|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: smeg Pon Lip 01, 2013 11:52 |
Roczna szczurka [TORUŃ] |
Autor |
Wiadomość |
dori2618
|
Wysłany: Pon Cze 10, 2013 16:53 Roczna szczurka [TORUŃ]
|
|
|
1. Liczba szczurów do oddania: 1
2. Płeć szczurów: samiczka
3. Wiek szczurów: około roku
4. Miasto: Toruń
5. Możliwość transportu przez właściciela do innych miast: możliwość transportu na terenie kujawsko-pomorskiego, inne do dogadania
6. Choroby, które szczury przechodzą/przechodziły:
7. Charakter, usposobienie szczurów: szczurka jest ciekawska, odważna, do tej pory przebywała bez szczurzego towarzystwa
8. Stosunek szczurów do człowieka:nie boi się ludzi, jest ciekawa, ale przy próbie jakichkolwiek pieszczot odchodzi lub reaguje agresywnie, nie lubi jak zabiera się jej miseczkę, chociażby po to żeby wsypać jedzonko- też potrafi się rzucać na rękę
9. Stosunek do innych szczurów: szczurka przebywała u mnie samotnie
10. (Jeśli szczury są starsze) Powód oddania: chciałabym żeby Mysia miala towarzystwo, ale ja już nie zdecyduje się na drugiego szczurka
11. (Jeśli szczury są młode) Sposób, w jaki doszło do rozmnożenia:
12. (Jeśli szczury są różnej płci powyżej 4,5 tyg. życia) Czy samce są oddzielone od samiczek:
13. Dodatkowe akcesoria do oddania razem ze szczurami: mogę oddać wraz ze szczurem klatkę, poidełko i miseczkę
14. Czy szczury są do oddania razem, czy mogą być rozdzielone:
15. Wymagania wobec przyszłego właściciela: chciałabym, żeby szczurek trafił do ogoniastej rodzinki
16. Zdjęcia szczurów:
17. Kontakt:
18. Kilka słów o szczurze:
Zdjęcie szczurki: http://www.facebook.com/p...&type=1&theater |
|
|
|
|
Basiarek
|
Wysłany: Pon Lip 01, 2013 10:23
|
|
|
Do zamknięcia, panna od stu lat już u nas |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|