|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: mmarcioszka Sob Sty 17, 2015 19:18 |
[WARSZAWA] Samiczki do adopcji PILNE! |
Autor |
Wiadomość |
Moami
|
Wysłany: Sob Sty 10, 2015 17:31 [WARSZAWA] Samiczki do adopcji PILNE!
Zwierzątka: Kot Gustaw (sfinks), Pies Sara (Golden Retriever) |
|
|
1. Liczba szczurów do oddania: 3
2. Płeć szczurów: samice
3. Wiek szczurów: najmłodsza (czarna) ma 3 miesiące, biała z ciemną główką ma około 7 miesięcy, a husky ma od 7 miesięcy do 1 roku (wiek bliżej nie określony)
4. Miasto: Warszawa
5. Możliwość transportu przez właściciela do innych miast: Transport tylko po Warszawie
6. Choroby, które szczury przechodzą/przechodziły: Samiczka husky miała ropnia i wszy, samiczka z ciemną główką ma uszkodzoną powiekę (ale już wygojoną) a czarna samiczka miała tylko wszy,
7. Charakter, usposobienie szczurów: Na początku troche wycofane, ale szybko się przystosowują. Dziewczynka husky lubi lizać po rękach.
8. Stosunek szczurów do człowieka: Zdecydowanie pozytywny, uwielbiają z człowiekiem przebywać.
9. Stosunek do innych szczurów: Łączenie było bez problemowe, nie przejawiają agresji.
10. (Jeśli szczury są starsze) Powód oddania: Sytuacja finansowa w ostatnich miesiącach się znacznie zmieniła i teraz nie stać mnie na utrzymanie szczurków.
11. (Jeśli szczury są młode) Sposób, w jaki doszło do rozmnożenia:
12. (Jeśli szczury są różnej płci powyżej 4,5 tyg. życia) Czy samce są oddzielone od samiczek:
13. Dodatkowe akcesoria do oddania razem ze szczurami:Brak
14. Czy szczury są do oddania razem, czy mogą być rozdzielone: Mogą być oddane oddzielnie.
15. Wymagania wobec przyszłego właściciela: Zapewniona opieka weterynaryjna, dobra karma, odpowiednie warunki i dużo miłości
16. Zdjęcia szczurów: http://s1378.photobucket....7dea52.jpg.html
http://s1378.photobucket....49dcca.jpg.html
http://s1378.photobucket....6cc234.jpg.html
17. Kontakt: email - kotylla@wp.pl
18. Kilka słów o szczurze:
Maja (zdjęcie 1)
Wiek - około 7 miesięcy
Bardzo przyjazna i dla szczurków i dla człowieka. Niestety została ugryziona w dolną powiekę, której nie udało się odratować, jednak nie przeszkadza to w codziennym życiu i nie wymaga dodatkowej pielęgnacji bądź leków. Wszystko jest zagojone. Maja to szczurek dumbo z sierścią standard, czy czarne.
Zuzia (zdjęcie 2)
Wiek - od 7 miesięcy do 1 roku.
Uwielbia lizać po rękach i lubi się przytulać. Do innych szczurków jest bardzo przyjacielska. Zuzia została zabrana razem ze swoim miotem ze sklepu zoologicznego, w którym były bardzo złe warunki. Zuzia miała ropnia na szyi, który został wyleczony i jest teraz całkowicie zdrowa i gotowa do adopcji. Zuzia to dumbo husky velveteen, oczy czarne.
Zosia (zdjęcie 3)
Wiek - około 3 miesiące.
Zosia jest córeczką Zuzi. W stadzie się odnajduje bez problemu. W kontaktach z człowiekiem jest na początku nieśmiała i nieco wycofana, jednak w ciągu krótkiego czasu się przekonuje i lubi gdy się ją głaszcze. Zosia to dumbo black berkshire velveteen, oczy czarne.
|
Ostatnio zmieniony przez Moami Sob Sty 10, 2015 23:58, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
mmarcioszka
|
|
|
|
|
Moami
|
Wysłany: Nie Sty 11, 2015 00:04
|
|
Już. |
|
|
|
|
havoria
|
Wysłany: Pon Sty 12, 2015 17:02
|
|
|
Wysłałam wiadomość na e-maila, jestem zainteresowana panną z ciemną główką. |
_________________ Ze mną: Calico, Francis
Za TM: Psota, Pippi, Felicja, Helena, Bonny, Kidd (*) |
|
|
|
|
itula
|
Wysłany: Pią Sty 16, 2015 08:03
Zwierzątka: 2 szczurki |
|
|
Witam,
jestem zainteresowana Zuzią, proszę o telefon albo o SMS z nr, telefonu na który mam zadzwonić.
Agnieszka Tokarczyk
501-199-056 |
|
|
|
|
darka33
|
Wysłany: Pią Sty 16, 2015 11:30
Zwierzątka: ciury |
|
|
Moja Zuzka została sama po stracie koleżanki, dlatego chętnie przygarnę ostatnią dziewczynkę, jeśli tylko znalazłby sie transport do Wałbrzycha lub chociaż Wrocławia. Kontakt do mnie daria.frackowiak79@wp.pl |
|
|
|
|
Truskiew
|
Wysłany: Sob Sty 17, 2015 17:29
|
|
|
Czy Zosia jest jeszcze do adopcji? |
_________________ Ze mną: Celina Pączkowska, Frajda, Glizda, Zołzik, Tula i Kiwka
Za TM (strasznie tęsknię): Jadzia, Mania, Whisky, Tequila, Klara, Apolonia i Hera (moje serduszka malutkie), Jagoda vel Piskawa, Lilunia |
|
|
|
|
Moami
|
Wysłany: Sob Sty 17, 2015 18:32
|
|
Wszystkie szczurki znalazły już dom Dziękuję za zainteresowanie i pomoc |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|