To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Pytania, porady i dyskusje - Dawna ekipa Oazy - lekarze i opinie

Asaurus - Czw Mar 20, 2008 17:30

Jak dla mnie to najzwyczajniej w świecie Dr Lewandowska nie ma zielonego pojęcia o zasadach wolnego rynku, konkurencji i co za tym idzie dbania o klienta. Przejawia podstawowe cechy monopolisty, którym jednak nie jest i raczej nie będzie z takim podejściem.
Nisia - Czw Mar 20, 2008 17:34

AngelsDream, chodziło mi tu o kwestie finansowe...
Oli - Czw Mar 20, 2008 21:51

Powiem tak - moją wypowiedź zrozumiał ten kto miał zrozumieć. :> Więcej nie napiszę. Nie chodziło mi jednak o kwestie finansowe a relacje międzyludzkie i to nie tylko w stosunku do klientów. :wink:
PALATINA - Czw Mar 20, 2008 22:21

Olimpia,
Ja zrozumiałam. Słyszałam już nieco od wielu osób ze środowiska na temat uroków.

PALATINA - Śro Kwi 02, 2008 21:41

dr Justyna Jabłońska przestaje leczyć w Oazie i w ogóle (przynajmniej na jakiś czas) :|
AngelsDream - Śro Kwi 02, 2008 22:32

PALATINA, :( To nie są fajne wieści: lubiłam ją i jej podejście do leczenia i pacjenta. Wiadomo czemu?
PALATINA - Śro Kwi 02, 2008 22:48

AngelsDream,
Nie ma czasu na pracę w takim wymiarze godzinowym. Ma hodowlę labradorów, a juz prawie nie widuje swoich psów. Ma sukę w ciąży. Chce się teraz poświęcić swoim psom.

Anonymous - Śro Kwi 02, 2008 22:49

Grrr, dr Justyna była dobra, ufałam jej.
AngelsDream - Śro Kwi 02, 2008 22:53

PALATINA napisał/a:
AngelsDream,
Nie ma czasu na pracę w takim wymiarze godzinowym. Ma hodowlę labradorów, a juz prawie nie widuje swoich psów. Ma sukę w ciąży. Chce się teraz poświęcić swoim psom.

W gruncie rzeczy to dobre wieści w takim razie :)

Anonymous - Czw Kwi 03, 2008 10:39

O, fajnie, zawsze nam dużo opowiadała o szczeniakach i suni. Powodzenia. :)
Anonymous - Pon Kwi 14, 2008 08:48

Tak, no cóż. Marudzenia na cennik ciąg dalszy.

Bobikowi wrósł najprawdopodobniej włos, z czasem sie otorbił, wszystko stwardniało i wymagało usunięcia. Wszystko usunęliśmy sami, ale strzeżonego itd, zatem Bobik został obejrzany w Oazie przez dr Kacprzak.

Za oczyszczenie miejsca z miejscowym znieczuleniem, 3 węzełkowe szwy, dawkę enroxilu (za leki do domu nie płaciłam, bo mam) zapłaciliśmy... 90 zł.
Nie ukrywam, że mnie zmroziło.
Za obejrzenie i 3 dawke iwermektyny dla całej 6-tki zapłacilismy jeszcze dodatkowo, u dr Jabłońskiej 41 zł.

Anonymous - Pon Kwi 14, 2008 08:58

Viss napisał/a:

Za oczyszczenie miejsca z miejscowym znieczuleniem, 3 węzełkowe szwy, dawkę enroxilu (za leki do domu nie płaciłam, bo mam) zapłaciliśmy... 90 zł.

:shock: :shock: :shock:

ja pierniczę...
za wycięcie brodawki Seniutka w znieczuleniu miejscowym, założenie szwów, zastrzyk, obejrzenie i badanie ogólne drugiego szczura oraz obejrzenie psich oczek i diagnozę, u Jachmana zapłaciłam jakiś czas temu 20zł...

chciałabym się do wawki przeprowadzić niebawem, ale jak czytam takie rzeczy, to się zastanawiam, czy ja aby na pewno podejmuję dobrą decyzję... :roll:

Nisia - Pon Kwi 14, 2008 09:04

Viss napisał/a:

Btw. Viss, sprawdź cennik. Z tego co pamiętam, oczyszczenie ropnia ze znieczuleniem 2 lata temu kosztowało 70 zł, teraz mogło podrożeć.

Anonymous - Pon Kwi 14, 2008 13:18

Off-Topic:
rany, tak czy siak, to są jakieś ceny z kosmosu...

Nisia - Pon Kwi 14, 2008 13:36

mataforgana, zawsze takie były. Oaza nigdy nie była tanią lecznicą.