Wystawy szczurów rodowodowych - Pokaz szczurow we Wroclawiu?
Pacyfka - Sob Sie 23, 2008 21:27
Azi, jak to bez Farther? Tak nie może być Muszę ją w końcu poznać
Azi - Nie Sie 24, 2008 10:43
Pacyfka, no niestety, wszystko zależy od tego jak mi przydzielą termin obrony. Jak na czwartek, to po małą zdążę pojechać, ale jak na piątek, to mogę się nie wyrobić
Anonymous - Nie Sie 24, 2008 11:32
Ok, ja tylko na sekunde, bo zaraz wychodze z domu. Zmienilam plakat sobotni na cus takiego:
plakat
Wkurza mnie brak polskiej czcionki, wiec "ę" jest z innego koszczyczka, ale chrzanic
Jesli zdaze dzis wieczorem, t uaktualnie liste chetnych.
Co do faunaboxow, to dopiero w tym tygodniu okaze sie, co z nimi bedzie, bo konczy sie wystawa w Olszcztynie. Ale i tk pojawia sie problem, bo jesli nawet uda sie je wyslac, to bede miala problem, by je odebrac Moja poczta dziala w godzinach, kiedy ja pracuje.. Ktos ma jakis pomysl jak odebrac taka wielka pake?
agacia - Nie Sie 24, 2008 21:29
An,a moze kurierem? Moze troche wiecej to kosztuje,ale dostarcza Ci pod drzwi w godzinach w jakich Tobie pasuje.
Azi - Nie Sie 24, 2008 22:29
agacia, już rozmawiałam o tym z an. Będzie kurier
Anonymous - Pon Sie 25, 2008 05:49
agacia, 'w godzinach jakich Ci pasuje', to pojecie wglene Wiem, bo raz chcialam sie z nim umowic po godzinach mojej pracy Ale nic to, w piatek, 5.09 chcialam isc oddac krew, wiec bede miala pol dnia wolnego. Moze uda mi sie to tak zalatwic, zeby wlasnie wtedy wszystko doebrac (chyba, ze da sie wczesniej bez zadnych problemow;))
Pacyfka - Pon Sie 25, 2008 10:04
Cytat: | - pod koniec sierpnia wpłacić opłatę - 10zł, chyba, że będzie prezentowało się szczurka we własnym faunaboxie |
W takim razie, nie będę kupowała tylko zapłacę wpisowe i proszę o jeden faunabox
Anonymous - Pon Sie 25, 2008 10:20
Tylko ja jeszcze nie wiem, ile jest tych dyzurnych faunaboxow. Napisalam w tej sprawie do L. i czekam na odpowiedz. Moze sie okazac, ze nie starczy ich dla Was, dlatego decyduje kolejnosc prosb o faunaboxy
PALATINA - Pon Sie 25, 2008 10:53
O mnie wiesz, że nie posiadam faunaboxu, więc się ustawiam w kolejce.
gratis - Pon Sie 25, 2008 11:33
an,
U mnie to jest tak:
na 99% będę, lecz ten 1% może zaważyć
wpłacam Wam wpisowe i przyjechałabym z rasiakiem i skundlonym
gdyby mnie nie było, niestety dam znać na ostatnią chwilą nie potrzebuje zwrotu wpisowego zonk w tym, że nie mam fauna boxu
P.S. proszę o przesłanie pw z danymi do przelewu
Anonymous - Pon Sie 25, 2008 11:43
ja tez sie ustawiam w kolejce po faunabox. zgloszenie wyslalam wczoraj.
strup - Pon Sie 25, 2008 11:48
A ja chyba rezygnuję z przyjazdu z Moja Melą na pokaz. W tym terminie na 90% nie bezie mnie w domu.
Anonymous - Pon Sie 25, 2008 19:06
Lista uaktualniona, ale prowadze jeszcze swoj oficjalny wpisik w excelu Na tej podstawie wiem, ze brakuje mi jeszcze masy zgloszen w stosunku do wczensiejszych deklaracji
Pacyfka, prosze o Twoje imie i nazwisko oraz o telefon i pelne imiona szczurkow wraz z opisem ich kolorkow
/edit - ok, dostalam
Poza tym, brakuje mi zgloszen oficjalnych od:
Kabi
Ninek
Podtrzymujecie wczesniejsze deklaracje? To b. wazne, bo na poczatku przyszlego tygodnia musze podac ostateczna liste chetnych.
Numer konta dla skladki podam na poczatku przyszlego tygodnia, jak juz bede znala liczbe uczestnikow i poprzydzielam faunaboxy.
Strup, szkoda, ze Cie nie bedzie. Nastepnym razem
A poza tym, to sie Wam pochwale, bo kotyliony przyszly
>>kotyliony<<
Pacyfka - Pon Sie 25, 2008 19:47
an napisał/a: | Pacyfka, prosze o Twoje imie i nazwisko oraz o telefon i pelne imiona szczurkow wraz z opisem ich kolorkow |
To wszystko wysłałam Ci już w tamtym tygodniu na maila
Edit/
Taaa, faktycznie maila wysłałam, ale załącznika już nie
Przepraszam, już poszło
Anonymous - Pon Sie 25, 2008 19:52
Eeee... moze ja o czyms nie wiem, ale dostalam tylko maila o tym, ze sie zglaszasz Wez mi go podeslij jeszcze raz, moze mi gdzies zginal
|
|
|