|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Layla Pon Lis 05, 2012 11:24 |
Fuzzy do odbioru w Kędzierzynie Koźlu - ogłoszenie na terra |
Autor |
Wiadomość |
Starsza Pani
|
|
|
|
|
Asica21
Lekko zaczarowana ;P
|
Wysłany: Pią Paź 05, 2012 14:56
Zwierzątka: Szczurki |
|
|
z linkiem coś nie tak, nie mogę go otworzyć. |
_________________ Ze mną: Na zawsze wszystki moje myszki.
Po tamtej stronie: Pchełka [*]- tęsknie i przepraszam. Perełka [*], Zuzia [*], Kluseczka [*], Omisia labisia [*], słodka Beza [*], Fuzia kolanko, Pani gąbka [*], Purchawka [*] Jacuś labik placuszek wielki [*], Jagódka [*], Wiśnióweczka [*], Ełrusia [*], Quleczka [*].
|
|
|
|
|
Justka1
|
Wysłany: Pią Paź 05, 2012 15:04
Zwierzątka: małe stadko |
|
|
To raczej wina forum terra Mi też w żadnej z wyszukiwarek nie otwiera się nawet główna strona terra |
|
|
|
|
Kluska
Hell yeah!
|
Wysłany: Pią Paź 05, 2012 16:31
|
|
|
Mi link działał, teraz nie działa, może wątek został usunięty? Albo z forum coś jest nie tak. |
_________________ Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Ze mną: Buzz, Rex |
|
|
|
|
Lavi
|
Wysłany: Pią Paź 05, 2012 19:04
Zwierzątka: Szczur x2, psiak |
|
|
Na facebooku TCP widnieje takie info: No to mamy pad, jeszcze nie wiemy ile to potrwa. Stary serwer szwankuje i wymieniamy go na inny. Przepraszamy. |
|
|
Ebia
|
Wysłany: Pią Paź 05, 2012 21:05
|
|
|
Wydaje mi się, że na terrarium były te właśnie szczurki, które chciano sprzedać na tablicy.pl (poznaję pierwszego dość charakterystycznego szczurasa). Niech jeszcze Starsza Pani lub Kluska potwierdzą, że chodzi o te same szczurki, które na terra miały być oddane za darmo
EDIT:
No oczywiście zapomniałam dodać linka
http://tablica.pl/oferta/...#39acef88;r:;s: |
|
|
|
|
Kluska
Hell yeah!
|
Wysłany: Pią Paź 05, 2012 21:17
|
|
|
Jeśli mnie pamięć nie myli - to to ogłoszenie |
_________________ Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
|
|
|
|
jamajkaaa
|
Wysłany: Pią Paź 05, 2012 22:59
|
|
|
tak to te same, zamieściłam to ogłoszenie na orgach, Rajuna pisała do gościa i odpisał jej że w sobotę ktoś ma je odebrać a jak się nie zgłosi to ona będzie mogła je wziąć..i że kolejny miot będzie miał za 3 tyg..... |
_________________ nasz wątek: http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=12376
|
|
|
|
|
nubijka
miłośniczka brzydoty
|
Wysłany: Sob Paź 06, 2012 07:03
|
|
|
I ja do niego pisałam kilka dni temu- ktoś faktycznie miał je odebrać, a ja rzekomo miałam być następna w kolejce. Ale cisza, wiec myślę, że po "ptokach" |
_________________ moje kochane łapki: pso-lwy
za TM Krówka, Ratatusia, Duża Bliźniaczka, Mała Bliźniaczka, Romuś, Danusia/Danio, Dzikuska, Karolcia, Mysza- AZYLANT, Zuzia, Agatka, Fela, Łapka i Golasek z DT
>>nubijkowo<< |
|
|
|
|
Kluska
Hell yeah!
|
Wysłany: Czw Lis 01, 2012 10:47
|
|
|
Coś wiadomo w sprawie szczurków? Czy temat nieaktualny? |
|
|
|
|
Kinia [Usunięty]
|
Wysłany: Sob Lis 03, 2012 08:10
|
|
|
Szczurki raczej oddane.
Kiedyś miałam przyjemność z panem (przywiózł mi coś z giełdy), wątpię aby oddał je na karmówkę. Choć ściemnić zawsze można. |
|
|
|
|
Layla
zawieszona
|
Wysłany: Pon Lis 05, 2012 11:24
Zwierzątka: owczarek szetlandzki - Burbon, świnia morska Samanta |
|
|
Skoro oddane, zamykam i przenoszę do archiwum. |
_________________ KUP E-BOOKA O SZCZURACH!!!
Za Tęczą Cyrus Wielki, Księżniczka Aiko, Bianca Tygrysek, Betty Chmureczka, Azjunia, Luter, Aria, Lenin, Europa, Nana, Ludwiś, Omar Rat's Troop, Harold, Kiko, Helmut, Alia, Vader, Larysa, Oczko, Gringo, Kalif, Sezam, Emir, Hassan, Bono, Alban... |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|