|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Albireo Nie Gru 31, 2017 12:14 |
Warszawa- Przygarnę szczura 1-1,5 roku |
Autor |
Wiadomość |
Karamatsu
|
Wysłany: Czw Lip 20, 2017 00:33 Warszawa- Przygarnę szczura 1-1,5 roku
Zwierzątka: brak |
|
|
Witam,
Przygarnę miłego, towarzyskiego i zdrowego szczurka w wieku 1-1,5 roku. Posiadam Ogryzka, którego brat niedawno zmarł i przydałoby się towarzystwo. Posiadam odpowiednio duża klatkę, wiedzę i zapewniam szczurkom odpowiednią ilość atrakcji . Proszę o kontakt |
|
|
|
|
Pyl
Powrócona
|
Wysłany: Czw Lip 20, 2017 07:50
Zwierzątka: DyDoIbJodNicFil Bor44 oraz R i O |
|
|
Karamatsu, na dniach będę miała w domu rocznego pełnojajecznego ogona - "po prezent dla dziecka" Niewiele o nim wiem, poza tym że jest podobno bardzo spokojny i przyjazny do ludzi, ale jednocześnie całe życie był samotny.
Jeśli jesteś zainteresowany to napisz proszę więcej o warunkach, które zapewniasz ogoniastym (odpowiedzi na standardowe pytania z ankiety) - możesz na PW. |
_________________ Czy wiesz, że powstała ulotka o szczurach?
Może chcesz wspomóc kampanię informacyjną roznosząc ulotki do lecznic? A może promując akcję na FB? |
|
|
|
|
Karamatsu
|
Wysłany: Nie Lis 12, 2017 20:38
Zwierzątka: brak |
|
|
Niestety z powodu nie udanej adopcji ( podczas choroby przed adopcją okazało się, że szczuras na operacyjnego guza, odwołany z adopcji ) podbijam posta |
|
|
|
|
Albireo
|
Wysłany: Pon Lis 13, 2017 10:16
|
|
|
Karamatsu, kilka dni temu we Wrocławiu odebrano ponad 300 szczurów. Część z nich została przewieziona do Warszawy. Są w przeróżnym wieku, różnych odmian. Przeszły już badania weterynaryjne i powoli mogą się zgłaszać osoby chętne do ich adopcji. Podrzucam Ci link do wydarzenia na Facebooku, tam dowiesz się więcej i możesz się skontaktować z domami tymczasowymi: https://www.facebook.com/events/1951487631534910/ |
_________________ "Zawsze przy mnie, lecz nie ze mną": Spika, Irina, Akne, Rosika, Spock, Flawia sHS, Flora sHS, Xilesia of ZR, Yldritta od ZR [*] |
|
|
|
|
Pyl
Powrócona
|
Wysłany: Pon Lis 13, 2017 11:42
Zwierzątka: DyDoIbJodNicFil Bor44 oraz R i O |
|
|
Albireo, jestem już w kontakcie z Karamatsu. |
_________________ Czy wiesz, że powstała ulotka o szczurach?
Może chcesz wspomóc kampanię informacyjną roznosząc ulotki do lecznic? A może promując akcję na FB? |
|
|
|
|
Albireo
|
Wysłany: Pon Lis 27, 2017 10:47
|
|
|
Pyl, Karamatsu, szczurek adoptowany i mogę zamknąć temat? |
_________________ "Zawsze przy mnie, lecz nie ze mną": Spika, Irina, Akne, Rosika, Spock, Flawia sHS, Flora sHS, Xilesia of ZR, Yldritta od ZR [*] |
|
|
|
|
Albireo
|
Wysłany: Nie Gru 31, 2017 12:14
|
|
|
Brak odpowiedzi. Temat przenoszę do archiwum. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|