|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: smeg Czw Lis 12, 2015 09:54 |
3 samiczki poszukują domu [Warszawa] + wszystkie akcesoria |
Autor |
Wiadomość |
klaldyj
|
Wysłany: Nie Wrz 13, 2015 09:32 3 samiczki poszukują domu [Warszawa] + wszystkie akcesoria
Zwierzątka: 2 szczurki |
|
|
[Warszawa]
Ilość oddawanych szczurów* 3
Płeć 3 samiczki
Luna 10 mieś
Milka 1.3 mieś
Stan zdrowotny szczura w ostatnich miesiącach (zabiegi, choroby, leki) zdrowe
Szczur był kastrowany/sterylizowany? Nie
Jeśli mowa o samiczce, miała ona kontakt z samcami? Kiedy? Czy możliwa jest ciąża? Nie
Jak zachowują się w stosunku do człowieka? Są przyjazne.
Lajka jest chyba najbardziej proludzka. Reaguje na imię, lubi gadać do uszka...nazywam ją małą kaskaderką, bo dostanie sie wszedzie.
Milka jest żarłocznym pieszczochem. Pseudo naleśnik
Luna jest wszędobylska, reaguje na imię.
Nie przepadają za braniem na ręce, ale jak się do kogoś przekonają są cudowne.
Jak zachowują się w stosunku do innych szczurów? Były trzymane w stadzie/samotnie? łączenia odbyły się bezproblemowo
Powód oddania
Niestety życie mi się pokomplikowało. W domu jestem 3 razy w tygodniu i nie mam dla nich czasu...serce mi się kraja jak przychodzę do domu..patrzą się na mnie, a ja nie mam czasu ich wypuścić, bo muszę lecieć do pracy albo do szkoły...Wierzę, że znajdę kogoś kto będzie w stanie poświęcić im więcej czasu.
Dodatkowe akcesoria do odsprzedania to 2 polaczone ze sobą klatki, transporterek, 2 paczki żwirku, 3 paczki karmy, domki z polarków, hamaczki, tunele, sputnik. Chcialabym żeby choć troszkę mi się zwróciło. Przynajmniej w jak na tyle akcesoriow symbolicznej cenie 200 zł.
W przypadku samic w ciąży/ miotów: w jaki sposób doszło do rozmnożenia? nie dotyczy
Czy wymagasz ankiety/ wizyty przedadopcyjnej/ umowy? tak
*Jeśli szczurów jest więcej: Czy są do adopcji razem/ można rozdzielić? Wolałabym żeby trafiły do adopcji razem.
Forma kontaktu (509331047, klaldyj@gmail.com) |
|
|
|
|
olgapsiara
|
Wysłany: Nie Wrz 13, 2015 15:41
Zwierzątka: Pies, 3 szczury i gekon lamparci |
|
|
Można je wziąć ma DT? I jaka dzielnica warszawy? |
_________________ Ze mną : Pysia, Granda i Szelma
Za TM : Mysia ( 6 miesięcy ) [*] |
|
|
|
|
klaldyj
|
Wysłany: Nie Wrz 13, 2015 15:46
Zwierzątka: 2 szczurki |
|
|
Srodmiescie/ujazdow. Zadzwon 509331047 |
|
|
|
|
olgapsiara
|
Wysłany: Nie Wrz 13, 2015 17:29
|
|
Tzn. Pytam się wstępnie, bo mama jest przeciwna większej liczbie szczurów niż 3 (mam 3) . Ale wcześniej miałam 2 na DT, bo się zgodziła
A jakiej są maści? |
|
|
|
|
smeg
|
Wysłany: Pon Wrz 14, 2015 08:36
Zwierzątka: brak |
|
|
olgapsiara, ostatnio nie mogłaś znaleźć domu swoim tymczasom i trzeba je było od ciebie zabrać, bo mama groziła ich wyrzuceniem. Masz 12 lat, nie bierz lepiej żadnych nowych szczurów, dopóki nie będziesz mogła być za nie w pełni odpowiedzialna. |
_________________ Za TM: Ally, Majka, Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halinka SR, Oliwka, Lili, Margolcia SR, Mortadelka SR, Rudolf Czerwononosy SR, Frotka, Flaszka <:3 )~~ |
|
|
|
|
cane
|
Wysłany: Pon Wrz 14, 2015 11:13
|
|
|
olgapsiara już od pół roku dziewczyny są u mnie, a ty dalej nie namówiłaś mamy ... Może nie rób niepotrzebniej nadziei innym? |
|
|
|
|
olgapsiara
|
Wysłany: Pon Wrz 14, 2015 13:51
|
|
Dlatego jednak wolę DS, bo do DT jeszcze nie dojrzałam
Za bardzo się do szczurów przywiązuje... Więc jakby (tfutfutfu) nie znalazły domu, a ja bym na mówiła mamę, to .... no wiecie
Cane, bo się jej na razie nie pytałam o doszczurzenie |
|
|
|
|
Karena
SITH HAPPENS
|
|
|
|
|
smeg
|
Wysłany: Czw Lis 12, 2015 09:54
Zwierzątka: brak |
|
|
Brak odzewu, zamykam. |
_________________ Za TM: Ally, Majka, Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halinka SR, Oliwka, Lili, Margolcia SR, Mortadelka SR, Rudolf Czerwononosy SR, Frotka, Flaszka <:3 )~~ |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|