|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Planowany miot L of Anahata |
Autor |
Wiadomość |
Ren [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Maj 24, 2010 15:10 Planowany miot L of Anahata
|
|
|
Planowany miot "L"
Mamusią zostanie:
Poezja of Anahata - dumbo, fuzz, black, berkshire
metryka
Poezja jest córka Redzi i Elektrona, ma niesamowity motorek w pupce . Po dołączeniu maluchów z miotu S, które jeszcze są u mnie, lata z nimi jak szalona . Bardzo lubi zachęcać inne szczury do zabawy, skakać, biegać i śmigać . Zabawa z ręką jest najfajniejsza, bo można uciekać, podbiegać i znowu uciekać
Tatusiem zostanie:
AXARAM Iletis - dumbo, standard, russian blue, self
metryka
Axaram jest kochany i bardzo proludzki, lubi być brany na ręce i głaskany, gdy tylko podejdę do klatki to razem z Cyrankiem podbiegają i uwieszają się na drzwiczkach, żeby chociaż włożyć rękę i ich pomiziać trochę . Lubi też zwiedzać i niuchać
Spodziewamy się:
Uszka: dumbo
Sierść: standard
Kolory: black, russian blue
Znaczenia: self, berkshire
Krycie planowane po na przełomie czerwca i lipca. Miot urodzi się w Poznaniu.
Ponieważ na fuzzy jest tylko szansa, zapisy na nie przyjmujemy tylko warunkowo.
Wszystkich chętnych proszę o wypełnienie ankiety (pobierz CV) i przesłanie na naszego maila: anahata_rattery@interia.eu . W tytule proszę o wpisanie literki miotu, ilości szczurków i płci
Zastrzegam sobie prawo do odmówienia rezerwacji maluszka bez podania powodu. Wymóg wypełniania CV i potem rozmowy na GG lub przez tel. wynika stąd, że chcę znaleźć dla moich szczurzych wnuków jak najlepsze domki
Jak się być może niektórzy domyślają, piszą do nas różne osoby, od terrarystów począwszy, a skończywszy na małych, nieodpowiedzialnych dzieciach - więc każdy potencjalny chętny jest dokładnie sprawdzany co do swojego podejścia. Szczur to żywe, czujące stworzenie, a nie zabawka!
Rezerwacja nie jest gwarancją kupna. Rezerwacja nie jest też przymusem kupna.
Nie gwarantuję, że każdy dostanie takiego szczurka, jakiego opisuje w CV, ponieważ to zależy od tego, jakie ogonki się urodzą.
Jeśli dla kogoś nie starczy wymarzonego szczurka, może wybrać innego lub zrezygnować. Można też przepisać się na inny miot.
Kolejność wyboru ustalam ja, poza kolejnością wybierają zawsze: właściciele rodziców i hodowcy.
Rezerwacje są potwierdzane gdy malce kończą 12 - 14 dni i dopiero wtedy wybiera się maluszka dla siebie, według wskazanej przeze mnie kolejności również wtedy opłaca się bezzwrotną zaliczkę w wysokości 30 zł na moje konto. Wpłacenie zaliczki jest ostatecznym potwierdzeniem rezerwacji. Późniejsza rezygnacja lub brak jakiegokolwiek kontaktu i w efekcie usunięcie rezerwacji nie uprawia do zwrotu zaliczki.
W razie wątpliwości proszę pytać. |
Ostatnio zmieniony przez Ren Pon Cze 07, 2010 21:58, w całości zmieniany 4 razy |
|
|
|
 |
mataforgana [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Maj 24, 2010 15:21
|
|
|
Viiiiiiiiiiis, no proszę, to może tym razem wybierzesz się z Kermitem do Poznania? |
|
|
|
 |
Ren [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Maj 24, 2010 15:23
|
|
|
mataforgana, w ogóle idź sobie, gdybyś nie obcięła Cynamona, to by on krył i same fuzzy by były |
|
|
|
 |
mataforgana [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Maj 24, 2010 15:25
|
|
|
Ren, słonce ty moje, było mówić dawno temu, było mówić, a nie mi teraz wyrzucać to przy każdej okazji a Cynamon pięęękny fuzz, pakero, dzieci by ładne były...
no ale co tam, trudno, wszystko i tak zostanie w rodzinie |
|
|
|
 |
babyduck
Duckling

|
Wysłany: Pon Maj 24, 2010 15:27
|
|
|
To ja jeszcze w ramach promocji dodam, że jak Kermicio wakacjował u mnie, to też mnie napadał o mizianki i na chama wpychał mi się w dłoń odginając po kolei palec po palcu, aż zupełnie jej nie otworzyłam. Jest cu-dow-ny! |
_________________ W : Fretka, Borsuk, Shiba, Kreta, Corleone RL, Happy Hour AR, Pavan AR, Ex Aequo SR, Roux, Bonus, Muminek EM, Willy Wonka SR, Amor Vincit SR, Tea |
|
|
|
 |
Viss [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Maj 24, 2010 15:31
|
|
|
babyduck napisał/a: | na chama wpychał mi się w dłoń | tak, strasznie to lubi. Jak wsadzam ręce do klatki to stoi na tylnych łapkach i też się wciska głową w dłoń.
mataforgana napisał/a: | Viiiiiiiiiiis, no proszę, to może tym razem wybierzesz się z Kermitem do Poznania? | jest na to szansa. |
Ostatnio zmieniony przez Viss Pon Maj 24, 2010 15:34, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
EpKee
Forever Alone ...

|
Wysłany: Pon Maj 24, 2010 15:32
Zwierzątka: rodzice, pies |
|
|
Cudowny miot ... mrrrr
Tylko czemu już nie ma miejsca w klatce |
_________________ Duże E i jego mały Elementarz.
 |
|
|
|
 |
Viss [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Maj 24, 2010 15:33
|
|
|
EpKee napisał/a: | Tylko czemu już nie ma miejsca w klatce | masz złą klatkę. |
|
|
|
 |
Ren [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Maj 24, 2010 15:35
|
|
|
mataforgana, będę Ci wypominać to forever |
|
|
|
 |
EpKee
Forever Alone ...

|
Wysłany: Pon Maj 24, 2010 15:35
|
|
Viss, wiem nawet ojciec mi mówi, żeby wziąć większą
Ale wtedy to GMR się znów rozhula |
 |
|
|
|
 |
nezu

Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Pon Maj 24, 2010 18:15
|
|
|
EpKee, a jest coś złego w rozhulanym GMRze? |
|
|
|
 |
EpKee
Forever Alone ...

|
Wysłany: Pon Maj 24, 2010 18:22
|
|
nezu, Fundusze trza mierzyć siły na zamiary 10 to max jak na razie |
 |
|
|
|
 |
Ren [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Maj 24, 2010 18:22
|
|
|
Dopisałam jeszcze beże . W teorii powinna ich być jakaś 1/4 miotu, ale wiadomo jak to jest |
|
|
|
 |
quagmire

|
Wysłany: Pon Maj 24, 2010 18:30
Zwierzątka: Mati, Cielo oraz Finn |
|
|
To już nie same czarne
Ale w ogóle takie kopie Kermcia to mrau |
_________________ "I'm not going to ask you if you just said what I think you just said because I know it's what you just said."
Moje Słonka za TM: Syriusz, Lavian, Fado, Miluś, Ayanek, Oliś, Bibuś, Piesio, Ryjek, Zefirek, Nikuś, Deduś, Jumiś, Viguś, Jazzik, Hiruś, Karmelek, Ilduś, Indi, Szuwarek, Zeze, Ledusia, Mauryś, Kleoszek, Naboo, Przemysław, Remus, Marysia, Tosia |
|
|
|
 |
Nakasha

|
Wysłany: Pon Maj 24, 2010 22:35
Zwierzątka: 3 psy, 2 kotki |
|
|
Viss napisał/a: | EpKee napisał/a: | Tylko czemu już nie ma miejsca w klatce | masz złą klatkę. |
Dokładnie! GMR to dobra rzecz, rzecz jasna jak ma się warunki. |
_________________ Za TM: 95 szczurzych duszyczek [*] |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|