Odżywianie - Versele Laga
Anonymous - Nie Cze 28, 2009 08:26
Moje nawet po przeglodzeniu nie jedza RC. Widzialam juz ta nowa karme w sklepie Kakadu To co pokazywaly wczesniej dziewczyny. Nie widzialam jakiejs roznicy.
Mao - Pią Lip 03, 2009 15:11
Ja ostatnio nabyłam coś takiego:
http://www.planeta-zoo.pl...50g-p-1717.html
Baby mówią, że dobre
Ja od siebie dodam, że nawet fajnie pachnie
nutaka - Pią Lip 03, 2009 22:42
Off-Topic: | Mao, kocham Twój avatar |
karola - Nie Lip 05, 2009 18:22
Mao, dzisiaj kupiłam i zgadzam się, że ma przyjemny zapach.
A czy szczurom wchodzi to się przekonam dopiero rano. Bo teraz nasypałam, ale mają tyle w tyłkach, że coś tam skubnęły, ale bez szaleństwa Jak do rana z miski wszystko zniknie to będę polecać
Kajeczkaaa - Pon Lip 06, 2009 18:07
A próbował ktoś już Rat & Mouse pro? Jestem ciekawa bo zamówiłam dla myszki i zastanawiam się jak w użyciu i czy mocz czuć po tym tak intensywnie jak po Duo?
Ps. W paszczaku jest po 10 zł/kg
Mao - Pon Lip 06, 2009 21:16
karola, u mnie obie wcinają aż im się uszy trzęsą Zwłaszcza Hexe, tyle, że to jest nadworny sprawdzacz jedzenia, kocha wszelkie nowości
Off-Topic: | nutaka, miło mi XD |
karola - Pon Lip 06, 2009 21:34
Mao, dziękuję za przypomnienie, że miałam zdać sprawę z testu
Sądzę, że smakuje- w misce zostało trochę łusek po słoneczniku i (ku mojemu zdumieniu!) te czerwone kuleczki pachnące jeżynkami, malinkami czy czymś leśnym (a myślałam, że akurat za to się wezmą na początku )
Po spróbowaniu polecam
Kajeczkaaa - Śro Lip 08, 2009 12:47
Na temat karmy Pro
Jak otworzyłam opakowanie to zdębiałam. Granulki tak duże, że nie mam pojęcia jak mój mych miał by to wciągnąc. Przekrój granulka to prawie 1,5 cm. Teraz to ja nie wiem czy mam to jakoś kruszyć czy, co z tym robić. Zapach ma bardzo przyjemny i z tego, co widzę wersja dla świnek i koszy jest u mnie bardzo chętnie zjdadana. Zobaczymy jak mysz się obudzi, co powie na zawartośc michy...
Anka. - Śro Lip 08, 2009 17:42
Tematu całego jeszcze nie przejrzałam.
Mam prośbe.
Szukam i znaleźć nie moge popcornowej versali , czy ona ma jakąś specjalną nazwe? Potrzebuje dużego opakowania.
Myśle też troche nad tym :http://www.zooplus.pl/feedback/shop/gryzonie/pokarm_dla_gryzoni/szczury/prestige/61128
Ale nie moge się zdecydować, wygląda podobnie.
dream* - Śro Lip 08, 2009 18:07
ta popkornowa to albo:
Snack Nature
albo Snack Cirspy
Anonymous - Pią Sie 14, 2009 17:25
Ktoś już próbował tej karmy? http://animalia.pl/produk..._Mouse_Pro.html
Z tego co piszą ma zastąpić rat&mouse duo.
L. - Pią Sie 14, 2009 17:30
Viss, dla mnie wygląda tak samo;] i już w niektórych sklepach zastąpiła.
dostaliśmy tego na wystawe 20 kg. każdy zwycięzca dostanie jeden 600 g woreczek, BISy 1,5 kg
Anonymous - Pią Sie 14, 2009 17:32
Wygląda tak samo, ale składniki ma trochę inne, więc może i smak.
Finezyjna - Pią Sie 14, 2009 17:43
Moje wredoty probowaly ta karme i musze powiedziec, ze nie przypadla im zbytnio do gustu. Jednak duo rat&mouse lepiej im podchodzilo
Anonymous - Pią Sie 14, 2009 19:06
Moje i tak nie beda mialy wyjscia.
|
|
|