| Martini   

| 

|  Wysłany: Sob Lip 09, 2016 14:03   Cabaseril/ Cabergolina Zwierzątka: kicha z ogoniastymi zwierzątkami...
 |   
 |  
               | 
 |  
               | Dzień dobry wszystkim, którzy mnie znają, po dłużej przerwie:) I tym, co nie znają, rownież. 

Będę niedługo w Austrii, gdzie Cabaseril jest dostępny w wersji 1 mg x 30 tbl za 47,80 € . Ostateczna cena zależy oczywiście od kursu mojego banku w dni, w którym będę płacić za lek. Mam miejsce w walizce i mogę kupić kilka opakowań.

Chciałam uprzedzić, że nie mogę zająć się rozsyłaniem pojedynczych tabletek. Wysyłam jednej osobie całe zapieczętowane opakowanie i od Was zależy, jak się tym podzielicie. Chcialabym też uniknąć sytuacji, kiedy na konto spływa mi kilka wpłat, tak więc prosiłabym, żebyście wyznaczyli osobę/y chętną/e do ogarnięcia zrzutki i przelania mi końcowej sumy.
 Rozliczamy się po tym, jak dostaniecie lek, ale będę prosić o wpłacenie kilkudziesięciu złotych jako swego rodzaju potwierdzenia, że go chcecie, bo nie mam ochoty zostać z kilkoma opakowaniami:)

Lek muszę zamówić najpóźniej w poniedziałek rano, tak więc decydujcie się szybko! Raczej nie będę miała okazji tu zaglądać, piszcie więc na very.ewa@gmail.com.

|  
				| _________________ think big, start small
 |  |