Przesunięty przez: Kluska Sob Gru 15, 2012 13:25 |
przygarnę młodą samiczkę ;) Bydgoszcz |
Autor |
Wiadomość |
MrsWetka
|
Wysłany: Nie Lis 04, 2012 17:15 przygarnę młodą samiczkę ;) Bydgoszcz
Zwierzątka: szczurki |
|
|
Witam;) Chciałabym przygarnąć młodą niedominującą samiczkę. Najlepiej dumbo i rex, ale wygląd dla mnie nie jest tak ważny jak charakter:) , miło by było gdyby była typem pieszczocha;) Mam dwie dorosłe dziewczynki ( liczą ok.8 miesięcy). Szczurzynka miałaby u mnie dobrze, są codziennie wypuszczane, mają najlepsze dostępne karmy: versa lage, vitakraft emotion, beaphar, acana dla psów, specjalną wodę dla gryzoni, w najgorszym wypadku dostają wodę mineralną , no i pełno smakołyków do dyspozycji. |
|
|
|
|
Karena
SITH HAPPENS
|
|
|
|
|
MrsWetka
|
Wysłany: Nie Lis 04, 2012 18:08
Zwierzątka: szczurki |
|
|
Rozmawiałam z wieloma osobami , które się znają na żywieniu i poinformowali mnie , że te karmy są najlepsze:)
A odnośnie smakołyków to chodzi mi o różnorodność:) |
|
|
|
|
Karena
SITH HAPPENS
|
|
|
|
|
Niamey
Zhongguo!
|
Wysłany: Nie Lis 04, 2012 18:41
|
|
|
psie karmy typu acana zawierają po prostu bardzo dużo białka, zdecydowanie za dużo, jak dla szczurów, dlatego nadają się wyłącznie jako smakołyk od czasu do czasu
Vitacrat emotion nie należy do moich ulbionych karm, ale zasadniczo może być. A smakołyki mogą być przecież dietetyczne, typu marchewka, jabłko czy kłosy zbóż, grunt, żeby nie dawać codziennie dropsów, jogurcików i kolb
Co do adopcji, na pewno znajdzie się jakaś miła samiczka, wiele szczurków szuka domu. |
_________________ moje szczuraki
Pino*Myszka*Diuna*Zefir*Śmietanka*Lotta*,Migotka*Mimbla*Ponyo*Kikimora*Archa*Bucca*Beren*Itka* |
|
|
|
|
Kluska
Hell yeah!
|
Wysłany: Pią Gru 07, 2012 15:24
|
|
|
Aktualne? |
_________________ Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Ze mną: Buzz, Rex |
|
|
|
|
Kluska
Hell yeah!
|
Wysłany: Sob Gru 15, 2012 13:25
|
|
|
Brak odzewu. Zamykam. |
_________________ Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Ze mną: Buzz, Rex |
|
|
|
|
|