|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
krew z odbytu |
Autor |
Wiadomość |
izoldka
nietypowa czarownica ;P
|
Wysłany: Śro Gru 08, 2010 21:15 krew z odbytu
Zwierzątka: pies i kotka w ciazy |
|
|
pomocy, nic nie moge znalezc na ten temat u jednej z moich ogoniastych zauwazylam wlasnie krew w kupkach, kiedy podnioslam jej ogonek okazalo sie ze krew jest takze wokol odbytu , co to moze byc? Szczurcia jest zwawa, je normalnie i nie widac by cos ja bolalo....ale te objawy sa bardzo niepokojace co to moze byc, jak jej pomoc ? |
_________________ moje stadko http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=7613
|
|
|
|
|
Niamey
Zhongguo!
|
Wysłany: Śro Gru 08, 2010 21:19
|
|
|
izoldka, obawiam się, że jedyne co możemy Ci poradzić to szybka wizyta u weterynarza... |
_________________ moje szczuraki
Pino*Myszka*Diuna*Zefir*Śmietanka*Lotta*,Migotka*Mimbla*Ponyo*Kikimora*Archa*Bucca*Beren*Itka* |
|
|
|
|
izoldka
nietypowa czarownica ;P
|
|
|
|
|
harpoonka
|
Wysłany: Czw Gru 09, 2010 00:06
|
|
|
izoldka, może chociaż zadzwoń do weta? Niech ci coś poradzi telefonicznie. |
_________________ Ze mną:Gummy Bear, Xellos, Lancelot, Yupikayey, Titek, Maynard, James & Keenan
Za TM: [*] Chester, Cheddar, Gapcio, Benny, Alvin, Ori, Toby, Gniotuś, Cashmere, Rocky, Quart, Parszywek, Blues, Billy, Qujo, Queequeg Na zawsze w moim sercu! |
|
|
|
|
AngelsDream
Gdzieś indziej
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Czw Gru 09, 2010 00:08
Zwierzątka: Dwa psy i Wyjątki |
|
|
izoldka, oprócz uszkodzeń mechanicznych, zapalenia jelita, to mogą być też robale. |
_________________ Baaj, Celar i Wyjątki
Musiałem stracić przezroczystość
Na którejś z tamtych dróg.
(...)
Tak mi przykro. |
|
|
|
|
izoldka
nietypowa czarownica ;P
|
Wysłany: Pią Gru 10, 2010 17:35
Zwierzątka: pies i kotka w ciazy |
|
|
dzieki dziewczyny, tak wlasnie zrobilam, zadzwonilam do weta, powiedzial ze nic nie powinno sie stac jezeli krwawienie nie jest silne jak pojawie sie ze szczurka w gabinecie rano...i tak wlasnie zrobilam, Blusia miala podany ten lek na krzepliwosc krwi i witamine P, juz jest wszystko ok krew sie wiecej nie pojawila, kupki sa normalne Kiedy sprzatalam klatke znalazlam w niej kawelek kabelka (ladowarka ucierpiala) pewnie Blusia polknela kawalek i srtad te problemy, na szczescie wszystko skonczylo sie dobrze |
_________________ moje stadko http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=7613
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|