|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: AngelsDream Sob Lip 27, 2013 21:44 |
Zaadoptuję samca-kastrata |
Autor |
Wiadomość |
MrsWetka
|
Wysłany: Wto Cze 18, 2013 18:21 Zaadoptuję samca-kastrata
Zwierzątka: szczurki |
|
|
Chciałabym przygarnąć kastracika . Bardzo jest dla mnie ważne , aby był typem pieszczocha Mam stadko składające się z 5-ciu samiczek Gwarantuję codziennie wybiegi na co najmniej 2 godziny, najwyższej jakości różnorodne karmy, dodatkowe karmy uzupełniające, świeże owoce , warzywa, po jednej łyżce zupki jarzynowej Bobovity na ''kolację'':) |
|
|
|
|
smeg
|
Wysłany: Śro Cze 19, 2013 12:08
Zwierzątka: brak |
|
|
MrsWetka, skąd jesteś? |
_________________ Za TM: Ally, Majka, Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halinka SR, Oliwka, Lili, Margolcia SR, Mortadelka SR, Rudolf Czerwononosy SR, Frotka, Flaszka <:3 )~~ |
|
|
|
|
MrsWetka
|
Wysłany: Śro Cze 19, 2013 17:12
|
|
Jestem z Bydgoszczy , ale jeżeli chodzi o transport to zawsze można coś wykombinować Już raz mi się zdarzyło jechać do Warszawy po szczurzynkę W Gdańsku mam rodzinę , także też to nie problem:) |
|
|
|
|
Karena
SITH HAPPENS
|
|
|
|
|
MrsWetka
|
Wysłany: Sob Lip 27, 2013 21:09
|
|
Już nieaktualne |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|