|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Karena Wto Sie 12, 2014 17:34 |
Młodą samiczkę |
Autor |
Wiadomość |
mikanek
|
Wysłany: Czw Lip 31, 2014 08:45 Młodą samiczkę
Zwierzątka: 2 koty, 1 królik, 3 szczury |
|
|
Nom to tak wyszło mi niedoszczurzanie się :p
Szukam młodej samiczki, takiej 3-4 miesiące, jako towarzyszkę zabaw dla mojej małej Mimi. Mimi mieszka teraz z 1,5 roczną Toffikową, ale ta nie ma już tyle energii i ochoty na zabawy.
Chciałabym ten jeden raz wybrać sobie wygląd szczura, także szukam panienki beżowej bądź całkowitego albinosa
Jakby ktoś coś gdzieś widział/słyszał będę wdzięczna za cynk, gdyż sama mam ostatnio mało czasu na szperanie po internecie. |
_________________ Toffi & Ryjek & Paszczak
*za tęczowym mostkiem hasa Susełek* Mikaś* Rychu, Nelisława * Muminek* Mika* Victoria*Surik*Hipcio*Pimplak*Gocia*Gajutek*Mika*Migotka*Julcia*Suri*Bubu*Kotlecik*Surik |
|
|
|
|
Pyl
Powrócona
|
Wysłany: Czw Lip 31, 2014 10:05
Zwierzątka: DyDoIbJodNicFil Bor44 oraz R i O |
|
|
mikanek, Viva Gryzonie ma "na składzie" jakieś młode albinoski. |
_________________ Czy wiesz, że powstała ulotka o szczurach?
Może chcesz wspomóc kampanię informacyjną roznosząc ulotki do lecznic? A może promując akcję na FB? |
|
|
|
|
Malinka
|
Wysłany: Czw Lip 31, 2014 12:41
|
|
|
Ja mam dwie samiczki do adopcji maja ok. pol roku, szara dumbo rex i czarna standard. |
|
|
|
|
mikanek
|
Wysłany: Wto Sie 12, 2014 17:33
Zwierzątka: 2 koty, 1 królik, 3 szczury |
|
|
Nieaktualne |
_________________ Toffi & Ryjek & Paszczak
*za tęczowym mostkiem hasa Susełek* Mikaś* Rychu, Nelisława * Muminek* Mika* Victoria*Surik*Hipcio*Pimplak*Gocia*Gajutek*Mika*Migotka*Julcia*Suri*Bubu*Kotlecik*Surik |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|