|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Kluska Nie Cze 23, 2013 13:00 |
Nowojorskie dziewczyny szukają domku..[TRÓJMIASTO] |
Autor |
Wiadomość |
Narowista
ananas
|
Wysłany: Nie Maj 05, 2013 09:34 Nowojorskie dziewczyny szukają domku..[TRÓJMIASTO]
Zwierzątka: prosiak, szczurzyny, pies, chłopak |
|
|
1. Liczba szczurów do oddania: 2
2. Płeć szczurów: samiczki
3. Wiek szczurów: 6 tygodni
4. Miasto: Wejherowo
5. Możliwość transportu przez właściciela do innych miast: Trójmiasto, zawsze można skorzystać z działu transport
6. Choroby, które szczury przechodzą/przechodziły: brak
7. Charakter, usposobienie szczurów: wesołe, wszędobylskie, kochane, miziaste, charakterne
8. Stosunek szczurów do człowieka: przyjazne, uwielbiają zabawy w bluzie z ręką, mizianie, kontakt z człowiekiem to dla nich przyjemność
9. Stosunek do innych szczurów: nieznany, są młode więc wydaje mi się, że nie będzie problemem
10. (Jeśli szczury są starsze) Powód oddania: prawdopodobna alergia(będę 100% pewna w tygodniu), mama prosuiła żebym napisała już ogłoszenie.
11. (Jeśli szczury są młode) Sposób, w jaki doszło do rozmnożenia: dziewczyny wzięłam z tzw. wpadki
12. (Jeśli szczury są różnej płci powyżej 4,5 tyg. życia) Czy samce są oddzielone od samiczek: tak
13. Dodatkowe akcesoria do oddania razem ze szczurami: mogę odsprzedać klatkę i akcesoria
14. Czy szczury są do oddania razem, czy mogą być rozdzielone: raczej razem, będzie im raźniej, jeśli rozdzielone to tylko do domku gdzie są już szczurki
15. Wymagania wobec przyszłego właściciela: umowa adopcyjna byłaby mile widziana, nie oddaje osobie poniżej 16 lat. Ponad to ogromna miłość do szczurków, duża klatka i odpowiedź na parę moich pytań
16. Zdjęcia szczurów:
17. Kontakt: przez forum,
18. Kilka słów o szczurze: Brooklyn: Jest bardzo ostrożną i dominującą samiczką. Sprawdza dokładnie każde miejsce zanim wejdzie. Jest większa od siostry i bardziej zrównoważona. Nie powinnam ale jest moją faworytką, moją kluchą. Jest bezbłędna bardziej uczuciowa, taka proludzka. Jeśli chodzi o wygląd to wspominałam o tym, że jest większa od Queens i ma szerszy agutkowy pas na grzbiecie.
Queens: prawdziwy szczurzy dzieciak, wszędzie jej pełno, lubi kontakt z człowiekiem i spanie w najgłębszych zakamarkach. Ma sylwetkę fit w porównaniu z siostrą
uwielbia jogurty, ma na tym punkcie obsesje jest bardzo kontaktowa i zaczepna. |
|
|
|
|
Narowista
ananas
|
Wysłany: Pon Maj 06, 2013 14:38
Zwierzątka: prosiak, szczurzyny, pies, chłopak |
|
|
proszę zawiesić na jakiś czas
Dziewczyny w nowym domu. Zamykam. |
Ostatnio zmieniony przez Kluska Nie Cze 23, 2013 13:00, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|