|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: mmarcioszka Śro Paź 22, 2014 13:49 |
PACZEK - zdjęcie ostrzeżeń |
Autor |
Wiadomość |
AngelsDream
Gdzieś indziej
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Śro Paź 09, 2013 05:25 PACZEK - zdjęcie ostrzeżeń
Zwierzątka: Dwa psy i Wyjątki |
|
|
Decyzją moderacji, po upływie regulaminowego czasu dla wartości ostrzeżeń, które użytkownikowi PACZEK zostały przyznane za niewłaściwe zachowanie wobec innych użytkowników forum, prowokowanie kłótni oraz ignorowanie próśb moderacji. Dziś czerwony pasek i wynikająca z niego blokada pisania zostają zdjęte.
Dla porządku:
Cytat: | 5. Użytkownik, który ponownie łamie regulamin forum w stopniu wymagającym wystawienia ostrzeżenia lub blokady czasowej (z wyjątkiem krótkiej, opisanej w punkcie V5B.), będzie ukarany według schematu - suma przeszłych ostrzeżeń plus obecna kara. |
W tym przypadku byłaby to całkowita, półroczna blokada dostępu do forum. Skład moderujący życzy więc spokojnych dyskusji.
AD |
_________________ Baaj, Celar i Wyjątki
Musiałem stracić przezroczystość
Na którejś z tamtych dróg.
(...)
Tak mi przykro. |
|
|
|
|
AngelsDream
Gdzieś indziej
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Wto Lis 05, 2013 13:26
Zwierzątka: Dwa psy i Wyjątki |
|
|
Dziś, po którejś z kolei uwadze na temat zachowania na forum i zignorowaniu polecenia moderatora użytkownik PACZEK dostał ostrzeżenie o wartości 5 równoważne z banem. Za moment ostrzeżenie to zostanie zamienione na ban, którego długość będzie wynosiła zgodnie z powyższym komunikatem pół roku.
Społeczność forum opiera się na zasadach, które każdy użytkownik musi rozumieć i się do nich stosować.
AD |
_________________ Baaj, Celar i Wyjątki
Musiałem stracić przezroczystość
Na którejś z tamtych dróg.
(...)
Tak mi przykro. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|