|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Albireo Czw Lis 16, 2017 22:43 |
szczur w ogrodzie w 3-mieście |
Autor |
Wiadomość |
jagoda
|
Wysłany: Pią Maj 19, 2017 21:18 szczur w ogrodzie w 3-mieście
Zwierzątka: szczur |
|
|
Uwaga - dość pilne. Do znajomej w Gdańsku przybłąkał się biały z czerwonymi oczami - oswojony. Mieszka z psem, jada z michy i prawie da sie łapać. Potrzebuje zabrania go stamtąd, i to dość pilnie, bo ani właścicielka niezbyt pała uczuciem do ogonów, ani nie ma szans zbyt długo unikać drapiezników. Czy znajdzie się na forum ktoś, kto przejmie szczura? Sama nie mam jak pomóc - mieszkam w centrum , a i stado me wygasło już dawno temu i nie mam nawet żadnego sprzętu. Bardzo liczę na Waszą pomoc
https://drive.google.com/open?id=0B9wmcjwc9tPjOWJCaDJsU1VLRW8 |
|
|
|
|
limomanka
Dołączyła: 10 Wrz 2012 Posty: 6679 Skąd: Koty na Górnym Śląsku
|
Wysłany: Śro Maj 24, 2017 06:58
Zwierzątka: 2 kocury (Wolfgang i Nutek), ONkowa Masza |
|
|
jagoda, jak sytuacja? |
_________________ Dbajmy o pisownię i polskie znaki. Jest różnica, czy ktoś robi "łaskę" czy "laske", czyż nie?
Za Śmiercią Szczurów odeszli: Czesio, Stefan, Cyryl, Pan Mysz, Tosiek, Fenek, Twix, Mars, Errol, Erwin, Anatol, Fiubździul i Ach, Edek, Harnaś, Franek, Viggo, Nam i Malina oraz Solo, Aria i Sopran |
|
|
|
|
Albireo
|
Wysłany: Czw Lis 16, 2017 22:42
|
|
|
Brak odzewu, zamykam. |
_________________ "Zawsze przy mnie, lecz nie ze mną": Spika, Irina, Akne, Rosika, Spock, Flawia sHS, Flora sHS, Xilesia of ZR, Yldritta od ZR [*] |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|