|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Kluska Śro Sty 23, 2013 19:51 |
Oddam dwie roczne szczurzyce |
Autor |
Wiadomość |
swietlik
|
Wysłany: Sob Gru 08, 2012 15:58 Oddam dwie roczne szczurzyce
|
|
|
1. Ilość szczurów do oddania: 2
2. Płeć szczurów: samiczki
3. Wiek szczurów: ok roku
4. Miasto: Gliwice
5. Możliwość transportu przez właściciela do innych miast: tak, na terenie Górnego Śląska
6. Choroby, które szczury przechodzą/przechodziły: 1 szczurzyca drapie sobie oczka, weterynarz nie wie co to jest, dostawała antybiotyk w kroplach, mimo to co jakiś czas sie drapie
7. Charakter, usposobienie szczurów: przyjazne
8. Stosunek szczurów do człowieka: jeden szczur (kapturowy) jest płochliwy, drugi - nauczony przez pare osób podawaniem smakołyków przez kraty przy wkładaniu palców w kraty może ugryżć, ale nie przy otwartej klatce
9. Stosunek do innych szczurów: szczurzyce mają do siebie raczej normalny stosunek, choc od czasu do czasu jedna nad drugą stara się dominować
10. (Jeśli szczury są starsze) Powód oddania: dostałam szczurki w prezencie w lutym, niestety z racji dużej ilości zajęć na studiach i pracy bardzo rzadko bywam w domu i nie ma się kto nimi zajmować
11. (Jeśli szczury są młode) Sposób, w jaki doszło do rozmnożenia:
12. (Jeśli szczury są różnej płci powyżej 4,5 tyg. życia) Czy samce są oddzielone od samiczek:
13. Dodatkowe akcesoria do oddania razem ze szczurami: Duza klatka, poidełko, dwie miseczki, plastikowy domek, własnej roboty karmidełko
14. Czy szczury są do oddania razem, czy mogą być rozdzielone: wolałabym, aby zostały zaadoptowane razem
15. Wymagania wobec przyszłego właściciela: poszukuję dla moich szczurzyć osoby, która będzie miała dla nich czas i serce, nie chciałabym aby trafiły do osób nieodpowiedzialnych albo takich, które mają zamiar przeznaczyć je jako pokarm dla innego zwierzęcia
16. Zdjęcia szczurów: jeden szczurek - kapturowy , barwy biało-brunatnej, drugi szczurek w kolorze miałym z szarym pasem na plecach
17. Kontakt: tel 662011851, e-mail: annacieslicka89@gmail.com
18. Kilka słów o szczurze: osoby zainteresowane proszę o kontakt w celu przesłania zdjęć |
|
|
|
|
Cegriiz
Avaria
|
Wysłany: Sob Gru 08, 2012 16:08
Zwierzątka: Kupa szczura i cztery myszy |
|
|
lepiej od razu zamieścić zdjęcia na forum. Będzie więcej osób zainteresowanych
Powiedz mi jeszcze, ta z chorymi oczami była oglądana przez szczurzego weta ? Bo jeśli nie, to może jednak warto do takiego zaprowadzić szczurę. |
_________________ Moje ogony
|
|
|
|
|
demolla
|
Wysłany: Pią Gru 28, 2012 21:36
Zwierzątka: gekon, 2 szczurki |
|
|
nadal aktualne? |
|
|
|
|
Kluska
Hell yeah!
|
Wysłany: Wto Sty 15, 2013 12:28
|
|
|
Aktualne? |
_________________ Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Ze mną: Buzz, Rex |
|
|
|
|
Kluska
Hell yeah!
|
Wysłany: Śro Sty 23, 2013 19:51
|
|
|
Brak odzewu. Zamykam. |
_________________ Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Ze mną: Buzz, Rex |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|