To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2008 - Miot I Emerald Moon (Inannka ['])

nezu - Sob Mar 15, 2008 19:28

Raz mogę być egoistką. :twisted:
Cierpliwości, warto. :mrgreen:

zywym_trudniej - Sob Mar 15, 2008 19:29

No i ja tez sie domagam, zdechnę do poniedziałku ...
Pacyfka - Nie Mar 16, 2008 09:05

Nezuś nie znęcaj się nad nami :slinisie:
Oli - Nie Mar 16, 2008 14:13

nezu jest już prawie poniedziałek... :hyhy:
L. - Nie Mar 16, 2008 16:02

Neeezzzuuu, ja chce fotki :slinisie:
nezu - Pon Mar 17, 2008 23:41

Na razie jedna...
Przepraszam za zardzewiałe pręty, to dotąd była moja ulubiona porodówka, ale coś czuję że trzeba będzie o nowej pomyśleć... :oops:

Reszta jutro...

Oli - Pon Mar 17, 2008 23:56

nezu napisał/a:
Reszta jutro...
Miały być w poniedziałek, a tu się poniedziałek za 5 minut kończy... <-< ;(
nezu - Pon Mar 17, 2008 23:58

Praszam, ja chora, szczur chory, rozklejam się to i foty z opóźnieniem są... :oops:
Oli - Wto Mar 18, 2008 00:22

nezu napisał/a:
Praszam, ja chora, szczur chory, rozklejam się to i foty z opóźnieniem są... :oops:
Przecież wiem i rozumiem. :przytul: Tak sobie tylko marudam. :wink:
nezu - Wto Mar 18, 2008 00:28

No to już nie musisz bo wrzucam obiecaną resztę. ;)

Dalszy ciąg fot..
Czarnobiałe w koszyczku tym razem..

Bitwa Czesi... em, to jest Inannki o chipsa bananowego z bratem (don`t worry, chips przypadek pojedynczy, nezu się sporadycznie dzieli.. ;) )

Podpowiem wam że uporem w końcu wygrała i chipsa w połowie zdezintegrowała w brzuszku.

Cała ferajna:

Fuzzy

Rexy (Imp prezentuje swoją największą umiejętność, czyli skoki wzwyż z opcją akrobacji ;) )

Dwa standardowosierstne i uszne rodzynki, czyli Inigo (agutkowy chłopiec) i Itaka (czarna dziewczynka)

Baj de łej
Można wybierać maluszka, megacolon już można w tym miocie między bajki włożyć. (uf)

Oli - Wto Mar 18, 2008 01:17

;( ja chcę Impa!!!

A kto tu takie cudowne oczko nam puszcza? :serducho: http://www.fotosik.pl/sho...027b6c7c3852d1e

nezu - Wto Mar 18, 2008 01:20

Ta mała to Iris, jej siostra Isztar jest skrajniejsza i ma węższy pyszczek. ;)

W tym miocie nie ma jednego takiego samego gżdyla, tak w ogóle, nie mogę się na te bezdenne pchły napatrzeć. :D

Pacyfka - Wto Mar 18, 2008 06:50

jeju jakie słodycze :slinisie: :zakochany: przecudne maluchy i niepowtarzalne :serducho:
i z zapartym tchem czekamy na sesję indywidualna :mrgreen:

babyduck - Wto Mar 18, 2008 08:07

http://www.fotosik.pl/sho...2a49130d676a972 :serducho:
http://www.fotosik.pl/sho...b30f83c7be1d35b :serducho: :serducho: O mamusiu, pozbierajcie mnie. Bosz, jaka ona piękna. Nie no, idę stąd bo mnie GMR dopada...

Anonymous - Wto Mar 18, 2008 09:31

Ło jezusie, czarnobiałe w koszyku to które to z imienia? JA odpadłam normalnie, co za pyszczek najboskszy! :serducho: :serducho: :serducho:
Inanna Waleczna, słów mi brak, niesamowity charakter i siła woli, nezu, strzeż się, to będzie bezkompromisowa kobitka. ;) :D
I jestem pod wrażeniem łysych, kolorystycznie są świetnie różńorodni. W ogóle kolory sierści przeobłedne, wyglądają razem tak.. łaciato. :D