotki trzasnęłam. możliwe, że jest naklejka ze składem na spodzie opakowania, bo było to ciężkie i nie dało się tak obrócić by widać było co tam jest napisane a były napisy w miejscu składu 'patrz opakowanie'. jak kiedyś bede i bedzie to lżejsze to zrobie focie. tak wygląda wór:
jest to opisane jako "mieszanka paszowa pełnoporcjowa dla królików i gryzoni".
Nakota - Pon Sie 29, 2011 18:40
dudzia, to jest opakowanie Versele Laga Rat & Mouse Pro, sama mam takie w domu. Ale zdaję się, że to co kupiłaś to nie Pro...
dudzia - Pon Sie 29, 2011 19:09
Nakota, obok bylo opakowanie innej karmy VL i wyglądało bardzo podobnie albo nawet tak samo wiec napisy są ważniejsze niż przód- zdjecie wstawiłam by widać było że to nie w żadnej beczce czy innym opakowaniu, r&m pro raczej nie jest dla królików i gryzoni tylko dla szczurów i myszy. a w ktorym miejscu masz skład?
EpKee - Pon Sie 29, 2011 20:44
Ja mam takie samo opakowanie w domu, a Pro to to nie jest chyba nawet Complete też w takim było, ale nie jestem pewien. Może to VL Zero Classic ??
dudzia - Pon Sie 29, 2011 20:49
EpKee, to moze Ty sie pochwal gdzie masz skład w tej paczce? mam też napisy z tyłu obfocone ale tam nic nie ma oprocz tego ze sklad, skladniki analityczne, waga, partia i data są na opakowaniu, tylko nie wiem w którym miejscu.
EpKee - Pon Sie 29, 2011 20:59
Składu to ja tam nie widzę Natomiast co to jest za karma i data przydatności jest na dole, na naklejce. A naklejka tam gdzie się stawia worek
Nakota - Pon Sie 29, 2011 21:02
Dziwne... i niby wszystkie karmy mają w takich samych workach? Bez sensu...
Będziesz musiała spojrzeć na dół, bo tak jak EpKee pisze, na dnie jest naklejka z nazwą tego, co jest w środku.
EpKee - Pon Sie 29, 2011 21:03
Nakota, jak byłem raz w hurtowni to tak, tego co się chciało trzeba było szukać po naklejkach, nie po workach Bo worki takie same, a obok siebie na paletach Rat Nature, Pro i cośtam jeszcze...
Nakota - Pon Sie 29, 2011 21:08
Nic tylko pogratulować Ja na oczy widziałam tylko Pro i sądziłam, że tylko ta karma ma takie opakowanie. Z każdym dniem uczę się czegoś nowego, dzięki EpKee.
dudzia - Pon Sie 29, 2011 21:09
to pojde za jakiś czas jak trochę wykupią i będę miała jak to obrócić bez wysypania, to dam znać co to jest.
|
|
|