|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: mmarcioszka Czw Gru 04, 2014 01:15 |
[Warszawa] 3-miesięczne samiczki. |
Autor |
Wiadomość |
Emilia
Dołączyła: 20 Gru 2012 Posty: 569 Skąd: Z kraju na mapie po lewej.
|
Wysłany: Pią Lis 21, 2014 16:44 [Warszawa] 3-miesięczne samiczki.
Zwierzątka: 8 x M |
|
|
1. Liczba szczurów do oddania: 3 - husky velveteen, bardzo jasny beżyk velveteen, black english berkshire sierśc standard
2. Płeć szczurów: Samice
3. Wiek szczurów: Około 3 miesięcy
4. Miasto: Warszawa centrum
5. Możliwość transportu przez właściciela do innych miast: Transport grzecznościowy lub blablacar (opłaca adoptujący)
6. Choroby, które szczury przechodzą/przechodziły: Haszczanka ma zapalenie uszka, dostaje u mnie Oxyvet i zostanie wydana dopiero po kuracji. Poza tym zostały zbadane i odrobaczone.
7. Charakter, usposobienie szczurów: Ciekawe, szybko się otwierają, szczególnie będąc w grupie.
8. Stosunek szczurów do człowieka: Troszkę nieśmiałe, jednak nie gryzą i przy odrobinie cierpliwości powinny dać się zsocjalizować. Biorą grzecznie smakołyki z ręki, dają się podnosić bez problemu.
9. Stosunek do innych szczurów: Dobry
10. (Jeśli szczury są starsze) Powód oddania: Jestem DT, właściciel chciał się ich pozbyć i oddać na karmę.
11. (Jeśli szczury są młode) Sposób, w jaki doszło do rozmnożenia: Były właściciel rozmnażał (niby nieświadomie), teraz szczęśliwie zaprzestał i wszystkie swoje szczurki oddał
12. (Jeśli szczury są różnej płci powyżej 4,5 tyg. życia) Czy samce są oddzielone od samiczek: /
13. Dodatkowe akcesoria do oddania razem ze szczurami: /
14. Czy szczury są do oddania razem, czy mogą być rozdzielone:Preferowane razem, kwestia do dogadania
15. Wymagania wobec przyszłego właściciela: Wypełnienie ankiety wysłanej przeze mnie, podpisanie umowy, ewentualna wizyta przedadopcyjna lub kilka zdjęć wysłanych przed i po adopcji (Klatki, szczurków..). Wszystko do dogadania indywidualnie.
16. Zdjęcia szczurów:
17. Kontakt: PW albo pod mailem: emilliacda@gmail.com
18. Kilka słów o szczurze: / |
_________________ Moje skarby: Marie Antoinette KR, Málaga HS, Mousse au Chocolat i Mazurka FR, Mafia, Marsupilami i Miramis IR, labik Mio
Opuścili nas: Marlo, Mokka SR, Mint SR, Mascarpone, Meringue, Malvo, Miu Miu KR |
|
|
|
|
Emilia
|
Wysłany: Nie Lis 23, 2014 14:03
|
|
Czarnulka znalazła domek, pojedzie do nowej właścicielki z mamusią miotu.
Zostały husky i beżyk. Na dniach postaram się im zrobić nowe zdjęcia i poznać je lepiej. Bardzo szybko się oswajają, biegają u mnie już po pokoju jakby mieszkały tu od zawsze. Husky bez problemu daje sobie robić zastrzyki, jestem pod wrażeniem! |
_________________ Moje skarby: Marie Antoinette KR, Málaga HS, Mousse au Chocolat i Mazurka FR, Mafia, Marsupilami i Miramis IR, labik Mio
Opuścili nas: Marlo, Mokka SR, Mint SR, Mascarpone, Meringue, Malvo, Miu Miu KR |
|
|
|
|
Emilia
|
Wysłany: Nie Lis 23, 2014 21:02
|
|
Z dzisiejszego wybiegu:
|
|
|
|
|
limomanka
Dołączyła: 10 Wrz 2012 Posty: 6679 Skąd: Koty na Górnym Śląsku
|
Wysłany: Pon Lis 24, 2014 14:32
Zwierzątka: 2 kocury (Wolfgang i Nutek), ONkowa Masza |
|
|
Serdecznie polecam. Panny są do wypracowania, nie gryzą i są dość młode, żeby wpisać się ładnie w stado. Poza tym są prześliczne |
_________________ Dbajmy o pisownię i polskie znaki. Jest różnica, czy ktoś robi "łaskę" czy "laske", czyż nie?
Za Śmiercią Szczurów odeszli: Czesio, Stefan, Cyryl, Pan Mysz, Tosiek, Fenek, Twix, Mars, Errol, Erwin, Anatol, Fiubździul i Ach, Edek, Harnaś, Franek, Viggo, Nam i Malina oraz Solo, Aria i Sopran |
|
|
|
|
Emilia
|
Wysłany: Śro Lis 26, 2014 14:57
|
|
Wstępnie zarezerwowane. A mi cieżko będzie się z nimi rozstać, małe robaczki, ciągle przy drzwiczkach widzę ich różowe nosy. Wspaniale dzieci mimo braku wcześniejszej socjalizacji. |
|
|
|
|
Emilia
|
Wysłany: Czw Gru 04, 2014 01:00
|
|
Wszystkie są w nowych domkach. Dziękuje. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|