|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: AngelsDream Sob Kwi 20, 2013 11:29 |
Przyjmę z ogromną chęcią Samca 1 rok + [Warszawa] |
Autor |
Wiadomość |
Kaola
|
Wysłany: Czw Mar 14, 2013 22:30 Przyjmę z ogromną chęcią Samca 1 rok + [Warszawa]
|
|
|
Jak powyżej. Zdecydowałam się na zaadoptowanie jednego kolegi dla Czakiego bo nie mogę patrzeć na ten smutek na pyszczku kiedy nie mogę poświęcić mu całego dnia... Z drugiej strony więcej niż jednego nie chcę brać, przynajmniej na razie .
Wymagania mam tylko 3
1) żeby miał min. rok
2 ) żeby nie był agresywny. Zarówno w stosunku do człowieka jak i do drugiego szczura. Czakuś jest już dość wiekowy, nie potrzebny mu terrorysta w klatce
3) żeby był zdrowy
Umaszczenie jest mi absolutnie obojętne.
Jeśli to możliwe to chciałabym mieć pewne zaplecze w razie gdyby szczurki się nie polubiły.
Dziękuję |
_________________ Po prostu Ola |
|
|
|
|
smeg
|
Wysłany: Pią Mar 15, 2013 14:20
Zwierzątka: brak |
|
|
Ja mam do oddania dwóch samców ok. rocznych - pochodzą z tej samej interwencji, co dziewczynki z tematów adopcyjnych Lowenstein, Dimi i mojego. Sami nie mają jeszcze swojego tematu. Jeden z nich jest czarny, drugi husky, mieszkają razem, ale mogą zostać rozdzielone, bo nie są aż tak zaprzyjaźnione. Są chyba trochę niedopasowane charakterami - husky jest bardzo uległy i nieco strachliwy, czarny dominujący, ale proludzki. Czarnucha mam zamiar niedługo wykastrować, żeby przestał odwalać, ale najpierw musi przestać chrumkać Poza tym chłopaki są zdrowe. Mogę przywieźć do Warszawy |
_________________ Za TM: Ally, Majka, Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halinka SR, Oliwka, Lili, Margolcia SR, Mortadelka SR, Rudolf Czerwononosy SR, Frotka, Flaszka <:3 )~~ |
|
|
|
|
Kaola
|
Wysłany: Pią Mar 15, 2013 15:52
|
|
|
Byłoby fajnie ale co jeśli chłopy się nie dogadają? Gdańsk jest trochę daleko.
Martini mi oferowała wyadoptowanie 2 chłopców ponad rocznych z Warszawy. Mieszkają u niej. Dla mnie problem jedynie w tym, że są dwaj, wolałabym jednego. Będę pisać jak się rozeznam ok? Ale naprawdę jestem zainteresowana. Szczególnie, że spidek który odszedł też był huski
Off-Topic: | tak nawiasem to planuję się przeprowadzić do Gdańska, fajnie wiedzieć, że będę tam kogoś miała |
|
|
|
|
|
nimka
|
Wysłany: Pią Mar 15, 2013 16:30
Zwierzątka: Pies, 3 Koty + u rodziców: Kot i Pies |
|
|
Tu jest trzech chłopców do adopcji, albinosy z laboratorium, 1 roczne, zdrowe:
http://www.facebook.com/m...09278586&type=3
Być może jeden z nich będzie jechał do domu w Warszawie (ktoś chętny na adopcję pisał 5 godzin temu w komentarzu pod albumem), także może przy okazji mogą przywieźć też drugiego? |
_________________ Nasz wątek: [KLIK] |
|
|
|
|
Kaola
|
Wysłany: Pią Mar 15, 2013 16:56
|
|
|
nimka, Ten ktoś to ja haha. Pisałam już z tą Panią ale jesteśmy na wstrzymaniu z powodu dalekiego transportu i jednak możliwości adopcji szczurka bliżej domu |
|
|
|
|
nimka
|
Wysłany: Pią Mar 15, 2013 17:00
Zwierzątka: Pies, 3 Koty + u rodziców: Kot i Pies |
|
|
Kaola napisał/a: | nimka, Ten ktoś to ja haha. Pisałam już z tą Panią ale jesteśmy na wstrzymaniu z powodu dalekiego transportu i jednak możliwości adopcji szczurka bliżej domu |
Aha |
_________________ Nasz wątek: [KLIK] |
|
|
|
|
Layla
zawieszona
|
Wysłany: Czw Kwi 11, 2013 18:16
Zwierzątka: owczarek szetlandzki - Burbon, świnia morska Samanta |
|
|
Kaola, aktualne? |
_________________ KUP E-BOOKA O SZCZURACH!!!
Za Tęczą Cyrus Wielki, Księżniczka Aiko, Bianca Tygrysek, Betty Chmureczka, Azjunia, Luter, Aria, Lenin, Europa, Nana, Ludwiś, Omar Rat's Troop, Harold, Kiko, Helmut, Alia, Vader, Larysa, Oczko, Gringo, Kalif, Sezam, Emir, Hassan, Bono, Alban... |
|
|
|
|
Kaola
|
Wysłany: Czw Kwi 11, 2013 18:39
|
|
|
myślę, że już nie, ale mogłoby jeszcze zostać przez tydzień? Chciałabym dokończyć łączenie |
|
|
|
|
Kaola
|
Wysłany: Sob Kwi 20, 2013 11:04
|
|
|
Można zamknąć |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|