|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: mmarcioszka Nie Maj 25, 2014 23:36 |
[Toruń/Olsztyn] Przyjmę samiczkę. |
Autor |
Wiadomość |
Viv'quaree
|
Wysłany: Pon Kwi 14, 2014 22:05 [Toruń/Olsztyn] Przyjmę samiczkę.
Zwierzątka: Dwa owczarki niemieckie, kota, świnkę, dwie myszy i szczura. |
|
|
Witam,
Ostatnimi czasy przygarnęłam samicę szczura pod własny dach. Feluka, bo tak ma na imię jest świetnym gryzoniem, który sprawił mi wiele radości. Choć mam ją od niedawna, to zastanawiam się nad przygarnięciem drugiego gryzonia - samicy, do towarzystwa. Klatka duża jest. Warunki, aby się zająć dwoma szczurami jest. Doświadczenie mam spore w opiece nad zwierzętami z racji posiadania małego zoo w domu. No cóż, zdarza się to i najlepszym. W sumie nie potrafię żyć inaczej Więc zapytam się Was, czy nie posiada ktoś na oddanie w dobre ręce samicy szczura dla Feluki?
Poniżej przedstawię zdjęcia owej samicy, która właśnie śpi mi na klatce piersiowej, co z góry wydaje się nad wyraz słodkie.
Warto nadmienić, że jestem studentką.
Pozdrawiam,
Viv'quaree |
_________________ ...
......
...
Na moich kolanach: Feluka, Taiga |
|
|
|
|
mmarcioszka
|
|
|
|
|
moni
|
Wysłany: Nie Maj 18, 2014 10:27
|
|
|
nadal aktualne ?
mam do oddania moje dwie samiczki jedna kapturek druga albinos, szczurki są u mnie od małego zżyte ze sobą. Niestety musze je oddac z powodu nie planowanego wyjazdu za granicę |
|
|
|
|
mmarcioszka
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|