|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: smeg Pon Mar 21, 2016 16:23 |
Oddam PILNIE 3 samce [MOSINA, PUSZCZYKOWO, KÓRNIK, POZNAŃ] |
Autor |
Wiadomość |
Ohime
Peace & Love
|
Wysłany: Nie Gru 06, 2015 20:25 Oddam PILNIE 3 samce [MOSINA, PUSZCZYKOWO, KÓRNIK, POZNAŃ]
|
|
|
1. Liczba szczurów do oddania: 3 młodych panów
2. Płeć szczurów: Samce
3. Wiek szczurów: Ok 4 miesiące
4. Miasto: Rogalinek
5. Możliwość transportu przez właściciela do innych miast: Mosina, Puszczykowo, Kórnik, Luboń, Poznań Starołęka
6. Choroby, które szczury przechodzą/przechodziły: Szczurki są zdrowe. Chorób nie przechodziły.
7. Charakter, usposobienie szczurów: Szurki są ciekawskie i przyjazne. Szczurek biały jest bardziej takim szczurkiem dominującym, dwa szare to czyste miziaki.
8. Stosunek szczurów do człowieka: Do człowieka są przyjaźnie nastawione lecz niestety nie są bardzo z nim związane więc wymagają więcej opieki.
9. Stosunek do innych szczurów: Przyjazne wobec siebie
10. (Jeśli szczury są starsze) Powód oddania: Z wielkim żalem jestem zmuszana oddać moje 3 samce. Powody są dwa.
Pierwszy powód jest taki, że moje dziecko ostatnio było w szpitalu i z racji tego całego zamieszania, bo nie znosił tego pobytu dobrze to nikt nie mógł się tymi szczurkami zająć. Drugi powód jest taki, że u mojego syna wykryto bakterie.Oczywiście może być to mały procent, bo tą bakterię nie można zdiagnozować gdzie ona była, ale właśnie z racji tego, że szczury mogą być jej nosicielami muszę zminimalizować ryzyko kolejnego pobytu w szpitalu. Naprawdę z wielkim bólem serca muszę je oddać. Zależy mi bardzo, żeby te szczury miały dobry dom.
11. (Jeśli szczury są młode) Sposób, w jaki doszło do rozmnożenia: -
12. (Jeśli szczury są różnej płci powyżej 4,5 tyg. życia) Czy samce są oddzielone od samiczek: -
13. Dodatkowe akcesoria do oddania razem ze szczurami: brak
14. Czy szczury są do oddania razem, czy mogą być rozdzielone: Wolałabym razem.
15. Wymagania wobec przyszłego właściciela: Z racji tego, że nie mogę im zapewnić domu chce dla nich jak najlepszego domu i jak najlepszego nowego właściciela. Bardzo mi zależy co jakiś czas abym mogła zobaczyć szczurki na zdjęciach, a przed adopcją wymagana jest umowa przedadopcyjna.
16. Zdjęcia szczurów:
17. Kontakt: 726 795 467 lub przez facebook: tutaj
18. Kilka słów o szczurze: Szczurki zaadoptowałam jak były malusie. Szczurki mają czerwona oczka i oklapnięte uszka. Dwa szare i jeden biały.
Dodatkowe: Niestety mam możliwość zawiezienia szczurków do Mosiny, Puszczykowa, Kórnika, Lubonia. Z samym Poznaniem byłoby bardzo ciężko. Bardzo zależy mi na czasie.
|
|
|
|
|
SzczurLOVE
|
Wysłany: Nie Gru 06, 2015 22:55
|
|
|
Kurcze jakby był transport do Wawy to wziełabym wszystkie razem |
_________________ Hodowla SHSRP Incredible Rats <3
Moi Panowie: Sebastian Bach SR, Robin Williams SR, Magic Mike RT, Morgan Freeman RT, Mandarin Cheesecake RT, Vincent van Gogh, Peter Pan ZR, Yanko Muzykant SR, Cud nad Wisłą, Lukrowany Pierniczek SR, Śmietankowy Śledzik SR, Han Solo, Canto I Wielki HS i Chryśko II Wspaniały HS
Za TM: Franklin Delano Roosevelt, Barack Obama, Winston Churchill, Marlon Brando, George Clooney, Albert Einstein, Galaxy Gold ZR, Bruce Willis, Harry Potter, Benjamin Franklin, Hugh Hefner ZR, Stephen Hawking SR, Leonardo Dicaprio, Salvador Dali SR i Indiana Jones ZR<3
|
|
|
|
|
Tenabris
|
Wysłany: Wto Gru 29, 2015 11:11
Zwierzątka: Dwa konie, kota, oraz planuję ponowny zakup szczurków :) |
|
|
Aktualne? |
|
|
|
|
wilcza
|
Wysłany: Sob Sty 02, 2016 11:38
Zwierzątka: Cztery szczury |
|
|
Tenabris napisał/a: | Aktualne? |
Podpinam się pod pytanie. |
|
|
|
|
smeg
|
Wysłany: Sob Sty 02, 2016 13:16
Zwierzątka: brak |
|
|
Podany jest numer telefonu i kontakt na facebooku, użytkowniczka raczej nie wchodzi na forum. |
_________________ Za TM: Ally, Majka, Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halinka SR, Oliwka, Lili, Margolcia SR, Mortadelka SR, Rudolf Czerwononosy SR, Frotka, Flaszka <:3 )~~ |
|
|
|
|
smeg
|
Wysłany: Czw Lut 04, 2016 10:07
|
|
Ohime, aktualne? |
_________________ Za TM: Ally, Majka, Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halinka SR, Oliwka, Lili, Margolcia SR, Mortadelka SR, Rudolf Czerwononosy SR, Frotka, Flaszka <:3 )~~ |
|
|
|
|
olgapsiara
|
Wysłany: Czw Lut 04, 2016 11:35
Zwierzątka: Pies, 3 szczury i gekon lamparci |
|
|
Aktualne, bo na olx ciągle jest. Ostatnio było odświeżane |
_________________ Ze mną : Pysia, Granda i Szelma
Za TM : Mysia ( 6 miesięcy ) [*] |
|
|
|
|
smeg
|
Wysłany: Pon Mar 07, 2016 13:36
|
|
Ohime, nadal aktualne? |
|
|
|
|
smeg
|
Wysłany: Pon Mar 21, 2016 16:22
|
|
Brak odzewu, zamykam. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|