|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: karola Pią Paź 17, 2014 11:47 |
FiuBździul Fszechmocny SunRat's |
Autor |
Wiadomość |
Dimishka
|
Wysłany: Śro Paź 08, 2014 07:03 FiuBździul Fszechmocny SunRat's
Zwierzątka: duuuzo ;) |
|
|
1. Liczba szczurów do oddania: 1
2. Płeć szczurów: samiec
3. Wiek szczurów: rok i 10mcy
4. Miasto: Gdynia
5. Możliwość transportu przez właściciela do innych miast: do dogadania
6. Choroby, które szczury przechodzą/przechodziły: nie chorował
7. Charakter, usposobienie szczurów: dalej pełen życia, ciekawski
8. Stosunek szczurów do człowieka: po prostu kluuusek
9. Stosunek do innych szczurów: nigdy nie sprawiał problemów
10. (Jeśli szczury są starsze) Powód oddania: zmarł jego towarzysz, z pewnych powodów nie mogę sobie pozwolić na dobranie kolejnego szczura, a jest za młody, by zostać sam...
13. Dodatkowe akcesoria do oddania razem ze szczurami:
do dogadania
15. Wymagania wobec przyszłego właściciela: posiadanie towarzystwa w podobnym wieku, akceptacja przez henioka i konktakt z hodowlą SunRats po adopcji.
16. Zdjęcia szczurów: na dniach pojawią się aktualne - temat miotu: http://forum.szczury.biz/...13766&start=120
17. Kontakt: przez forum/ maila: beatyb@wp.pl
18. Kilka słów o szczurze: Fiu jest wspaniałym szczurem, niby ciepła klucha, ale jednak pełna życia Trochę się ostatnio roztył, więc przydałoby mu się nieco więcej ruchu |
_________________ O-kuni-nushi & Ofelia Emerald Moon, Isilya of Anahata, Geshtinanna & Getsumei of Anahata, Czeremcha Czarna Czarownica of Anahata, Crazy Mary, Q Quilla EM, Buka Beyla SunRats, Vilya sell en giliath silivren or Valinor Valhalla i Odinn & Old Old Coyote of Anahata, Fenrir Chernobog, Finrod Floss e-'run of Anahata |
|
|
|
|
limomanka
Dołączyła: 10 Wrz 2012 Posty: 6679 Skąd: Koty na Górnym Śląsku
|
Wysłany: Śro Paź 08, 2014 11:30
Zwierzątka: 2 kocury (Wolfgang i Nutek), ONkowa Masza |
|
|
O matko, zaraz się złamię - zwłaszcza, że i tak Ach potrzebuje towarzystwa w swoim wieku... Weźcie mnie plaśnijcie, proszę |
_________________ Dbajmy o pisownię i polskie znaki. Jest różnica, czy ktoś robi "łaskę" czy "laske", czyż nie?
Za Śmiercią Szczurów odeszli: Czesio, Stefan, Cyryl, Pan Mysz, Tosiek, Fenek, Twix, Mars, Errol, Erwin, Anatol, Fiubździul i Ach, Edek, Harnaś, Franek, Viggo, Nam i Malina oraz Solo, Aria i Sopran |
|
|
|
|
Dimishka
|
Wysłany: Śro Paź 08, 2014 13:53
|
|
Skoro potrzebuje towarzystwa, a tu taki fajny kolega, to może warto się zastanowić? |
_________________ O-kuni-nushi & Ofelia Emerald Moon, Isilya of Anahata, Geshtinanna & Getsumei of Anahata, Czeremcha Czarna Czarownica of Anahata, Crazy Mary, Q Quilla EM, Buka Beyla SunRats, Vilya sell en giliath silivren or Valinor Valhalla i Odinn & Old Old Coyote of Anahata, Fenrir Chernobog, Finrod Floss e-'run of Anahata |
Ostatnio zmieniony przez karola Śro Paź 08, 2014 14:56, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
limomanka
|
Wysłany: Śro Paź 08, 2014 14:16
|
|
Dimishka, z jednej strony racja, ale z drugiej ta trójka to moje ostatnie szczury. Nie wiem, jak potoczą się ich losy, który odejdzie pierwszy, zwłaszcza że ostatnio odchodziły mi młodziaki, nagle i zostawiając ogromną wyrwę w sercu. Na pewno muszę to sobie dobrze przemyśleć, przegadać sprawę z mężem... |
_________________ Dbajmy o pisownię i polskie znaki. Jest różnica, czy ktoś robi "łaskę" czy "laske", czyż nie?
Za Śmiercią Szczurów odeszli: Czesio, Stefan, Cyryl, Pan Mysz, Tosiek, Fenek, Twix, Mars, Errol, Erwin, Anatol, Fiubździul i Ach, Edek, Harnaś, Franek, Viggo, Nam i Malina oraz Solo, Aria i Sopran |
|
|
|
|
L.
wtulony kropek.
Zaproszone osoby: 21
|
Wysłany: Pią Paź 10, 2014 19:53
|
|
|
|
|
|
Karena
SITH HAPPENS
|
|
|
|
|
SzczurLOVE
|
Wysłany: Pią Paź 10, 2014 20:23
|
|
|
Kurcze boooski jest gdyby nikt się nie zdecydował to ja przygarnę mam już jednego golaska więc mogę mieć i dwa przy mojej liczbie szczurasów to już żadna różnica a szkoda go żeby tak sam siedział Także jakby nikt się nie znalazł (Limomanka zastanów się!) to dajcie znać |
_________________ Hodowla SHSRP Incredible Rats <3
Moi Panowie: Sebastian Bach SR, Robin Williams SR, Magic Mike RT, Morgan Freeman RT, Mandarin Cheesecake RT, Vincent van Gogh, Peter Pan ZR, Yanko Muzykant SR, Cud nad Wisłą, Lukrowany Pierniczek SR, Śmietankowy Śledzik SR, Han Solo, Canto I Wielki HS i Chryśko II Wspaniały HS
Za TM: Franklin Delano Roosevelt, Barack Obama, Winston Churchill, Marlon Brando, George Clooney, Albert Einstein, Galaxy Gold ZR, Bruce Willis, Harry Potter, Benjamin Franklin, Hugh Hefner ZR, Stephen Hawking SR, Leonardo Dicaprio, Salvador Dali SR i Indiana Jones ZR<3
|
|
|
|
|
limomanka
|
Wysłany: Sob Paź 11, 2014 06:51
|
|
SzczurLOVE, za późno
Ależ mam zaciesz
Off-Topic: | SzczurLOVE, załóż chłopakom temata |
|
|
|
|
|
Devona
(astro)fizyczka
|
Wysłany: Sob Paź 11, 2014 10:16
|
|
|
limomanka, gratki
mój mąż strasznie wzdychał do tego łysola |
_________________ za TM: W, S, J, DM1, K, M, P, DM2, S-a, N, L, B-o, Cz, Sh, OM3, G, A, R, Q, T, Po, Pe, C, B-a, E, Ś, B-k, MM |
|
|
|
|
L.
wtulony kropek.
Zaproszone osoby: 21
|
Wysłany: Sob Paź 11, 2014 18:06
|
|
|
Devona, a jest do czego! bo całuśnik bardzo, bardzo |
|
|
limomanka
|
Wysłany: Nie Paź 12, 2014 05:32
|
|
L. napisał/a: | bo całuśnik bardzo, bardzo |
O tak |
|
|
|
|
Devona
(astro)fizyczka
|
Wysłany: Nie Paź 12, 2014 07:17
|
|
|
L., widać to po nim |
_________________ za TM: W, S, J, DM1, K, M, P, DM2, S-a, N, L, B-o, Cz, Sh, OM3, G, A, R, Q, T, Po, Pe, C, B-a, E, Ś, B-k, MM |
|
|
|
|
cornflakegirl
|
Wysłany: Nie Paź 12, 2014 08:00
Zwierzątka: 2 szczury i 2 psy |
|
|
limomanka, ale będziesz miała przystojnego chłopaczka i jeszcze miziak!:))) |
_________________ moje dziewczynki: http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=13637
ze mną: Nutelka i Mortadela na wiecznym DT
za TM: Elza, Siwa, Tola, Lusia, Wena, Nanna, Neska(*) |
|
|
|
|
Dimishka
|
Wysłany: Pią Paź 17, 2014 11:41
|
|
Można zamknąć fiu w drodze do linomanki |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|