|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: smeg Nie Paź 28, 2012 13:28 |
Przyjmę starszą samiczkę/kastrata |
Autor |
Wiadomość |
Ebia
|
Wysłany: Pią Paź 05, 2012 12:04 Przyjmę starszą samiczkę/kastrata
|
|
|
Witam.
Jak część z Was wie, od dawna marzę o trzecim ogonie, jednak z wielu względów do tej pory nie mogłam się doszczurzyć. Teraz w końcu mogę
Ustaliłam jednak z bliskimi, że z pewnych względów ma to być szczurek ok 1.5 roku. Dopuszczam niewielkie wahania w górę i w dół.
Obojętne mi, czy będzie to wykastrowany samczyk, czy samiczka.
Moim marzeniem jest dumbo-rex.. ale największym te okrągłe ucha.. Jednak najważniejszy jest dla mnie charakter. Poszukuję szczurka łagodnego, który nie miał problemów z agresją. Dlatego jeśli szczurek będzie spokojny i przyjazny, to może być nawet najbardziej standardowym pod słońcem kapturem
Przez najbliższe 4 miesiące będę często wyjeżdżała. Szczurki w tym czasie będą pod troskliwą opieką mojej mamy. Pomimo tego, iż szczurki są przez mamę uwielbiane, to jednak są moje i wolałabym nie narażać jej palców na niebezpieczeństwo
Jeśli ktoś wie o spokojnym starszym bezjajecznym panu lub o przyjaznej starszej pani, to bardzo proszę o cynk |
|
|
|
|
Majszczur
kolekcjonerka bubli
|
|
|
|
|
Ebia
|
Wysłany: Śro Paź 10, 2012 15:17
|
|
|
Majszczur, już pisałam w temacie morowiny, ale ona jednak myśli o zatrzymaniu szczurka. No i w razie czego miał pójść do jamajki, która mieszka w ten samej miejscowości, co szczuras
Póki co trwają rozmowy o jednym szczurku, ale to jeszcze nic pewnego, że do mnie trafi |
|
|
|
|
smeg
|
Wysłany: Śro Paź 10, 2012 20:26
Zwierzątka: brak |
|
|
http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?p=797510 - starsza samiczka dumbo rex na zawołanie |
_________________ Za TM: Ally, Majka, Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halinka SR, Oliwka, Lili, Margolcia SR, Mortadelka SR, Rudolf Czerwononosy SR, Frotka, Flaszka <:3 )~~ |
|
|
|
|
Kasia_89
|
Wysłany: Śro Paź 10, 2012 20:29
Zwierzątka: Bez szczurełków, został pieseł... |
|
|
Popieram smeg popieram gorąco, ale i tak obstaję by smeguś spełniła swoje marzenie i ją zatrzymała |
_________________ Kimiś moje słonko [*] Ramenek mój Skarb [*], Sake [*]... the end. |
|
|
|
|
Ebia
|
Wysłany: Nie Paź 28, 2012 10:47
|
|
|
Ogłoszenie nieaktualne. Zamieszkała niedawno u mnie pewna dojrzała pani |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|